Waldo_Vrs Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 απο το στομα μου το πηρες πραγματικαΕΑΝ θελει καποια απο αυτα τα 2 μονο το copperhead θεωρειτε ΠΛΕΟΝ αντΙΚΑ.. τι το στελνεις να αγορασει το παιδι μαλιστα στην "προνομιακη" τιμη των 60τοσο? (ειχα πανω απο 1 razer γι αυτο ξερω τι σου λεω.. δεν ειμαι απλα ενας ξερολας που πεταχτηκε να σπαμμαρει) Επισης γαματα τα razer αλλα με νορμαλ και ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΗ χρηση το βγαλα knock out σε 1 χρονο και 1 μηνα.. δυστυχως αποτι φενεται υστερουν στην ποιοτητα.. και η razer Μου τα κανε ΠΕπονια για να μου κανει rma.. 1mail/24hours επι 1 μηνα.. P.s e-shop e-shop Μου κλεγεστε ,αλλα παλι ε-shop Λινκς βλεπω.. μην παραπονιεστε μετα αμα δεν σας κανει rma (ή στην καλυτερη μεινετε χωρις ποντικι για 3 βδομαδες) Φίλε μου η νορμάλ χρήση για σένα μπορεί να είναι κάθε φορά που τρώς γκολ σε ένα παιχνίδι να το βαράς απο τα νεύρα σου.Αυτό τότε δε σημαίνει πιότητα αλλά δε θα πώ... Σκοπός δεν είναι να αγοράσει κάτι νέο ή κάτι παλιό...σκοπός είναι να αγοράσει κάτι που να αξίζει!!!. Δεν έχεις αναρωτηθεί ακόμα γιατί ένα προιόν μετά απο τόσα χρόνια εξακολουθεί να πωλήται σε τόσο υψηλή τιμή?. Όπως προανέφερε και ένα παλικάρι πριν ότι έχει το Copperhead 3-4 χρόνια θα έρθω να προσθέσω πως το χρησιμοποιώ απο την ημέρα κυκλοφορίας του έως σήμερα στο κεντρικό μου μηχάνιμα. Εξαίρετη πιότητα. Παίζω χρόνια games με έχει βολέψει απίστευτα είναι χαμηλό δεν κουράζει (γενικά τηρήται τέτοιος σχεδιασμός στην παρούσα εταιρία) και εκτός αυτού το βρήκα και εντελώς βολικό για τη δουλειά μου. Σε πρωσοπικό επίπεδο το mouse τώρα πλέον θέλω να το αλλάξω με ένα ίδιο πάλι γιατί απο την τόση χρήση όλη μέρα έχω αλοιώσει το πλαστικό απο επάνω με την παλάμη μου!!!. Όσο για το Roccat Cone είναι επίσης ένα εξαίρετο ποντίκι αν και μερικοί άκουσα πως λένε για να λειτουργήσει σωστά κυριλέ πρέπει να πάρεις και ένα mousepad της ίδιας εταιρίας.Δεν ξέρω κατα πόσο αληθεύει αυτό!!!. Πάντως απο την στιγμή που γράφετε η λέξη gaming δεν θα έδινα με τίποτα βαθμό στην Microsoft. Όσον αφορά για το e mail επειδή έχω μιλήσει και έχω πάρει απάντηση σε 1 μέρα...δοκίμασε να το γράψεις πιο κόσμια το θέμα που θέλεις να τους θέσεις και θα πάρεις απάντηση!!!.
F33L Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Φίλε μου η νορμάλ χρήση για σένα μπορεί να είναι κάθε φορά που τρώς γκολ σε ένα παιχνίδι να το βαράς απο τα νεύρα σου.Αυτό τότε δε σημαίνει πιότητα αλλά δε θα πώ... Σκοπός δεν είναι να αγοράσει κάτι νέο ή κάτι παλιό...σκοπός είναι να αγοράσει κάτι που να αξίζει!!!. Δεν έχεις αναρωτηθεί ακόμα γιατί ένα προιόν μετά απο τόσα χρόνια εξακολουθεί να πωλήται σε τόσο υψηλή τιμή?. Όπως προανέφερε και ένα παλικάρι πριν ότι έχει το Copperhead 3-4 χρόνια θα έρθω να προσθέσω πως το χρησιμοποιώ απο την ημέρα κυκλοφορίας του έως σήμερα στο κεντρικό μου μηχάνιμα. Εξαίρετη πιότητα. Παίζω χρόνια games με έχει βολέψει απίστευτα είναι χαμηλό δεν κουράζει (γενικά τηρήται τέτοιος σχεδιασμός στην παρούσα εταιρία) και εκτός αυτού το βρήκα και εντελώς βολικό για τη δουλειά μου. Σε πρωσοπικό επίπεδο το mouse τώρα πλέον θέλω να το αλλάξω με ένα ίδιο πάλι γιατί απο την τόση χρήση όλη μέρα έχω αλοιώσει το πλαστικό απο επάνω με την παλάμη μου!!!. Όσο για το Roccat Cone είναι επίσης ένα εξαίρετο ποντίκι αν και μερικοί άκουσα πως λένε για να λειτουργήσει σωστά κυριλέ πρέπει να πάρεις και ένα mousepad της ίδιας εταιρίας.Δεν ξέρω κατα πόσο αληθεύει αυτό!!!. Πάντως απο την στιγμή που γράφετε η λέξη gaming δεν θα έδινα με τίποτα βαθμό στην Microsoft. Όσον αφορά για το e mail επειδή έχω μιλήσει και έχω πάρει απάντηση σε 1 μέρα...