sentient Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 °Hi, I have an Asus P5B-MX WiFi AP, and i'm connected to the internet trough the motherboard wireless antenna. When it entered in windows the WiFI AP Solo said: "ASUS WLAN Adapter is off". I tried to reinstall the drivers and the program, but the wireless antenna didn't appear in Device Manager. what can I do for this problem ??? Please help me....° Το ιδιο ακριβως προβλημα εχω και εγω με τον υπολογιστη μου...τελειως ξαφνικα μου το εμφανισε...μπορειτε να μου πειτε τι να κανω σας παρακαλω? Εψαξα στο ιντερνετ αλλα δεν εχω βρει λυσεις... Κατερινα.
phanispal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Έκανες απεγκατάσταση δηλαδή και στο καπάκι εγκατάσταση;
caution Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 ...reinstall στα latest μετά από καλή απεγκατάσταση και rr για αρχή;
sentient Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Έκανες απεγκατάσταση δηλαδή και στο καπάκι εγκατάσταση; Στην αρχη εβαλα τ ο δισκακι της Asus που εχει τους drivers και πατησα για update στο Asus WIFI AP-SOLO.αλλα δεν καταφερα τιποτα..Στη συνεχεια το απεγκατεστησα και το εγκατεστησα στο καπακι..Παλι τιποτα..παω στη ''διαχειριση υλικου'' και μου βγαζει προβλημα στους ''προσαρμογεις δικτυου''...Καμια ιδεα? Ευχαριστω πολυ για την απαντηση οπως και να χει... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:38 ---------- ...reinstall στα latest μετά από καλή απεγκατάσταση και rr για αρχή; Caution καταρχην σ'ευχαριστω και εσενα για τη βοηθεια σου..δεν καταλαβα ομως τι εννοεις..μπορεις να με βοηθησεις διαφορετικα?
caution Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Με απλά λόγια, πήγαινε στο control panel, απεγκατέστησε τους σχετικούς drivers, κάνε μια επανεκκίνηση και μετά ξαναβάλε τους νεότερους από το site της asus και ξανά επανεκκίνηση
sentient Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Με απλά λόγια, πήγαινε στο control panel, απεγκατέστησε τους σχετικούς drivers, κάνε μια επανεκκίνηση και μετά ξαναβάλε τους νεότερους από το site της asus και ξανά επανεκκίνηση <τα εκανα ολα αυτα και παλι εχει προβλημα...
caution Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 ...πες μας και ένα λειτουργικό. Είναι up-to-date;
sentient Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 ...πες μας και ένα λειτουργικό. Είναι up-to-date; εχω τα windows xp τα οποια ομως δεν ειναι τα γνησια...
caution Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Καλά θα ήταν τα xp να είναι updated (Service Pack 3 κτλ) αλλά μην ξέροντας τον τρόπο που είναι "μαγειρεμένα" δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά αν μπορείς να κάνεις πετυχημένα updates. Μια καθαρή λύση θα ήταν να πήγαινες σε μια νέα εγκατάσταση windows 7 όπου τα λάθη του παρελθόντος δεν θα σε ακολουθούσαν... αλλά: μήπως απλά είναι disabled το wifi module από το Bios και ταλαιπωρείσαι άδικα;
sentient Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Καλά θα ήταν τα xp να είναι updated (Service Pack 3 κτλ) αλλά μην ξέροντας τον τρόπο που είναι "μαγειρεμένα" δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά αν μπορείς να κάνεις πετυχημένα updates. Μια καθαρή λύση θα ήταν να πήγαινες σε μια νέα εγκατάσταση windows 7 όπου τα λάθη του παρελθόντος δεν θα σε ακολουθούσαν... αλλά: μήπως απλά είναι disabled το wifi module από το Bios και ταλαιπωρείσαι άδικα; μπηκα στο Bios αλλα πουθενα δεν μου αναφερει για wifi module..τα εψαξα ολα...δεν ξερω τι συμβαινει...
sentient Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπομ εκανα φορματ , μου διαβαζει τον adapter (wifi ap-solo) αλλα δεν μπορει να συνδεθει με το ασυρματο δικτυο που παρεπιπτοντως ειναι κλειδωμενο.. Επισης πηγα σγμερα και αγορασα ενα Usb ασυρματο..το εγκατεστησα κανονικα , βαζω τον κωδικο για να συνδεθω στο δικτυο και δεν κανει συνδεση... Εχω αρχισει και νευριαζω παρα πολυ...Εχετε καμια προταση?
@topos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Για το wifi της p5-mx -τουλαχιστον στην δικη μου περιπτωση- ηταν default απενεργοποιημενη απο το προγραμματακι της asus(το μπλε εικονιδιο) μολις το τρεξεις αυτο την κανεις enable... Υ.Γ Σε windows 7.. Οσο για τα ασυρματα δικτυα,ειναι μεγαλη ιστορια...Μου εχει τυχει να μην μπορω να συνδεθω σε ελευθερα δικτυα(που τα χρησιμοποιουσα κανονικοτατα) παρολο που δοκιμασα 2 διαφορετικα usb wifi και το ενσωματωμενο της mx και ειχα -65 db σημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.