Προς το περιεχόμενο

Συνδεση αποδικοποιητη

yayawoot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι η καταλληλη κατηγορια για αυτο το θεμα κ συγχωρεστε με αν δεν

ειναι.. Ειμαι συνδρομητης nova και συνδεεται η τηλεοραση με τον αποδικοποιητη με ενα σκαρτ. Παραλληλα ομως απο τον αποδικοποητη φευγει ενα αλλο καλωδιο(παρομοιο με καλωδιο κεραιας) και συνδεεται με μια αλλη τηλεοραση στην οποια βλεπω οτι ακριβως και σε αυτην που συνδεεται με το σκαρτ.. Το προβλημα μου ειναι στο οτι ενω οι τηλεορασεις ειναι ακριβως οι ιδιες η εικονα στην δευτερη τηλεοραση ειναι πολυ χαμηλοτερης ποιοτητας.. Τι μπορει να φταιει και πως θα το αλλαξω; Ευχαριστω εκ των προτερων!!

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.
Καλησπερα. Δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι η καταλληλη κατηγορια για αυτο το θεμα κ συγχωρεστε με αν δεν

ειναι.. Ειμαι συνδρομητης nova και συνδεεται η τηλεοραση με τον αποδικοποιητη με ενα σκαρτ. Παραλληλα ομως απο τον αποδικοποητη φευγει ενα αλλο καλωδιο(παρομοιο με καλωδιο κεραιας) και συνδεεται με μια αλλη τηλεοραση στην οποια βλεπω οτι ακριβως και σε αυτην που συνδεεται με το σκαρτ.. Το προβλημα μου ειναι στο οτι ενω οι τηλεορασεις ειναι ακριβως οι ιδιες η εικονα στην δευτερη τηλεοραση ειναι πολυ χαμηλοτερης ποιοτητας.. Τι μπορει να φταιει και πως θα το αλλαξω; Ευχαριστω εκ των προτερων!!

δεν μπορεις να κανεις και παρα πολλα για την ποιοτητα της δευτερης τβ ακριβως επειδη δεν παιρνει απο σκαρτ αλλα ομοαξονικο. βεβαια αν το καλωδιο δεν ειναι ετοιμο και δεν εχει φτιαχτει σωστα, ισως υπαρχουν καποια περιθωρια βελτιωσης.

απο εκει και περα μπορεις να παρεις αυτο εδω (υπαρχουν και παρομοια με αυτο σε πολλα μαγαζια, απλα αυτη η τιμη ειναι πολυ καλη!):

http://www.aldi.gr/gr/html/offers/2867_13662.htm

με αυτο μπορεις να εχεις εικονα και ηχο ασυρματα σε αλλη τηλεοραση (οχι καλωδια κτλ). επισης υπαρχουν και παρομοια (ειναι πιο ακριβα) και μπορεις να χειριζεσαι τον αποκωδικοποιητη σου βλεποντας απο τη δευτερη τηλεοραση σαν να τον ειχες μπροστα σου, αφου μεταφερουν και τις εντολες του τηλεχειριστηριου. κι εγω αυτο εχω κανει στο εξοχικο για να εχω τη nova σε 2 τηλεορασεις. εχε υποψη σου οτι παλι και οι 2 τηλεορασεις θα βλεπουν το ιδιο πραγμα ετσι; ως προς αυτο δεν αλλαζει κατι..δεν μπορουν να βλεπουν διαφορετικα καναλια.

Δημοσ.

Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ!!πιθανοτατα θα μεινω με αυτο που εχω γιατι ειναι για τηλεοραση της κουζινας την οποια δεν χειριζομαι πολυ..νασαι καλα παντος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...