Προς το περιεχόμενο

Web hosting gia Joomla! - Website

Vlachou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω φτιάξει μια ιστοσελίδα για μια εταιρία στο Joomla! με template που κατέβασα από το internet και δεν ξέρω να την ανεβάσα internet. Πως γίνετε αυτή η διαδίκασία?? Σε μια ιστοσελίδα του τύπου

http://www.webhosting4u.gr/index.php/webhosting.html

http://www.easylogic.gr/joomlahosting.html

http://www.siteground.com

http://www.joomlahostingreviews.com/

και πληρώνω για να την ανεβάσουν στο δύκτιο ?????Τί πρέπει να κάνω???

Αναρωτιέμαι πού φωτώνουμε το τεράστιο File της ιστοσελίδας, το οπίο αποτελείται από 15 υποφακέλους σύν τον φάκελο με το database της mysql??????

Δημοσ.

σχεδον ολες οι εταιρειες hosting σε καλυπτουν αφου υποστηριζουν php , sql.Το file της σελιδας οπως λες δεν ειναι τεραστιο επειδη εχει πολλους φακελλους.Οσο και να ναι αν δεν υπερβαίνει τον χωρο που εχεις νοικιάσει δεν υπαρχει προβλημα.θα κλεισεις καπου χωρο λοιπον και μετα με ftp θα ανεβασεις ολα τα αρχεια στον φακελλο "www" (συνηθως σ αυτον) του σερβερ.Στη συνεχεια θα κανεις import και την βαση δεδομενων απ το phpmyadmin κι αυτο ηταν.

Εγω για χώρο στο ιντερνετ χρησιμοποιώ την http://www.cretaforce.gr/ και ειμαι ευχαριστημένος.Δες στ φορουμ εχουν ανοιχτει πολλα τοπικς για καλο hosting.

Αυτά :-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

+1 για cretaforce. Πολύ γρήγοροι και αξιόπιστοι server, άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, και πολύ καλές τιμές!

Δημοσ.

Μπα ΔΕN θα μεινεις ευχαριστημένος.

Οπως αυτο και ολα τα αλλα υπολυπα Post κράχτες ειναι για την συγκεκριμένη εταιρια

δηλαδη καθε τρεις και λίγο , ολο και καποιος θα ποσταρει ,και καλα, να ζητησει γνωμη για Hosting και στην απαντηση θα δεις την συγκεκριμενη εταιρια, προφανος δεν εχουν λεφτα για διαφημηση και το εχουν ριξει στο αρχαιοτατο τροπο διαφημησης το forum posting :lol::lol::lol::lol:

Λοιπον απο εμπειρια φιλου , δεν θα μεινεις ευχαριστημενος , διοτι το joomla αργει να εκτελεστει στους server τους , ο πινακας ελεγχου ειναι ανυπαρκοτος (μαυρη οθωνη και γραμμη εντολων) και απο την εξυπηρετηση δεν ειχε μεινει ευχαριστημενος .B)

*ποιο κατω θα διαβασεις οτι ολα αυτα που γραφω δεν ισχυουν ,αλλα ας οψεται η τζαμπα διαφημηση με τα "δηθεν" posts

Δημοσ.

Μπορείς να μου πεις το e-mail του φίλου σου για να ψάξω στα tickets και να δω τι πρόβλημα είχε; Απ' όσο γνωρίζω δεν υπάρχει κάποιος συνδρομητής μας που να είχε κάποιο πρόβλημα και να μην του το λύσαμε.

Εάν όντως αργούσε να φορτώσει η ιστοσελίδα του τότε μάλλον οφειλόταν σε κάποιο προβληματικό script που χρησιμοποιούσε. Πάντως και σε αυτή τη περίπτωση δεν νομίζω να αρνηθήκαμε να βοηθήσουμε.

Δημοσ.
Μπορείς να μου πεις το e-mail του φίλου σου για να δω τι πρόβλημα είχε; Απ' όσο γνωρίζω δεν υπάρχει κάποιος συνδρομητής μας που να είχε κάποιο πρόβλημα και να μην του το λύσαμε.

Εάν όντως αργούσε να φορτώσει η ιστοσελίδα του τότε μάλλον οφειλόταν σε κάποιο προβληματικό script που χρησιμοποιούσε. Πάντως και σε αυτή τη περίπτωση δεν νομίζω να αρνηθήκαμε να βοηθήσουμε.

