nick#18 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 εεε...παιδια...επιδη ειχα κανει και confirm το προφιλ με το κινητο μου (με ενα αλλο ασχετο νουμερο απο αυτο που χρησιμοποιω) και το βλεπω μετα τα τελευτεα updates να νε στη φορα και να μπορουν να το δουν και φιλοι των φιλων μου απο εκει που ειχα κανεις....κοιταξτε τα ολα ξανα...και τα album (μου γυρισε αυτο με τις φωτος μου σε κοινη θεα για ολους :S) Ολα αυτα εγιναν παρολο που επελεξα τις παλιες μου ρυθμισεις...
Aztec Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δηλαδή όλοι θα βλέπουν τις γυμνές φωτογραφίες μου? Ελπίζω να τις δει η Seirina να με παρουν για πρωταγωνιστή ! Τώρα πέρα απο την πλάκα ίσως κάποια στιγμή πρέπει να σκεφτούμε καλύτερα πως παρέχουμε στοιχεία μας στο Web. Ειδικά μερικούς που βλέπω που ανεβάζουν σχεδόν όλη την ζωή τους επάνω.
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 όλοι οι παιδόφιλοι και οι ανώμαλοι θα ανάψουν Θα πάρουν φωτιά :P άσε τρέχουμε λέμε!!!
Psyhack Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Καλά είναι θα βλέπουμε προφίλ χωρίς να κάνουμε add εγώ που ξέρω θα βάλω να βλέπουν μόνο τα φιλαράκια μ Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
nick#18 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 τι λες ρε φιλε σοβαρα? να τα βγαλουμε ολα στη φορα?
Hal9000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Πολύ ενδιαφέρον άρθρο από τον Jason Calacanis http://bit.ly/4WZmtL Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Da Vinci Codec Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δηλαδή, για να καταλάβω, αν θέλω να μην βλέπει ο κάθε άσχετος τα ονόματα των φίλων μου, πρέπει να αλλάξω τις ρυθμίσεις έτσι ώστε να μην μπορούν ούτε οι φίλοι μου να τα βλέπουν. Σωστά; Αλλά ακόμα κι αν αυτό είναι αλήθεια, πώς το πετυχαίνω; Δεν βρήκα τη ρύθμιση για να γίνει αυτό. Θυμάμαι ότι στις παλιές ρυθμίσεις υπήρχε τέτοια δυνατότητα, αλλά τώρα δεν βλέπω κάτι σχετικό.
FarCry Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δηλαδή, για να καταλάβω, αν θέλω να μην βλέπει ο κάθε άσχετος τα ονόματα των φίλων μου, πρέπει να αλλάξω τις ρυθμίσεις έτσι ώστε να μην μπορούν ούτε οι φίλοι μου να τα βλέπουν. Σωστά; Αλλά ακόμα κι αν αυτό είναι αλήθεια, πώς το πετυχαίνω; Δεν βρήκα τη ρύθμιση για να γίνει αυτό. Θυμάμαι ότι στις παλιές ρυθμίσεις υπήρχε τέτοια δυνατότητα, αλλά τώρα δεν βλέπω κάτι σχετικό.
