Προς το περιεχόμενο

Pio epimonh psyxosh/emmonh ?!?

A3TeRnuS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Basika tha prepe na grapso lista atelioth alla apla tha anafero kapoies endeiktikes :

1.Panta exo mania me tous monous arithmous.Sto air-con panta tha balo 25 h' 27 alla pote 22 h' genika zygo arithmo.Epishs PANTA tha balo 3 pagakia se oti pino :P

Tha prepe na apagoreusoun tous zygous arithmous !!!

2.Paliotera otan odhgousa h mana mou ebaze malakioules pano sto tamplo...ena petsetaki pou egrafe ROVER,mia panagitsa ktl ktl E,loipon,mporei na phgena gamiontas kai na ekana xeirofrena sfhnes ktl ktl alla PANTA ebriska ena dekato tou deuteroleptou gia na balo ta parapano antikeimena sthn sosth tous thesh pano sto tamplo...hehe

3.An akouso petroula sto lastixo,anoigo epitopou ta alarm kai katebeno kato (akoma kai me fako to brady!) na thn bro kai na thn bgalo !!! Me pianei trela na akouo petres sta lastixa...

Auta einai mono liga,alla mporei na sas kourasa opote perimeno tis dikes sas apanthseis...

A3TeRnuS.213

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1)Symmetria!!!!

Perpatontas an pathsw anamesa se 2 plakakia me to aristero,

8a prepei na pthsw anamesa se 2 plakakia kai me to deksi!!!

PREPEI!!!

2)To para8yro sto amaksi, an kai den odhgw, h 8a einai terma katw h 8a einai kleisto,

ektos ean gia logous symmetrias einai sto idio ypsos me tou odhgou :P

Δημοσ.

1)Otan perparaw sto pezodromio apofeygw na pathsw tis grammes, alla pataw mesa sta plakakia.kai nomizw pws isxyei kai gia emena h symmetria.

2)Otan hmoun mikrh, sto gyrismo apo to dhmotiko klwtsousa mia petra s'olh th diadromh gia na th ftasw sto spiti!

Otan akoma eixe xionia klotsousa mia xionompalitsa h opoia otan eixa ftasei spiti htan xionompalara! :)

3)Panta afhnw kenh thn prwth grammh ekei pou grafw

4)Eksetaseis grafw panta me thn idia pena

Den mporw na 8ymh8w kati akoma, but if I do I will definitely keep you informed!! :grin:

Δημοσ.

XAXAXAXAXAXA

Ma ennoeitai oti den 8eloume na patame tis grammes, apla an tyxei kai pathsei to ena,

PREPEI na pathsei kai to allo (symetrika panta!) :P

Emena paralia kai mia fora mou eixe pesei h petra sth 8alassa :P

Allh mia:

DEN PETAW TIPOTA!!!(an pernaei apo to xeri mou toulaxiston)

kai:

To krebati mou PREPEI na akoumpaei se toixo!!

Δημοσ.

Πολύ πρόσφατα είχα συζήτηση σε παρέα για αυτό το θέμα.

Αυτό με τα πλακάκια είναι με διαφορά το πιο διαδεομένο και το έχει πραγματικά πολύ κόσμος, αν όχι πάντα τότε τουλάχιστον σε κάποια φάση της ζωής τους. Κάποιες φορές μάλιστα και ιδιαίτερα έντονα (αν κάποιος πατήσει άσχημα στα πλακάκια να γυρίσει πίσω να τα ξανακάνει από την αρχή, ολόκληρο πεζοδρόμιο!). Εγώ προσωπικά το είχα κάποτε και τα χώριζα σε πεντάδες όπου πάταγα το αριστερό στα μονά και το δεξί στα ζυγά. Αλλα κολλήματα που είχα ανακαλύψει σε εκείνη την (ιδαίτερα απολαυστική) συζήτηση ήταν όταν περπατάει κανείς σε πεζοδρόμιο με παρκαρισμένα αμάξια να πατάει πάντα στην ευθεία που είναι οι ρόδες, ανθρώπους με ψύχωση με το μπάσκετ που να κάνουν δοκιμαστικά σουτ σε κάθε ψηλό έπιπλο ή άλλο σημείο, ανθρώπους που δεν μπορούν να κάτσουν στο γραφείο τους αν ένα μικρό πραγματάκι είναι στραβό. Αυτό με το να είναι όλα ίσια το έχουν πολλοί και με τα κάδρα. Ακουσα επίσης και για καθηγητή πανεπιστημίου με μεγάλο κόλημα με την συμμετρία που πέρασε έτσι μια φοιτήτρια σε προφορική εξέταση επειδή είχε μια μπλούζα με τεθλασμένες ασύμετρες γραμμές την οποία και δεν μπορούσε να βλέπει! Ολα αυτά λέγονται ψυχαναγκαστικά σύνδρομα, αν δεν κάνω λάθος, και καμιά φορά χρειάζονται θεραπεία από γιατρό. Προς θεού όχι οι απλές περιπτώσεις που αναφέρθηκαν, αλλά αν έχει κάποιος σοβαρά κόλλημα που επηρεάζει την ζωή του...

