Need_for_Speed Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας!Λεω να αγορασω ενα ποντικακι για το desktop μου τα Χριστουγεννα.Θα ειναι περισσοτερο για gaming.Είμαι ανάμεσα στο microsoft και στο logitech . Δν ξερω πιο να αγορασω!!Εν τω μεταξυ το e-shop το microsoft το εχει 39 ευρώ. Peite k eseis tn gnwmi sas. Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας.
--Shady-- Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Σε αυτα τα λεφτα το Logitech G500 με κλειστα τα ματια.
Xpriens Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ προτείνω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570252 από προσωπική χρήση
d3m0n Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 G500 και από μένα είναι και γαμώ τα ποντίκια.
Waldo_Vrs Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά πρώτα σε αυτά Razer Copperhead Roccat Kone Microsoft Explorer Γενικά απο τη στιγμή που λες την λέξη gaming να ρίξεις μια γενική ματιά στην Razer (το Copperhead είναι γενικά ένα απο τα πιο "άπιαστα" ποντίκια που υπάρχουν στην αγορά. Δες το πριν αποφασίσεις μιας και τα χρήματα είναι αρκετά για ένα καλό ποντίκι σήμερα ασχέτος εταιρίας)
EKTELESTES Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 +1 για Razer Copperhead ή Diamondback 3G που είναι στα λεφτά που δίνεις ή... ακόμα πιο πολλά για το ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ( Mamba )
Mr.Etherium Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Για τι ποσό μιλάμε? Αν διαθέτεις μια 100στάρα πάρε το RAZER MAMBA 110€ όπως είπε ο πάνω.Αλλιώς πάρε ένα RAzer microsoft Habu 45e...Η αλλιώς πάρε το Razer DeathAdder 35e..Σου έδωσα πολλές...και της μόνες επιλογές που έχεις για gaming mouse.... Razer or DIE losers...
vocals_ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Για να μην ανοιγω και εγω αλλο θεμα,τι λετε για αυτο ? Θα το συνδυασω με κανα keyboard μιας και ειναι dsp.Ή λετε να περιμενω για το g110 και να παρω μονο αυτο?(no money left for me..)Αξιζει ? Αν γινεται ας απαντησει καποιος που τα χει δοκιμασει(ειδικα το mouse). επισης του προτεινετε του παιδιου να παει στο g500.Γιατι ρε παιδια να μην παει στο g5 που δεν εχει ουσιαστικη διαφορα με το g500 και ειναι και 10ε φθηνοτερο?
skim045 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Φίλε need for speed αφού είναι να διαθέσεις τόσα λεφτά πάρε το Roccat Kone. To έχω και είναι πολύ καλό.
Mourgolikos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Έχω το copperhead εδώ και 3-4 χρόνια και είμαι υπέρ-ευχαριστημένος. Τόσο καιρο δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα.
Merdock Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ έχω αυτό http://www.plaisio.gr/Peripherals/Input-Devices/Mice/Razer-Lachesis-4000DPI-Phantom-White-Mouse.htm εδώ και κάποιους μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
caution Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Πάντως, λίγο που το δοκίμασα αυτό http://www.plaisio.gr/Peripherals/Input-Devices/Mice/Microsoft-Ms-Explorer-5AA-00005.htm πολύ άβολο μου φάνηκε, κόντεψα να σπάσω το πόδι μου
StavrosD Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Η επιλογή ποντικιού είναι καθαρά προσωπική υπόθεση, σαν να διαλέγεις ένα παντελόνι. Ακόμα και στο ίδιο νούμερο δυο παντελόνια κάθονται διαφορετικά στο σώμα. Προσωπικά, επειδή έχω μεγάλη παλάμη, με έχει βολέψει το microsoft intellimouse explorer 2. Το έχω και σε ασύρματο (κιτ με το πληκτρολόγιο) και σε bluetooth, και το έχω χρησιμοποιήσει και με καλώδιο παλιότερα. Δυστυχώς δεν βγαίνει πλέον.
F33L Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Σε αυτα τα λεφτα το Logitech G500 με κλειστα τα ματια. απο το στομα μου το πηρες πραγματικα ΕΑΝ θελει καποια απο αυτα τα 2 μονο Θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά πρώτα σε αυτάRazer Copperhead Roccat Kone Microsoft Explorer Γενικά απο τη στιγμή που λες την λέξη gaming να ρίξεις μια γενική ματιά στην Razer (το Copperhead είναι γενικά ένα απο τα πιο "άπιαστα" ποντίκια που υπάρχουν στην αγορά. Δες το πριν αποφασίσεις μιας και τα χρήματα είναι αρκετά για ένα καλό ποντίκι σήμερα ασχέτος εταιρίας) το copperhead θεωρειτε ΠΛΕΟΝ αντΙΚΑ.. τι το στελνεις να αγορασει το παιδι μαλιστα στην "προνομιακη" τιμη των 60τοσο? (ειχα πανω απο 1 razer γι αυτο ξερω τι σου λεω.. δεν ειμαι απλα ενας ξερολας που πεταχτηκε να σπαμμαρει) Επισης γαματα τα razer αλλα με νορμαλ και ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΗ χρηση το βγαλα knock out σε 1 χρονο και 1 μηνα.. δυστυχως αποτι φενεται υστερουν στην ποιοτητα.. και η razer Μου τα κανε ΠΕπονια για να μου κανει rma.. 1mail/24hours επι 1 μηνα.. P.s e-shop e-shop Μου κλεγεστε ,αλλα παλι ε-shop Λινκς βλεπω.. μην παραπονιεστε μετα αμα δεν σας κανει rma (ή στην καλυτερη μεινετε χωρις ποντικι για 3 βδομαδες)
sintalkas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά γιατί δεν παιρνέτε αυτό εδώ ,πρέπει να είναι ακριβώς το ίδιο ποντίκι απλά η θυγατρική του eshop εχεί γενικά πιο φτηνές τιμές στα προιόντα που υπάρχει στοκ. http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200002109
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.