Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα, ο Asa Dotzler, που κατέχει την θέση του «director of community development» στη Mozilla, προχώρησε σε δηλώσεις στις οποίες παροτρύνει τους χρήστες να αντικαταστήσουν την προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης της Google με αυτήν του Bing.

Οι δηλώσεις του CEO της Google Eric Schmidt, ότι «μόνο όσοι έχουν κάτι να κρύψουν θα πρέπει να ανησυχούν για την ιδιωτικότητά τους στο Internet» στάθηκαν αφορμή για την προαναφερθεισα δήλωση του Dotzler, με τον ίδιο να αιτιολογεί την κίνηση αυτή στο γεγονός ότι το Bing έχει καλύτερη πολιτική για το προσωπικό απόρρητο από την Google. Ο ίδιος επίσης δηλώνει ότι «Είναι πολύ τρομακτικό μια εταιρεία σαν την Google να κατέχει τόσα πολλά στοιχεία για τους χρήστες στους servers της και να διευθύνεται από έναν άνθρωπο που αγνοεί την ιδιωτικότητα τους». Ακόμα, στο blog του, δημοσιεύει ένα link όπου κάποιος έχει τη δυνατότητα να κάνει την αλλαγή της προεπιλεγμένης μηχανής αναζήτησης του Firefox με αυτή του Bing.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η Google έχει καθιερωθεί ως προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης για τον Firefox εδώ και αρκετά χρόνια, στηρίζοντας το ίδρυμα Mozilla με διόλου ευκαταφρόνητα χρηματικά ποσά.

Link.png Site: techradar.com

Link.png Site: mashable.com

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χμμμ...ΟΚ... Γιατι αυτο ειναι ειδηση; Δεν μας ενδιαφερουν τα παρασκηνια, μας ενδιαφερουν τα τεχνολογικα νεα.

Δημοσ.
πόσα έδωσε η MS άραγε? :P

Με πρόλαβες!!! +1 Καλά νομίζουν ότι απευθύνονται σε παντελώς ηλίθιους; Η ΜS έχει καλή πολιτική απορρήτου και οι άλλοι όχι; :lol:

Δημοσ.
πόσα έδωσε η MS άραγε? :P

Μονο που διαβασα τον τιτλο αμεσως αυτο σκεφτηκα κι εγω.

Επισης λεει <<...το Bing έχει καλύτερη πολιτική για το προσωπικό απόρρητο από την Google..>>,δηλαδη ειναι το ιδιο εαν κανω ενα search στο bing και ενα στο google με θεμα ''windows7 loader''?

Δημοσ.

Πραγματικά αναρωτιέμαι, με την "καλύτερη πολιτική για το προσωπικό απόρρητο" άμα κάνω search στο Bing.com "Windows 7 cracked" σε πόσα λεπτά θα μου χτυπήσουν την πόρτα από την ΣΔΟΕ?

Δημοσ.

Η bing χρειάζεται έτη φωτός ακόμα για να φτάσει τη μηχανή αναζήτησης της google.

Επίσης το μεγαλύτερο trojan του κόσμου είναι το λιγισμικό της ms που μπαίνει σε κάθε σπίτι και επικοινωνεί καθημερινά με τη "μαμά". Τώρα πώς αυτή η πολιτική απορρήτου είναι καλύτερη από αυτή της google και πόσα πήρε ο Asa Dotzler για την ανιδιοτελή γνώμη του, είναι θέματα που χρήζουν διερεύνησης... Με συγχωρείτε τώρα, πάω να εγκαταστήσω ένα linux-άκι σε ένα laptop φίλου, το οποίο θα έχει default firefox με default μηχανή αναζήτησης google.

Δημοσ.
Πραγματικά αναρωτιέμαι, με την "καλύτερη πολιτική για το προσωπικό απόρρητο" άμα κάνω search στο Bing.com "Windows 7 cracked" σε πόσα λεπτά θα μου χτυπήσουν την πόρτα από την ΣΔΟΕ?

Θα περιμένουν πρώτα να το αναζητήσεις και στο Google.. :devil:

Παρεμπιπτόντως, χθες η Microsoft είχε παρουσίαση στο Μέγαρο Μουσικής και στο τέλος έδινε δωρεάν άδειες Windows 7 Ultimate Retail x32/x64 (ναι, 2 DVD..) στους παρευρισκόμενους... Που σημαίνει ότι δεν κάνετε τις σωστές αναζητήσεις.. :rolleyes:

Δημοσ.

ε και προεπιλεγμενη να ειναι το αλλαζουν οσοι εχουν μοζιλα και τελειωσε η υποθεση ...ετσι και αλλιως το google δεν μπορει να το νικησει καμμια μηχανη αναζητησης οποτε δεν τρεχει τπτ..

Δημοσ.

δυστυχώς δεν δίνει τα αναμενόμενα αποτελέσματα η μηχανή αναζήτησης Bing, είχα όλη την καλή διάθεση να την χρησιμοποιώ έναντι του google ... ένα απλό παράδειγμα αν ψάξεις ένα προιόν + skroutz στο google σου βγάζει την σελίδα κατευθείαν, το ίδιο στο Bing δεν βγάζει αποτέλεσμα... ακόμα και αν το γράψεις site:http://www.skroutz.gr product πάλι δεν βγάζει τίποτα το Bing... απαράδεκτο.

p.s. τώρα βέβαια θα μου πείτε όλα τα sites είναι optimized για google... είναι και αυτό...

Δημοσ.

Η είδηση μου φαίνεται ψιλοαδιάφορη απ την άποψη πως ούτε καν αλλάζει η default search engine του firefox (για την ώρα τουλάχιστον). Απλά κάποιο υψηλόβαθμο στέλεχος της Mozilla εξέφρασε την άποψη του.

Το Bing όντως δε μπορεί να συγκριθεί με το google αυτή τη στιγμή αλλά εγώ βλέπω θετική την ύπαρξή του. Όσο κι αν υπάρχει μια συμπάθεια (που ταλανίζεται τελευταία) για τη google και μια καχυποψία για τη microsoft, το να χει ταυτίσει ο κάθε χρήστης τον όρο search engine με το google δε μου ακούγεται και πολύ καλό. Στην τελική, ίσως έτσι βελτιωθεί το google ακόμα περισσότερο.

Δημοσ.
δυστυχώς δεν δίνει τα αναμενόμενα αποτελέσματα η μηχανή αναζήτησης Bing, είχα όλη την καλή διάθεση να την χρησιμοποιώ έναντι του google ... ένα απλό παράδειγμα αν ψάξεις ένα προιόν + skroutz στο google σου βγάζει την σελίδα κατευθείαν, το ίδιο στο Bing δεν βγάζει αποτέλεσμα... ακόμα και αν το γράψεις site:http://www.skroutz.gr product πάλι δεν βγάζει τίποτα το Bing... απαράδεκτο.

p.s. τώρα βέβαια θα μου πείτε όλα τα sites είναι optimized για google... είναι και αυτό...

Εμένα πάλι μου το έβγαλε πρώτο πρώτο.... :-D:-D:-D

Δημοσ.
Εμένα πάλι μου το έβγαλε πρώτο πρώτο.... :-D:-D:-D

χμμ, ναι δεν το κάνει όμως για όλα τα προϊόντα . δοκίμασε αυτό π.χ. 42lf2510 skroutz στο google και στο bing.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...