δοκίμασε να το γράψεις πιο κόσμια το θέμα που θέλεις να τους θέσεις και θα πάρεις απάντηση!!!. ωραια επειδη επιμενεις να το παιζεις ξερολας για εμενα νορμαλ χρηση ειναι απλα να κανω γρηγορα αριστερα κλικ! οτι θελει ο καθε gamer δηλαδη. ΔΕΝ το κοπαναω ουτε 1 εκατοστο υψος στο γραφειο. (ουτε καθολου) coppperhead kai to deathadder ΟΛΑ βγαζουν προβλημα στο αριστερο κλικ (googlare to) ΑΝΑΦΕΡΩ οτι ειχα στη κατοχη μου και τα 2 ποντικια.. οσον αφορα το mail Και εγω πηρα απαντηση αλλα μου πηρε 30 mails να μου κανουν RMA! (ναι τους εδειξα αποδειξη απο το 2ο mail και μου πάιζαν την κολοκυθια) ουτε 1 ουτε 2 ουτε 5 * 24 ωρες το καθε Mail Ποσο μας κανει αυτο? Conclusion? pointless to reponse σου! α και εξαιρετικη ποιοτητα για εμενα ειναι οταν το σφιγγω κατι ελαχιστα να μην τριζει οπως razer και μικροσοφτ του 10ευρου παρε για παραδειγμα την λογιtech! αυτη ειναι ποιοτητα 60ευρου και οχι της ραζερ.. (και αυτα στα λεει φανατικος online gamer λιωμενος 24/7 10 χρονια τωρα που του αρεσε το ποντικακι τις razer παρολα αυτα δεν ειναι ποιοτητα* η λεξη που ψαχνεις..)
F33L Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 επιπλεον Οντοπικ δειτε εγγυησεις ΑΣΤΕΙΕΣ που δινει η razer Razer Wired Mice 2 years Razer Mamba and Razer Orochi 2 years Razer Mamba Battery 6 months Pro|Click wireless mice 1 year Razer Keyboards 1 year Razer Headsets 1 year Pro | Tones 6 months Razer Audio Products 1 year Razer Gaming Surfaces 6 months Razer Accessories 6 months
skim045 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 ...Όσο για το Roccat Cone είναι επίσης ένα εξαίρετο ποντίκι αν και μερικοί άκουσα πως λένε για να λειτουργήσει σωστά κυριλέ πρέπει να πάρεις και ένα mousepad της ίδιας εταιρίας.Δεν ξέρω κατα πόσο αληθεύει αυτό!!!.... Εγώ που το έχω δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Όταν το είχα πάρει, στην αρχή, είχα ένα mouse pad που η αξία του είναι 1Ε.
Waldo_Vrs Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 ωραια επειδη επιμενεις να το παιζεις ξερολας για εμενα νορμαλ χρηση ειναι απλα να κανω γρηγορα αριστερα κλικ! οτι θελει ο καθε gamer δηλαδη. ΔΕΝ το κοπαναω ουτε 1 εκατοστο υψος στο γραφειο. (ουτε καθολου) coppperhead kai to deathadder ΟΛΑ βγαζουν προβλημα στο αριστερο κλικ (googlare to) ΑΝΑΦΕΡΩ οτι ειχα στη κατοχη μου και τα 2 ποντικια.. οσον αφορα το mail Και εγω πηρα απαντηση αλλα μου πηρε 30 mails να μου κανουν RMA! (ναι τους εδειξα αποδειξη απο το 2ο mail και μου πάιζαν την κολοκυθια) ουτε 1 ουτε 2 ουτε 5 * 24 ωρες το καθε Mail Ποσο μας κανει αυτο? Conclusion? pointless to reponse σου! α και εξαιρετικη ποιοτητα για εμενα ειναι οταν το σφιγγω κατι ελαχιστα να μην τριζει οπως razer και μικροσοφτ του 10ευρου παρε για παραδειγμα την λογιtech! αυτη ειναι ποιοτητα 60ευρου και οχι της ραζερ.. (και αυτα στα λεει φανατικος online gamer λιωμενος 24/7 10 χρονια τωρα που του αρεσε το ποντικακι τις razer παρολα αυτα δεν ειναι ποιοτητα* η λεξη που ψαχνεις..) Επειδή είσαι ένας ξερόλας για να μη πω τπτ άλλο που σπαμμάρει δεν θα συνεχίσω τη συζήτηση. Νομίζω η λέξη προσωπική άποψη είναι διατυπωμένη. Τράβα μάθε να διαβάζεις ένα κείμενο και μετά απάντα. Εγώ μια φορά στο αρχικό μου ποστ έχω μέσα 3 εταιρίες. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Εδώ μέσα γράφουμε την άποψή μας και δίνουμε συμβουλές για να βοηθήσουμε έναν άνθρωπο να δώσει σωστά τα λεφτά του και όχι για να προωθήσουμε μια εταιρία!!!. Εγώ ανάφερα κάποια πράγματα απο προσωπικής πείρας και της δουλειάς μου... ...και δεν είσαι ο μοναδικός gamer coolare
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.