Δεν μπορω να κοινωποιησω email , μεσα απο forum , εξαλλου και να το δεις τωρα τι νοημα έχει , παει πεταξε το πουλακι και ειναι σε αλλη εταιρία . το οτι σου λεω οτι αργουσε να εκτελεστει το joomla , δεν του αρεσε ο "πινακας ελενγου" και η εξυπηρετιση , ειναι αληθεια και ειναι γεγονός ! ειτε σου αρεσει ειτε οχι !οπως δεχεσαι και την "διαφημηση" να δεχεσαι και τους πελατες που δεν τους αρεσατε.

* Tο joomla Προβληματικο script ....... τι να λεμε τωρα :lol: περιπτωση να ηταν full ο server δεν υπηρχε ? παρα μονο να αποκαλεις το joomla Προβληματικο script ?!?!?

Δημοσ.

Δεν αποκάλεσα το Joomla ελλατωματικό script, απλά υπάρχουν components για το Joomla που είναι κακογραμμένα. Επίσης κάποιες φορές ο ίδιος ο χρήστης δημιουργεί πρόβλημα εάν κάνει κάποια λάθος ρύθμιση. Για παράδειγμα να ανεβάσει ένα shoutbox και να βάλει να γίνεται refresh κάθε 1 δευτερόλεπτο.

----

Όπως και να έχει δεν μπορώ να λάβω σοβαρά αυτά που λες εάν δεν μου αναφέρεις ποιος είναι ο φίλος σου, εάν όντως υπάρχει και δεν είναι της φαντασίας σου. Μπορείς να στείλεις το e-mail του με PM ώστε να μην εμφανιστεί δημόσια.

Δημοσ.
Μπα ΔΕN θα μεινεις ευχαριστημένος.

Οπως αυτο και ολα τα αλλα υπολυπα Post κράχτες ειναι για την συγκεκριμένη εταιρια

δηλαδη καθε τρεις και λίγο , ολο και καποιος θα ποσταρει ,και καλα, να ζητησει γνωμη για Hosting και στην απαντηση θα δεις την συγκεκριμενη εταιρια, προφανος δεν εχουν λεφτα για διαφημηση και το εχουν ριξει στο αρχαιοτατο τροπο διαφημησης το forum posting :lol::lol::lol::lol:

Εισαι σοβαρος ρε μεγαλε? αποκλειεται καποιος δηλαδη να ναι πελατης? εχω εχω σηκωσει 4 σελιδες στην συγκεκριμενη εταιρεια και ειμαι 100% ικανοποιημενος.Απο που κι ως που δηλαδη εβγαλες συμπερασμα οτι ειμαι κραχτης? μπορεις να το αποδειξεις? με το ιδιο σκεπτικο μπορω να πω κι εγω οτι εισαι καποιος ανταγωνιστης. Τες πα η cretaforce εχει περιπου 2.000 πελατες οποτε λογικο ειναι καποιοι να ναι στο insomnia και να λενε κανα καλο λογο. Χριστουγεννα ειναι....σταματα για λιγες μερες να σαι τοσο Νεοέλληνας για να μη πω και τιποτα χειροτερο.

Δημοσ.
Δεν αποκάλεσα το Joomla ελλατωματικό script, απλά υπάρχουν components για το Joomla που είναι κακογραμμένα.

Ενα απλο joomla χωρις κανενα extra compoment ειχε , εκτος απο τα κακο γραμμενα scripts υπαρχουν ομως και καλο γραμμενα scripts που θελουν λιγο Cpu Παραπανω για να εκτελεστουν σωστα ,εαν ο Hoster που νοικιαζει server στο εξωτερικο δεν επιλεξει ισχυρούς servers για να διατηρει χαμηλο κοστος τοτε ναι μπορει να χρησιμοποιησει την δικαιολογια οτι καποιο extra compoment ειναι "κακογραμμενο", εχε υποψιν σου οτι πολλα καλα και ακριβα compoments Περνανε ελέγχους πριν βγουν παραγωγη

Επίσης κάποιες φορές ο ίδιος ο χρήστης δημιουργεί πρόβλημα εάν κάνει κάποια λάθος ρύθμιση. Για παράδειγμα να ανεβάσει ένα shoutbox και να βάλει να γίνεται refresh κάθε 1 δευτερόλεπτο.

εαν ο σερβερ ειναι αργος και υπερφορτωμενος ναι εχεις δικιο τοτε ο χρηστης - πελατης εχει αδικο διοτι εβαλε το refresh 1 sec και δεν προλαβαινει η Cpu του server να εκτελεσει το php του shoutbox

Όπως και να έχει δεν μπορώ να λάβω σοβαρά αυτά που λες εάν δεν μου αναφέρεις ποιος είναι ο φίλος σου, εάν όντως υπάρχει και δεν είναι της φαντασίας σου. Μπορείς να στείλεις το e-mail του με PM ώστε να μην εμφανιστεί δημόσια.

