eidolara Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 και εγω το ιδιο διλημμα με το παιδι στο πρωτο ποστ εχω, αλλα μαλλον θα καταληξω στην Philips... Aυτο που με προβληματιζει ειναι οτι δεν ξερω αν η usb θυρα της μπορει να αναπαραγει ταινιες DIVX με ενσωματωμενους ή οχι υποτιτλους
Greek Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Τα 100herz στις LG LH4000 series βγαίνουν όταν εχεις ενεργοποιημένο το φίλτρο true motion 100H.Προσωπικά το φίλτρο αυτό με ενοχλεί (χαλάει κατά την άποψη μου την κινηματογραφική αίσθηση στις ταινίες) και το κάνω πάντω off. Δεν ξέρω πως είναι η υλοποίηση των 100H απο τις Sony-Samsung-Philips αλλά στις LG είναι για πέταμα οπότε θα σου έλεγα να πας κατευθείαν σε αυτήν την 42άρα που δεν εχει 100h αλλά είναι HD και τα σπάει στην σχέση τιμή προς ίντσες http://www.open365.gr/index.php?target=products&product_id=116129. Ξεκλειδώνει και η usb της και παίζει και xvid-divx-mkv-mp3-jpg (στα βίντεο διαβάζει και ελληνικά .srt σε πολύ καλό μέγεθος μάλιστα) κατευθείαν χωρίς να χρειάζεται η αγορά επιπλέον player. Τώρα όσον αφορά την δήθεν ανωτερότητα των philips σε θέματα χρώματος πιστεύω πως οι απόψεις είναι τελείος υποκειμενικές όταν πρόκειτε για τηλεοράσεις στην ίδια κατοιγορία χρημάτων. Εγω κοιτάω κυρίως φωτεινότητα ευκρίνεια και backlight lighting αφου χρησιμοποιώ την οθόνη και σαν μόνιτορ σε HTPC. Στον παραπάνω ρόλο οι LG τα πάνε μια χαρά. Εχω αυτην την τηλωραση και αυτο που αναφερες οτι ξεκλειδψνει το USB για xvideos μπορεις να μου δωσεις καποιες λεπτομεριες σχετικα ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.