Δημοσ.

hahaha!!!

Τι μου θυμίσατε!

Με την συμμετρία το έχω κι εγώ! Όταν στρώνω το κρεβάτι μου θέλω το σεντόνι να περισσεύει το ίδιο και από τις 2 πλευρές. Και όταν το έχω στρώσει να είναι εντελώς τεντωμένο!

Όπως φυσικά και το κάλυμμα του κρεβατιού μου!

Επίσης και με τα κάδρα, που προαναφέρθηκε και με τα πετσετάκια.

Με τα έπιπλα που δεν ευθιγραμμίζονται με το χαλί.

Το ίδιο παθαίνω και με τα μαλλιά μου!

Δεν μπορώ να φύγω από το κομμωτήριο και να διαπιστώσω

πως η δεξιά από την αριστερή πλευρά έχουν διαφορά έστω

και μισό εκατοστό!

Και φυσικά το ίδιο και στο χτένισμα όσο και ανέμελο να είναι :P

Οποιοδήποτε ποτό το θέλω ΠΑΝΤΑ σε ψηλό ποτήρι με ΕΝΑΝ πάγο!

Με τρελαίνει το να κρατώ το ξυλάκι του παγωτού ανάμεσα στα δόντια και να το τραβήξω μετά... (αν καταλάβατε τι εννοώ! χιχι) Η μέγιστη ανατριχίλα!

Παλιότερα, με ανατρίχιαζε να πίνω κρύο καφέ (αχτύπητο) σε πλαστικό ποτήρι (όχι μιας χρήσεως)

ή σε γυάλινο αλλά με αρκετό πάχος.

Με εκνευρίζει σε σημείο φόνου να μένουν τα τασάκια γεμάτα με αποτσίγαρα... Αυτή η μυρωδιά είναι σιχαμερή! Ειδικά αν είναι και σε δωμάτιο που κοιμάμαι :P

Αν είμαι με κάποιον στον δρόμο και πετάξει κάτι κάτω,

θα σκύψω να το μαζέψω μέχρι να βρω το πρώτο καλάθι απορρημάτων να το πετάξω!

Δεν το κάνω για να το παίξω "κάπως"! Απλώς με εκνευρίζει!

Όπως το να πετάνε διάφορα απο τα παράθυρα των αυτοκινήτων! Και ακόμα χειρότερα! Από τα παράθυρα των τρένων!

Έχω ρούχα που τα θεωρώ γουρλίδικα, όπως και ένα γουρουνάκι μια σταλίτσα που το έχω ΠΑΝΤΑ στο πορτοφόλι μου :P

Όμως όοοολα αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά στο ότι αν ποτέ μου κάτσει κάτι στο μυαλό και δεν μπορώ να το θυμηθώ...

Θα κάνω τον κόσμο άνω κάτω... Θα ξεζουμίσω το μυαλό μου, θα ψάχνω να βρω κάτι σχετικά με αυτό...

Σκυλιάζω αν δεν βρώ ένα τραγούδι!

Παράδειγμα, πέρισυ το καλοκαίρι, έψαχνα ένα από συλλογή Cafe Del Mar. Δεν είχε vocals και το καθιστούσε αδύνατο να το περιγράψω... Κατέβασα λοιπόν, 700 mb... για να το πετύχω! Στην τύχη!

Το πέτυχα ομως! hehe!

Υ.Γ.: Έκανα κι ένα edit, διότι αργότερα μου 'ρθαν κι άλλες παραξενιές μου :P

Ίσως να κάνω κι άλλο! hohoho

Δημοσ.

Με τρελαίνει το να κρατώ το ξυλάκι του παγωτού ανάμεσα στα δόντια και να το τραβήξω μετά... (αν καταλάβατε τι εννοώ! χιχι) Η μέγιστη ανατριχίλα!

re megale tha mas pethaneis!!

Prosopika trelenomai an akouso xera xila paralias(auta pou xevrazei i thalassa - mono paralias!) na trivontai...

anomalia? :)

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote daniel's_saving_grace:</font><hr>Ολα αυτά λέγονται ψυχαναγκαστικά σύνδρομα,<hr /></blockquote>

Κοίτα να δεις που έμαθα ότι έχει και όνομα στα 20 μου :D

Δημοσ.

Κάπου είχα διαβάσει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν εμμόνη όχι με την συμμετρία, αλλά με την ασυμμετρία! Το ασύμμετρο είναι πιο ελκυστικό στον άνθρωπο επειδή ταιριάζει περισσότερο στη φύση του και την εμφάνισή του. Αν προσέξετε το πρόσωπό σας, θα δείτε πως είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να είναι απόλυτα συμμετρικό ως προς τον κάθετο άξονα, και αν σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών κάνετε mirror το μισό σας πρόσωπο επάνω στο άλλο μισό, το αποτέλεσμα θα σας φανεί αποκρουστικό!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...