Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ο φίλος του φίλου μου είναι και δικός μου φίλος. Δεν ισχύει αυτό?! Τι κοινωνική δικτύωση θα υπάρχει αν είμαστε φίλοι και μου κρύβεις τουσ φίλους σου; Εκτός αν δεν θέλεις να δει τις φίλες σου η κοπέλα σου!

Δημοσ.

καταρχην είμαι γυναικα...οσο για την πλακιτσα δεν μου αραισει να με ρωτανε α ποια ειναι η ταδε ποιος ειναι ο ταδε κ.λ.π.

απο οτι καταλαβα διευρυνουμε τον κοινωνικο μας περιγυρο..

Δημοσ.

Συγνώμη για το βιαστικό μου συμπέρασμα για το φύλο σου. Μα όλος ο σκοπος του FB είναι να διευρύνουμε τον κύκλο μας ηλεκτρονικά και όχι σε κάποιον εξωτερικό χώρο. Έξω γνωρίζεις φίλους-ες φίλων το ίδιο και στο FB. Και σίγουρα ο σκοπός δεν είναι να επικοινωνούμε με απομακρυσμένα αγαπημένα πρόσωπα γιατί γι αυτό τον λόγο υπάρχουν πάντα MSN,Skype,E-mail.

Δημοσ.
ειστε σιγουροι οτι μπορουμε να κανουμε απορρητους τους φιλους μας και απο τους φιλους μας?

αρχικα ετσι ηταν αλλα μετα διορθωθηκε. τωρα κρυβεις τους φιλους σου μονο απο αγνωστους οι φιλοι σου βλεπουν κανονικα τους φιλους σου

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:23 ----------

Ο φίλος του φίλου μου είναι και δικός μου φίλος. Δεν ισχύει αυτό?! Τι κοινωνική δικτύωση θα υπάρχει αν είμαστε φίλοι και μου κρύβεις τουσ φίλους σου; Εκτός αν δεν θέλεις να δει τις φίλες σου η κοπέλα σου!

το προβλημα εδω ειναι οτι οι φιλοι σου βλεπουν τα wall posts των φιλων σου και αμαλαχι σχολιαζουν κατα βουληση σε σχολια αγνωστων ατομων.

αυτο στην πραγματικοτητα δε θα γινοταν γιατι σε μια παρεα ολοι θα ειχαν γνωριστει προσωπικα.....αυτο ειναι κατι που θα ηθελα να ηλοποιηθει μελλοντικα....

δυστυχως η κοβεις το wall και δε ποσταρει κανενας η αναγκαστικα ολοι βλεπουν τι γραφουν ολοι οι φιλοι σου. και το κουτσομπολιο καλα κρατει ειτε εμμεσα ειτε αμεσα....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:26 ----------

για να μην αναφερω την μεγιστη τσατσια του block οπου εξαφανιζονται τα σχολια σου...:devil::devil::devil::devil:

σχολιαζεις οποιον γουσταρεις τον κανεις block και γελας πισω απο την πλατη του

του βγαζεις το block ξανασχολιαζεις, block παλι....ξερεις τι δυναμη ειναι αυτο???

(και ολοι οι υπολοιποι βλεπουν τα παντα ^^)

μιλαμε η μεγιστη καφριλα :lol::lol::lol::lol:

ολα τα εχω σκεφτει ο :devil::devil::devil:

Δημοσ.
Και το 1 διορθώθηκε, σ'εμένα έχει και την επιλογή "Only friends".

για δες παλι το 1 αν διορθωθηκε ;)

ηταν απλα ενα πυροτεχνημα που ειδες οπως ειδα εγω που εξαφανιστηκαν τα φαν pages

1,2,4 θα μεινουν ετσι φαινεται :-(

Δημοσ.
για δες παλι το 1 αν διορθωθηκε ;)

ηταν απλα ενα πυροτεχνημα που ειδες οπως ειδα εγω που εξαφανιστηκαν τα φαν pages

1,2,4 θα μεινουν ετσι φαινεται :-(

Πράγματι.

Επίσης παρατήρησα ότι παρόλο που μπορείς να βγάλεις τη λίστα φίλων σου από το προφίλ ώστε να μη τη βλέπει ο οποιοσδήποτε, οι μηχανές αναζήτησης συνεχίζουν να τη βλέπουν, άρα αν κάποιος το ψάξει περισσότερο μπορεί να τη δει. :X

Οπότε βάλε και το 3 στη λίστα αυτών που απ'οτι φαίνεται έτσι θα μείνουν.

Ξαναγυρίσαμε στην αρχή με άλλα λόγια. :P

Δημοσ.
Πράγματι.

Επίσης παρατήρησα ότι παρόλο που μπορείς να βγάλεις τη λίστα φίλων σου από το προφίλ ώστε να μη τη βλέπει ο οποιοσδήποτε, οι μηχανές αναζήτησης συνεχίζουν να τη βλέπουν, άρα αν κάποιος το ψάξει περισσότερο μπορεί να τη δει. :X

Οπότε βάλε και το 3 στη λίστα αυτών που απ'οτι φαίνεται έτσι θα μείνουν.