Αυτο το τοπικ δεν το ξεκινησα ουτε εγω αλλα ουτε και ο φιλος μου για να το χρησιμοποιησω ως ticket καποιο αλλο παλικαρι το ξεκινησε.

Εξαλλου δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να χρησιμοποιουμε αποδειξεις χρησης του καθε hoster διοτι αυτος δεν δεχετε την κριτική απο πρώην πελάτες του.

εχεις δει ποτε κανεναν οταν εχει καποιο προβλημα με καποιο ηλεκτρονικο καταστημα να επιδικνιει την αποδιξη αγορας καθε φορα που κανει καποιο παραπωνο σε forum για το προιον που αγορασε ??? Εχεις δει ποτε Ηλεκτρονικο καταστημα να ζητα δημοσια την αποδειξη αγορας της συναλλαγης απο πελατη που δεν εμεινε ευχαριστημενος ?!?!?

(εκτος και εαν υπαρχει καποιος σχετικος νομος , τοτε παω πάσο και θα αναφερω και το email και το domain name δημοσια)

Το εαν τα λαμβανεις η οχι σοβαρα ειναι καθαρα δικο σου θεμα , μην ξεχνας ομως οτι Ειμαστε καταναλωτες πανω απο ολά με δικαιωματα !!!B)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:48 ----------

Εισαι σοβαρος ρε μεγαλε? αποκλειεται καποιος δηλαδη να ναι πελατης? εχω εχω σηκωσει 4 σελιδες στην συγκεκριμενη εταιρεια και ειμαι 100% ικανοποιημενος.Απο που κι ως που δηλαδη εβγαλες συμπερασμα οτι ειμαι κραχτης? μπορεις να το αποδειξεις? με το ιδιο σκεπτικο μπορω να πω κι εγω οτι εισαι καποιος ανταγωνιστης. Τες πα η cretaforce εχει περιπου 2.000 πελατες οποτε λογικο ειναι καποιοι να ναι στο insomnia και να λενε κανα καλο λογο. Χριστουγεννα ειναι....σταματα για λιγες μερες να σαι τοσο Νεοέλληνας για να μη πω και τιποτα χειροτερο.

λες να ειμαι ανταγωνιστης εεε !!! Η Theplanet.com δικια μου ειναι :lol::lol:

ρε Μεγαλε για ριξε μια ματια στα παρακατω Post και βγαλε τα συμπερασματα σου

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=350642&highlight=cretaforce

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=347477&highlight=cretaforce

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=327494&highlight=cretaforce

φτανουν αυτα ?? ;)

εαν ειχε η παραπανω εταιρια 2000 φιλε , δεν θα ειχε σερβερς στο εξωτερικο και θα πληρωνε και κανενα φραγκο για διαφημιση ;)

Μεγαλε ειμαι ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ και μου αρεσει ..... ΜΛΚΣ δεν ειμαι διοτι διαβαζω και παρακολουθω B)

Δημοσ.

Μεγαλε ειμαι ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ και μου αρεσει ..... ΜΛΚΣ δεν ειμαι διοτι διαβαζω και παρακολουθω B)

Δηλαδη ντε και καλα εγω η ο C95 ας πουμε ειμαστε κραχτες ε? Νταξει ρε φίλε...εισαι εσυ ο εξυπνακιας κι εμεις οι ΜΛΚΕΣ. κανενα προβλημα....

και του χρόνου!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πειράζει που παρότι ήξερα τη creta force, προτίμησα μια ξένη εταιρεία τη bluehost και πολύ πιο φθηνή για την υπηρεσία που μου παρέχει. και όχι δεν με πληρώνουν οι ξένοι για να τους κάνω διαφημιση σε φορουμάκι - απλά προσέχω που δίνω τα λέφτα μου για να έχω... Χωρίς παρεξήγηση, αλλα κοντέψατε να φαγωθείτε άδικα. Αν θέλει ο άλλος να υποστεί διαφημιστική προγάνδα μέσα σε ένα φόρουμ από τη κάθε creta force, γιατί να του το απαγορεύσεις???! και αν υπάρχουν διαφημιστές στα φόρουμ ας μη χάσουν τη δουλειά τους, δείτε το σαν ενημέρωση πλέον, γιατί δύσκολα θα τους απαγορεύσουμε να ποστάρουν ελεύθερα σε φόρουμ συζητήσεων. :) Προτιμώ αυτή τη διαφήμιση παρά τη φυλλαδιομανία που καταλήγει στούς δρόμους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...