Προς το περιεχόμενο

Pio epimonh psyxosh/emmonh ?!?

A3TeRnuS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote A3TeRnuS:</font><hr> UNPAIKTABLE to patheno ki ego auto me tis loopes...

A3TeRnuS.213 <hr /></blockquote>

Και σου ειπα τοσες φορες να μην βαλεις ΧΡ τιποτα εσυ καλα να παθεις.. :P

Το ιδιο συμβαινει και σε εμενα αλλα με πραξεις που εχω κανει και τις ξανακανω ακριβως το ιδιο........μαλλον φταινε τα ΧΡ και στην δικη μου περιπτωση... :P

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote DeCoN:</font><hr>EHhm, sorry, na kanw mia xazh erwthtsh???

Mhn me parekshghsete.. Tsakonetai kaneis sas me to eafto tou? :crazy:

Kamia fora me pianw na prospa8w na peisw ton eafto mou na mhn kanei kati..

h na diafwnw gia to ti shmainei kapoia kinhsh kapoiou allou...

H na prospa8oume na apofasisoume ti 8a kanoume....

Oh [censored]!!!! Molis xrhsimopoihsa ply8hntiko :confused:

:crazy: Me eida sto dromo, me eftysa kai me klotshsa :crazy: <hr /></blockquote>

Παρόμοιο πρόβλημα αντιμετώπιζε και το Γκόλουμ :D

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote dim_b:</font><hr> Παρόμοιο πρόβλημα αντιμετώπιζε και το Γκόλουμ :D <hr /></blockquote>

Paromoio problhma antimetwpize kai o Dobby sto Harry Potter and The Chamber of Secrets :D

Δημοσ.

Παιδιά... Αλήθεια λέει...

Όταν μου το 'πε βέβαια... Μπορώ να πω, πως άρχισα να τον κοιτάζω με άλλα μάτια... hohoho

:grin: :grin: :grin:

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Cristina:</font><hr> Παιδιά... Αλήθεια λέει...

Όταν μου το 'πε βέβαια... Μπορώ να πω, πως άρχισα να τον κοιτάζω με άλλα μάτια... hohoho

:grin: :grin: :grin: <hr /></blockquote>

ston odin anaferesai?

Δημοσ.

εγώ πάλι πριν βάλω άρωμα (υγρό) πρέπει να το κουνήσω σαν να είναι σπρεϋ. Αν δεν το κουνήσω δεν βάζω.

ήξερα κάποιον που όταν πήγαινε τουαλέτα πρώτα τραβούσε καζανάκι και μετά κατουρ***. Βέβαια μετά δεν είχε νερό και έτσι έφευγε πάντα με την τουαλέτα να βρωμάει. αυτό είχε πει η κοπέλα του ήταν το μεγαλύτερο μαρτύριο.

πάντως τα πιο πολλά περίεργα γίνονται στην τουαλέτα

Δημοσ.

aaa egw mporei na travao to kazanaki otan mpainw sthn toualeta... alla oti k na kanw pali perimenw na gemisei k to ksanatravaw!

Ena allo stoihma pou vazw sixna einai an tha katafero na anevo ston prwto orofo prin kleisei h prota ths eisodou

'h an tyxainei na vgainw apo to spiti vradi k einai hdh anoixta ta fwta (ta opoia kleinoun me xronodiakopth) an tha figo protou svisoun 'h an katevo sto periptero akrivos apo katw an tha girisw k tha einai akomh anamena ta fwta klp (xwris n fovamai to skotadi)

epishs vazw k ego endless loops

Δημοσ.

Εγω εχω μανια με το να κερδιζω χρονο, θα ελεγα υπερβολικη μανια!

Οταν περπαταω "χαραζω γραμμες"για να βρω τον πιο συντομο δρομο, ως αποτελεσμα διασχιζω τους περισσοτερους δρομους διαγωνια και τρωω απειρα βρισιδια και κορναρισματα απο τους οδηγους.

Στο σπιτι μου (μενω στον 4ο} βγαινω εξω καλω το ασανσερ ξαναμπαινω μεσα(η πορτα μενει ανοιχτη) ντυνομαι,περνω κλειδια πορτοφολια κτλ και μπαινω στο ασανσερ που συχρονισμενα εχει φτασει.

Βεβαια δεν μπαινω με τον συμβατικο τροπο στο ασανσερ (οχι δεν μπαινω απο το παραθυρο!). Προσπαθω να ανοιξω την πορτα με αποτομη κινηση, οσο χρειαζεται για να χωρεσω τσιμα τσιμα και μετα τρεχω για να πατησω το κουμπι.

Εχω κερδισει αρκετο χρονο στην ζωη μου ετσι, σκεφτομαι να τον υπολογισω αλλα φοβαμαι οτι στην περιπτωση που ειναι λιγοτερος απο τον χρονο υπολογισμου τοτε πανε χαμενοι οι κοποι μιας ζωης :(

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote nodreams.ct:</font><hr> Εχω κερδισει αρκετο χρονο στην ζωη μου ετσι, σκεφτομαι να τον υπολογισω αλλα φοβαμαι οτι στην περιπτωση που ειναι λιγοτερος απο τον χρονο υπολογισμου τοτε πανε χαμενοι οι κοποι μιας ζωης :( <hr /></blockquote>

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA :D

Adianohtoooooooooooo!!!!!!!!!!! :P

Relax re file....

Emeis edw sto Caribean..... :P

Δημοσ.

Τον τελευταιο χρονο εχω χαλαρωσει πολυ!

Εκει στην επαρχεια ολα πανε αργα.. πολυ αργα!

Αποφασισα να σταματησω να κερδιζω χρονο και να αρχισω να χανω.. ριχνω κατι υπνους και μετα βαριεμαι να σηκωθω για καμια ωρα .. αρχοντια

Αυτοι οι επαρχιωτες ξερουν να ζουν.. τα ζωα μου αργα, αυτο ειναι το νοημα. Κατεβαινω αθηνα και ολοι τρεχουν σαν τον Βεγγο. Καλοι μου ανθρωποι που πατε ετσι βιαστικοι!!!!!

Δημοσ.

Pes ta re file!!!

Allos enas tyflos brhkew to fws tou....

Ksereis ti apolafsh einai na seeeeernesai anamesa se

merikes ekatontades A8hnaious pou anebokatebainoun to kentro

panikoblhtoi...?

Kati kseroun oi xoriates ;) :P

Δημοσ.
Ksereis ti apolafsh einai na seeeeernesai anamesa se

merikes ekatontades A8hnaious pou anebokatebainoun to kentro

panikoblhtoi...?

<hr /></blockquote>

Αν ξερω λεει!

Πρωι στο μετρο του Συνταγματος!!! Απιστευτος πανικος

Απορω που πανε τοσοι ανθρωποι, τρεχουν στις σκαλες, απο δω απο κει. χαμος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...