Προς το περιεχόμενο

8800GTX vs. 8800GTS. Ποιά η ταχύτερη ?

ultraxmode

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στα ίδια είναι και οι δύο.

Δεν αξίζει να ούτε ο κόπος του ανοίγματος του case να βγάλεις την μία και να βάλεις την άλλη.

Δημοσ.

Λέτε ρε παιδιά..? απλά βλέπω σε μερικά sites να υπερέχει στα charts η 8800GTX... (σε κάποια παιχνίδια..)

σε άλλα βέβαια, η GTS της ρίχνει...

Δημοσ.

Αν τις είχα και τις δύο μπροστά μου και έπρεπε με μία κίνηση να διαλέξω ποια θα κουμπώσω στην μητρική, θα διάλεγα GTS512 λόγω νεότερης αρχιτεκτονικής, μικρότερης κατανάλωσης, καλύτερης θερμικής συμπεριφοράς.

Δημοσ.

φιλε σε επιδοσεις ειναι περιπου τα ιδια...υπαρχουν ελαχιστες διαφορες. κρατα τη gts512 που ειναι και νεοτερη και υποστιρηζει flash 10,1 ;)

Δημοσ.
φιλε σε επιδοσεις ειναι περιπου τα ιδια...υπαρχουν ελαχιστες διαφορες. κρατα τη gts512 που ειναι και νεοτερη και υποστιρηζει flash 10,1 ;)

Εννοείς DirectX 10.1 μάλλον, προς αποφυγή παρεξηγήσεων..

Δημοσ.
Εννοείς DirectX 10.1 μάλλον, προς αποφυγή παρεξηγήσεων..

δεν υποστηριζει dx 10.1 σκετο 10

• Super Moderators
Δημοσ.

ότι υποστηρίζει η μια υποστηρίζει και η άλλη...

οι διαφορές που είπε ο liopyr ισχύουν

Δημοσ.
Ναι αλλα η gtx εχει 768 memory και αυτο ειναι καλο

Sent from my iPhone using Insomnia.app

μια μόνο απο τις πολλές παραμέτρους..και μεγαλύτερο memory bit controler έχει ,αλλά τα νούμερα αυτά απο μόνα τους δε λένε τίποτα,μιας και μιλάμε για άλλη αρχιτεκτονική(αν και αρκετά παρόμοια)..στα benches θα δεις ότι είναι σχεδόν ισάξιες και αυτά τελικά κρίνουν τις κάρτες και όχι τα σκέτα νούμερα:-)

Δημοσ.
Αν τις είχα και τις δύο μπροστά μου και έπρεπε με μία κίνηση να διαλέξω ποια θα κουμπώσω στην μητρική, θα διάλεγα GTS512 λόγω νεότερης αρχιτεκτονικής, μικρότερης κατανάλωσης, καλύτερης θερμικής συμπεριφοράς.

Aκριβως αυτο...

Δημοσ.

Ναι κι εγώ το έχω σκεφτεί και θα κρατήσω την GTS 512MB...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:15 ----------

Ερώτηση..

αλήθεια, γίνεται αυτές οι δύο κάρτες να γίνουν SLI ? όχι έτσι ? Έχουν άλλο chipset.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...