Cromb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί μου είναι διαθέσιμες όλες οι φώτο από τους φίλους των φίλων μου? Δηλαδή βλέπω όλες τις φώτο από φίλους φίλων χωρίς να είναι δικοί μου φίλοι. Είναι στο πλαίσιο του καινούριου συστήματος ρυθμίσεων απορρήτου? Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2009 από Cromb
nick#18 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί μου είναι διαθέσιμες όλες οι φώτο από τους φίλους των φίλων μου?Δηλαδή βλέπω όλες τις φώτο από φίλους φίλων χωρίς να είναι δικοί μου φίλοι. Είναι στο πλαίσιο του καινούριου συστήματος ρυθμίσεων απορρήτου? Δεν υπαρχει απαντηση σε αυτο που ζητας. Απλα επιδη ετσι το ηθελαν εκει μεσα... μπορεις να το αλαξεις αμα δεν θες (κατι που εκανα και εγω)
Antretng Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί μου είναι διαθέσιμες όλες οι φώτο από τους φίλους των φίλων μου?Δηλαδή βλέπω όλες τις φώτο από φίλους φίλων χωρίς να είναι δικοί μου φίλοι. Είναι στο πλαίσιο του καινούριου συστήματος ρυθμίσεων απορρήτου? Προφανως βαλαν τις προτεινόμενες ρυθμίσεις, όπου οι photos έχουν privacy settings "friends of friends"
FarCry Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί μου είναι διαθέσιμες όλες οι φώτο από τους φίλους των φίλων μου?Δηλαδή βλέπω όλες τις φώτο από φίλους φίλων χωρίς να είναι δικοί μου φίλοι. Είναι στο πλαίσιο του καινούριου συστήματος ρυθμίσεων απορρήτου? οχι αλλα πρεπει να το αλλαξουν...και πολλοι δεν καθονται να το ψειρισουν η primary σου θα φαινεται παντως και ειναι μεσα στους κανονισμους ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:20 ---------- να κανω μια ενημερωση περι αυτου..... αλλαγες απο τα παλια privacy settings.... 1) δε μπορεις να κοψεις το add friend (friends of friends στην καλυτερη) 2) δε μπορεις να κοψεις την primary (μονο να την βγαλεις η να βαλεις μια ασχετη αλλα παιρνει μπαλα ολους) 3) δε μπορεις να κοψεις τη λιστα φιλων (μονο να την βγαλεις αλλα παιρνει μπαλα ολους) 4) δε μπορεις να κοψεις τα fan pages (μονο να κανεις remove σε ολα) 5) σου αλλαζει το privacy στο profile pictures album και το βλεπουν ολοι (το διαπιστωσα σε μενα και σε πολλους αλλους ) :devil::devil: το ομαδικο κραξιμο διορθωσε τα νουμερα 3 και 4. μενουν μονο τα 1,2...το 5 ειναι θεμα του (smart) user ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ :shifty: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:24 ---------- αφαιρεσαν και την εισαγωγη κωδικου για την αλλαγη των privacy settings επισης μετα απο κραξιμο διαφορων (εγω δεν ειχα προβλημα ) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:26 ---------- εν ολιγοις τα επεκτατικα σχεδια της google επιασαν πατο...:lol:
mike1d Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 το ομαδικο κραξιμο διορθωσε τα νουμερα 3 και 4. μενουν μονο τα 1,2...το 5 ειναι θεμα του (smart) user Και το 1 διορθώθηκε, σ'εμένα έχει και την επιλογή "Only friends". Επίσης το 4 σίγουρα διορθώθηκε; Πώς μπορώ να κάνω τα fan pages να τα βλέπουν μόνο οι φίλοι μου;
FarCry Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Και το 1 διορθώθηκε, σ'εμένα έχει και την επιλογή "Only friends".Επίσης το 4 σίγουρα διορθώθηκε; Πώς μπορώ να κάνω τα fan pages να τα βλέπουν μόνο οι φίλοι μου; ναι δικιο εχεις εφτιαξαν και το 1 :lol: το 4 ηταν προσωρινο δυστυχως :-( :devil::devil:
FarCry Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 :lol::lol::lol::lol: καλα να παθει :devil: Η πρόσφατη αλλαγή των ρυθμίσεων ασφάλειας και ιδιωτικότητας που προχώρησε το Facebook φαίνεται να μπέρδεψε πολύ κόσμο, ένας από αυτούς ήταν ο ίδιος ο ιδρυτής του. Με την αλλαγή των ρυθμίσεων εμφανίστηκαν φωτογραφίες του Mark Zuckerberg, οι οποίες μέχρι τώρα ήταν αόρατες.Πίο συγκεκριμένα στο προφίλ του Zuckerberg εμφανίστηκε μια φωτογραφία, στην οποία στέκεται δίπλα σε μία πισίνα ημίγυμνος και κρατώντας ένα αρκουδάκι.Το ύφος του έκανε αρκετούς να υποθέσουν ότι ήταν υπό την επήρεια ουσιών.Ο Zuckerberg υποστήριξε ότι δεν έγινε κάποιο λάθος και πως ο ίδιος καθόρισε την ορατότητα των φωτογραφιών. :devil::devil: Το κενό στην επιχειρηματολογία του Zuckerberg είναι ότι η επίμαχη φωτογραφία με το αρκουδάκι αφαιρέθηκε λίγη ώρα μετά την εμφάνιση της είδησης. :devil::devil::devil: http://www.pcsteps.gr/technology/51-internet/180--mark-zuckerberg-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα