giorgos_thess Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 παιδια θελω να αγορασω εναν εξωτερικο σκληρο για το pc μου (δεν ειναι λαπτοπ) κι θελω να μου προτεινετε καποιον.... θελω 1tb...τι τιμες υπαρχουν κυριως;;;;;δεν ξερω.....ας απαντησουν και ατομα που εχουν εξωτερικο 1tb και ειναι ευχαριστημενοι...να μου πουν μαρκα και απο που το πηραν...!!!
balensia Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 giorgos_thess ειμαι και εγω στην ιδια θεση.βεβαια ειμαι αναμεσα σε 2 SEAGATE ST310005FDD2E1-RK 1TB 3.5'' FREE AGENT DESKTOP USB 2.0 HDD και WESTERN DIGITAL WDBAAF0010HBK-EESN MY BOOK ESSENTIAL 1TB (ακουσα καλυτερες κριτικες για το SEAGATE) . Για θυρα ethernet τι λετε αξιξουν το 60 ευρω διαφορας στην τιμη? οποιος εχει κανει τετοια αγορα ας βοηθησει. ευχαριστω
giorgos_thess Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 giorgos_thess ειμαι και εγω στην ιδια θεση.βεβαια ειμαι αναμεσα σε 2 SEAGATE ST310005FDD2E1-RK 1TB 3.5'' FREE AGENT DESKTOP USB 2.0 HDD και WESTERN DIGITAL WDBAAF0010HBK-EESN MY BOOK ESSENTIAL 1TB (ακουσα καλυτερες κριτικες για το SEAGATE) . Για θυρα ethernet τι λετε αξιξουν το 60 ευρω διαφορας στην τιμη? οποιος εχει κανει τετοια αγορα ας βοηθησει. ευχαριστω τι τιμη εχει το ενα και τι το αλλο;;;;;;;;;;;;
balensia Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 στο e-shop 97 kai 99 αντιστοιχα ομως τον πρωτο τον βρηκα και στα 90 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:21 ---------- και το δευτερο wd στο ιδιο μαγαζι στα 89.Δεν εχουν διαφορα στην τιμη αλλα α) διαβασα για ζημιες στους WESTERN DIGITAL β)τωρα ο πρωτος εχει και πεντε χρονια εγγυηση.Για τη θυρα ethernet δεν εχω ιδεα αν μεταφερει τα δεδομενα τοσο γρηγορα ωστε να αξιζει το χρηματα της διαφορας?! Και οι δυο εχουν "Ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων: 480Mbit/s (USB 2.0)" ειναι πραγματικη? γιατι φανταζομαι (φοβαμαι) οτι θα ειναι πολυ πιο χαμηλη(οταν στελνω σε usb αντε να εχω 35-40 μηπως τα στελνει και στο σκληρο με την ιδια ταχητητα ή τα χω λιγο μπερδεμενα στο μυαλο μου???)
antonl Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 100€ για 1TB 3.5" μου φαίνονται κάπως πολλά. Πλαίσιο παίζει κάποιος Verbatim αν θυμάμαι καλά στο 1.5GB στα ίδια λεφτά (δεν ξέρω τι λέει). Δείτε και λίγο skroutz μπας και παίζει τίποτα άλλο. Η ταχύτητά τους περιορίζεται στα ~30MB/s λόγω usb. Το ethernet δεν αξίζει τον κόπο, αν δεν υπάρχει καλός λόγος, μιας και η ταχύτητα πέφτει στο ~1/3 του usb.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.