Προς το περιεχόμενο

Αγορά ποντικιού για gaming.

Need_for_Speed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!Λεω να αγορασω ενα ποντικακι για το desktop μου τα Χριστουγεννα.Θα ειναι περισσοτερο για gaming.Είμαι ανάμεσα στο microsoft και στο logitech . Δν ξερω πιο να αγορασω!!Εν τω μεταξυ το e-shop το microsoft το εχει 39 ευρώ.

Peite k eseis tn gnwmi sas.

Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας.

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά πρώτα σε αυτά

Razer Copperhead

Roccat Kone

Microsoft Explorer

Γενικά απο τη στιγμή που λες την λέξη gaming να ρίξεις μια γενική ματιά στην Razer

(το Copperhead είναι γενικά ένα απο τα πιο "άπιαστα" ποντίκια που υπάρχουν στην αγορά. Δες το πριν αποφασίσεις μιας και τα χρήματα είναι αρκετά για ένα καλό ποντίκι σήμερα ασχέτος εταιρίας)

Δημοσ.

Για τι ποσό μιλάμε? Αν διαθέτεις μια 100στάρα πάρε το RAZER MAMBA 110€ όπως είπε ο πάνω.Αλλιώς πάρε ένα RAzer microsoft Habu 45e...Η αλλιώς πάρε το Razer DeathAdder 35e..Σου έδωσα πολλές...και της μόνες επιλογές που έχεις για gaming mouse....

Razer or DIE losers...;)

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω και εγω αλλο θεμα,τι λετε για αυτο ? Θα το συνδυασω με κανα keyboard μιας και ειναι dsp.Ή λετε να περιμενω για το g110 και να παρω μονο αυτο?(no money left for me..)Αξιζει ? Αν γινεται ας απαντησει καποιος που τα χει δοκιμασει(ειδικα το mouse).

επισης του προτεινετε του παιδιου να παει στο g500.Γιατι ρε παιδια να μην παει στο g5 που δεν εχει ουσιαστικη διαφορα με το g500 και ειναι και 10ε φθηνοτερο?

Δημοσ.

Έχω το copperhead εδώ και 3-4 χρόνια και είμαι υπέρ-ευχαριστημένος. Τόσο καιρο δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα.

Δημοσ.

Η επιλογή ποντικιού είναι καθαρά προσωπική υπόθεση, σαν να διαλέγεις ένα παντελόνι. Ακόμα και στο ίδιο νούμερο δυο παντελόνια κάθονται διαφορετικά στο σώμα.

Προσωπικά, επειδή έχω μεγάλη παλάμη, με έχει βολέψει το microsoft intellimouse explorer 2. Το έχω και σε ασύρματο (κιτ με το πληκτρολόγιο) και σε bluetooth, και το έχω χρησιμοποιήσει και με καλώδιο παλιότερα.

Δυστυχώς δεν βγαίνει πλέον.

Δημοσ.
Σε αυτα τα λεφτα το Logitech G500 με κλειστα τα ματια.

απο το στομα μου το πηρες πραγματικα

ΕΑΝ θελει καποια απο αυτα τα 2 μονο

Θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά πρώτα σε αυτά

Razer Copperhead

Roccat Kone

Microsoft Explorer

Γενικά απο τη στιγμή που λες την λέξη gaming να ρίξεις μια γενική ματιά στην Razer

(το Copperhead είναι γενικά ένα απο τα πιο "άπιαστα" ποντίκια που υπάρχουν στην αγορά. Δες το πριν αποφασίσεις μιας και τα χρήματα είναι αρκετά για ένα καλό ποντίκι σήμερα ασχέτος εταιρίας)

το copperhead θεωρειτε ΠΛΕΟΝ αντΙΚΑ.. τι το στελνεις να αγορασει το παιδι μαλιστα στην "προνομιακη" τιμη των 60τοσο?

(ειχα πανω απο 1 razer γι αυτο ξερω τι σου λεω.. δεν ειμαι απλα ενας ξερολας που πεταχτηκε να σπαμμαρει)

Επισης γαματα τα razer αλλα με νορμαλ και ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΗ χρηση το βγαλα knock out σε 1 χρονο και 1 μηνα.. δυστυχως αποτι φενεται υστερουν στην ποιοτητα..

και η razer Μου τα κανε ΠΕπονια για να μου κανει rma..

1mail/24hours επι 1 μηνα..

P.s e-shop e-shop Μου κλεγεστε ,αλλα παλι ε-shop Λινκς βλεπω.. μην παραπονιεστε μετα αμα δεν σας κανει rma (ή στην καλυτερη μεινετε χωρις ποντικι για 3 βδομαδες)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...