Ξαναγυρίσαμε στην αρχή με άλλα λόγια. :P

αυτο με τις μηχανες αναζητησης εχει επιλογη να μη γινεται index απο αυτες...μηπως δεν εχεις βγαλει το check? για κοιταξε το

Public search results

This setting only allows search engines to access your publicly available information and any information you set to Everyone. This does not include anything you've shared with just your friends or friends of friends.

Δημοσ.
αυτο με τις μηχανες αναζητησης εχει επιλογη να μη γινεται index απο αυτες...μηπως δεν εχεις βγαλει το check? για κοιταξε το

Εκείνο το check όντως δε το έχω βγάλει. Αλλά εγώ δε θέλω να είμαι εντελώς αόρατος από τις μηχανές αναζήτησης, απλά να μη φένεται η friend list μου. Κάτι τέτοιο δε νομίζω να γίνεται.

Δημοσ.

απ οτι ειδα,τα post στο wall που κανουμε στους αλλους, μπορουν να τα δει οποιοσδηποτε στη λιστα φιλων μας? Σε αυτο, πριν ειχε επιλογη να μην δημοσιευεται οτιδηποτε στελναμε στους αλλους...

Δημοσ.

γεια σας !! Πως μπορω να μην βγαζει το ιστορικο των κινησεων μου στο wall μου κ γενικα στα feedS? Δηλαδη να μην λεει σε ποιον σχολιασα κατι κ τι, να μην λεει με ποιον εγινα φιλος .να μην λεει τι γραφω στο wall αλλων κτλ??

ευχαριστω

Δημοσ.
απ οτι ειδα,τα post στο wall που κανουμε στους αλλους, μπορουν να τα δει οποιοσδηποτε στη λιστα φιλων μας? Σε αυτο, πριν ειχε επιλογη να μην δημοσιευεται οτιδηποτε στελναμε στους αλλους...

για να δει καποιος τα wall posts σε φιλο σου πρεπει να τον εχει και αυτος φιλο η ο φιλος σου να το εχει public το profile του. κανονικα δε φαινονται....

εγω ειπα απλα οτι ολοι οι φιλοι σου βλεπουν τα wall posts στο δικο σου profile και ας μην ειναι φιλοι τους. το οποιο δε το βρισκω σωστο. θα επρεπε τα wall posts στο profile σου να ειναι ορατα μονο σε κοινους φιλους μεταξυ του profile και εκεινου που κανει το post.

Δημοσ.

καταλαβα... κι εγω εννοουσα αυτο που ειπε πιο πανω ο nomikosas.

Εμφανιζει ξαφνικα στο προφιλ μου και στα feeds καποια σχολια που εκανα,ενω τοσο καιρο τα ειχα απενεργοποιησει. Και δεν ξερω αν φαινονται και στα feeds των φιλων μου.

Τα σχολια στο wall μου,εχω επιλεξει να φαινονται μονο σε φιλους μου,ουτε σε φιλους φιλων μου. Αν δεν κανω λαθος, εκει που λεει options, κατω απο το κουμπι share στο πεδιο που γραφουμε για να στειλουμε κατι. Μετα παταμε settings, και εχει μια επιλογη για να post's, only friends.

Δημοσ.
γεια σας !! Πως μπορω να μην βγαζει το ιστορικο των κινησεων μου στο wall μου κ γενικα στα feedS? Δηλαδη να μην λεει σε ποιον σχολιασα κατι κ τι, να μην λεει με ποιον εγινα φιλος .να μην λεει τι γραφω στο wall αλλων κτλ??

ευχαριστω

αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να πας εδω

Posts by me

Default setting for status updates, links, notes, photos and videos you post

και να το βαλεις Only me

βεβαια πρεπει να γνωριζεις οτι ετσι κοβεις το wall σου τελειως....αρα δεν εχει και πολυ νοημα...

εκτος αν αυτο θελεις να κανεις...

μεμονωμενα μπορεις αν θες να ποσταρεις κατι και να μη το δει κανενας να το βαλεις το συγκεκριμενο σε only me πατωντας εκει που εχει την κλειδαρια

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:54 ----------

Τα σχολια στο wall μου,εχω επιλεξει να φαινονται μονο σε φιλους μου,ουτε σε φιλους φιλων μου. Αν δεν κανω λαθος, εκει που λεει options, κατω απο το κουμπι share στο πεδιο που γραφουμε για να στειλουμε κατι. Μετα παταμε settings, και εχει μια επιλογη για να post's, only friends.

αυτο που αναφερεις ειναι αν θες να ποσταρεις κατι και να παρακαμψεις τον γενικο κανονα που εχεις θεσει στο privacy settings.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:57 ----------

για να μην αναφερω την μεγιστη τσατσια του block οπου εξαφανιζονται τα σχολια σου...:devil::devil::devil::devil:

σχολιαζεις οποιον γουσταρεις τον κανεις block και γελας πισω απο την πλατη του

του βγαζεις το block ξανασχολιαζεις, block παλι....ξερεις τι δυναμη ειναι αυτο???

(και ολοι οι υπολοιποι βλεπουν τα παντα ^^)

μιλαμε η μεγιστη καφριλα :lol::lol::lol::lol:

ολα τα εχω σκεφτει ο :devil::devil::devil:

δυστυχως το πηραν πρεφα και τωρα για να κανεις καποιον δευτερη φορα block πρεπει να περασουν 48 ωρες= 2 μερες...:-(:-(:-(:-(:-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...