Vancas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα, Παρατήρησα αρκετές φορές ότι ενώ με καλούσε κάποιος από το εξωτερικό, στην αναγνώριση κλήσεων εμφανιζόταν το νούμερο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και ναι εννοώ στο νούμερο που με καλούσε. Μου έτυχε και καναδυό φορές από κάτι "ψευτοεταιρείες" που με πήρανε από το εξωτερικό και θέλανε να μου πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Τι παίζει με αυτό????? Είναι κάνα κόλπο για να χρεώνομαι εγώ??? Ξέρει κανείς?
LovingCrazy Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 μερικές συσκευές, όταν δε μπορούν να αναγνωρίσουν το νούμερο που καλεί (πχ όταν είναι με απόκρυψη), εμφανίζουν το νούμερο του σπιτιού, ή ενώ άλλες εμφανίζουν παύλες (------)
warewolf Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα, Παρατήρησα αρκετές φορές ότι ενώ με καλούσε κάποιος από το εξωτερικό, στην αναγνώριση κλήσεων εμφανιζόταν το νούμερο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και ναι εννοώ στο νούμερο που με καλούσε. Μου έτυχε και καναδυό φορές από κάτι "ψευτοεταιρείες" που με πήρανε από το εξωτερικό και θέλανε να μου πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Τι παίζει με αυτό????? Είναι κάνα κόλπο για να χρεώνομαι εγώ??? Ξέρει κανείς? Σε παιρνει ο εαυτος σου απο καποιο παραλληλο συμπαν
oneofthem Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Σε παιρνει ο εαυτος σου απο καποιο παραλληλο συμπαν αποκλείεται, πληρώνουν το τηλέφωνο και σε άλλα σύμπαντα? δεν παίζει αυτό
GeorgeVls Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Creepy! Ειδικα αν χτυπησει αργααα τη νυχτα!
Vancas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Παράθεση:Αρχικά καταχωρημένο από warewolf Σε παιρνει ο εαυτος σου απο καποιο παραλληλο συμπαν αποκλείεται, πληρώνουν το τηλέφωνο και σε άλλα σύμπαντα? δεν παίζει αυτό :-D:p Πέραν της πλάκας και του χιουμοριστικού τίτλου που έβαλα με ανησυχεί το σκηνικό. Ειδικά με κάποιον συγκεκριμένο που βρίσκεται στο εξωτερικό συμβαίνει συχνά και είναι και λίγο απατεωνάκος. Κάποια στιγμή που δε του το σήκωνα, ξανακάλεσε και εμφανιζόταν στην αναγνώριση κλήσεων κάποιο νούμερο του εξωτερικού! Οπότε υποθέτω ότι πριν είχε κάνει κάποια "τανζανιά" και εμφανιζόταν το δικό μου. Επίσης με βάζει σε υποψίες ότι έχει συμβεί μόνο με αυτό τον απατεωνάκο και κάποια "διαφημιστικά" τηλεφωνήματα από το εξωτερικό. Οπότε είπα να ρωτήσω να ξέρω αν έρθει κάνας τρελός λογαριασμός στον ΟΤΕ να μή πάθω sock.
eliascm21 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Με ΟΤΕ όταν με καλούσαν από απόκρυψη το ασύρματο μου έβγαζε ΚΡΥΦΟΣ. Τώρα με την forthnet μου βγάζει πάντα το τηλέφωνο μου.
warewolf Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 μηπως εχει να κανει με voip skype ή κατι παρομοιο ? googlαρα για να βοηθησω, αλλα δεν βρηκα κατι ιδιαιτερο. οποτε, σε καλει ο εαυτος σου απο το παραλληλο συμπαν, απλα πρεπει ο αλλος σου εαυτος να ειναι ...απατεωνακος οπως λες και εσυ. αν προσπαθει να σε χρεωσει...δεξου το. τουλαχιστον θα ξερεις οτι στο αλλο συμπαν βγαζεις καλο χρημα. περαν της πλακας εγω που εχω forthnet τηλεφωνο, δοκιμασα να με καλεσω με αποκρυψη απο το κινητο μου. Στο τηλεφωνο μου εμφανιζεται η λεξη ''αγνωστος'' οποτε δεν ξερω γιατι στον φιλο απο πανω eliascm21 εμφανιζεται ο αριθμος του. ισως εχει να κανει με την συσκευη σταθερου τηλεφωνου. Μπορει ενα τηλεφωνημα στην forthnet και στον οτε να σου λυσει την απορια
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Παντως εδω με Vivodi (και SIP τηλεφωνια), αν βρει καποιος τους superuser passwords και συνδεθει ως τετοιος στο μενου του router (που χειριζεται και τις 2 γραμμες τηλεφωνου που παρεχονται), μπορει να αλλαξει τις ρυθμισεις και να βαλει να φαινεται στην αναγνωριση του τηλεφωνου του καλουμενου ο,τι αριθμος θελει.
neos_kosmos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 απ ότι θυμάμαι διάβασα ότι γίνεται να πάρεις τηλέφωνο από όποιο νούμερο θες.. Δεν ξέρω πως το κάνουν, αλλά ξέρω πώς γίνεται να στείλεις μύνημα από όποιο σε όποιο κινητό θέλεις... Μάλλον θα γινεται κάτι παρόμοιο και μετ τις κλήσεις
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Ειχε πολυ πλακα η εκφραση του ξαδερφου μου παντως οταν ειδε πως τον καλουσαν απο τον αριθμο 666
Vancas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 απ ότι θυμάμαι διάβασα ότι γίνεται να πάρεις τηλέφωνο από όποιο νούμερο θες.. Δεν ξέρω πως το κάνουν, αλλά ξέρω πώς γίνεται να στείλεις μύνημα από όποιο σε όποιο κινητό θέλεις... Μάλλον θα γινεται κάτι παρόμοιο και μετ τις κλήσεις Αμάν!!!!!!!!!!!!!!:shock: Τι είναι αυτό που διαβάζω???? Έχει κανένας περισσότερες info για αυτό?
neos_kosmos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Ψάξε στο google για sms gateway... Υπάρχει και σελίδα απ όπου μπορείς να στείλεις sms από όποιο νούμερο θές..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Άλλο sms, άλλο να αναγραφεται οποιο νουμερο θελει καποιος στην αναγνωριση κλησεων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.