Προς το περιεχόμενο

Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρουχα του αλλιώς!

Tablet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως καταλαβαίνετε το εν λόγω το topic για το νέο

απίστευτο αντιπρόσωπο...Που μετά από πόση ώρα προσπαθώντας

να πιάσω γραμμή μια άσχετη βγήκε στο τηλ.που μόνο κεφτεδάκια

ξέρει να κάνει.Της μίλαγα για τον mac pro τον 8core και αμφιβάλλω

αν έχει υπόψιν της τι ειναι 8 πύρινοι λέγοντας μου ""εεε για ποιο

μηχάνημα :rolleyes: ενδιαφέρεστε της λέω τον mac pro και μου λέει

ΑΑΑΑ!τον πύργο? ναι της λέω τον πύργο του EIFFEL και της το κλείνω

έχοντας την απορία με ποια κριτήρια προσλαμβάνονται αυτοί οι τύποι

σε πολυεθνικές εταιρίες που όχι τη γνώση πάνω στους macintosh έχουν ,

αλλά ούτε τη στοιχειώδη γνώση υπολογιστών.Οπότε τα κριτήρια επιλογής τους

καταλήγω να σκέφτομαι πάλι είναι τα κλασικά Ελληνικά κριτήρια

συγγένειας-υποχρέωσης κλπ κλπ.

Ελλαδάρα μόνο είναι αυτά τα καραγκιοζιλίκια να δούμε πότε και αν θα αλλάξει αυτή η χωρά των μη εξειδικευμένων των απαίδευτων και προπάντων καιροσκόπων.

.

Δημοσ.
.Οπότε τα κριτήρια επιλογής τους

καταληγω να σκεφτομαι παλι ειναι τα κλασσικα Ελληνικα κρητηρια

συγγένειας-υποχρέωσης κλπ κλπ.

Ελλαδάρα μόνο είναι αυτά τα καραγκιοζιλίκια να δούμε πότε και αν θα αλλάξει αυτή η χωρά των καιροσκόπων.

Πεστα φιλε μου ..

Δημοσ.
Οπότε τα κριτήρια επιλογής τους

καταλήγω να σκέφτομαι πάλι είναι τα κλασικά Ελληνικά κριτήρια

συγγένειας-υποχρέωσης

Απορω που για γυναικα υπαλληλο (sic)

σε καταστημα / εταιρεια πληροφορικης,

δε γραφεις το προφανεστατο κριτηριο....

:devil:

Δημοσ.

Κοιτάξτε πληροφορήθηκα απο την ηλεκτρογραφική για όσους την γνωρίζουν πως πίσω απο την εν λόγω εταιρία βρίσκετε ποιος??????

THE RAINBOW!!!Δεν άλλαξε τίποτα δηλαδή πάρα μόνο το όνομα για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των χρόνιων διαμαρτυρόμενων.

Και επίσης πως τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα από δω και πέρα για όλους μας..

Προτείνω λοιπόν μια αντιβίωση των 500 και θα μας περάσει...

Δημοσ.

Καλά, αφού η Rainbow είναι τόσο χάλι μαύρο όπως ακούγεται γενικώς, αυτή η Apple (στα κεντρικά της στην Αμερική), δεν "βλέπει"?

Γιατί δεν δίνει την αντιπροσωπία σε άλλη εταιρία, μπας και βρούμε το φως μας εδώ στην Ελλάδα?

Γιατί δεν θέτει κριτήρια για την αντιπροσωπία..??? (αναφέρομαι και στην "καινούρια" αντιπρόσωπο)

Ενώ στην Αμερική σκίζεται για την εξυπηρέτηση των πελατών...!!! Στις άλλες χώρες δεν την ενδιαφέρει οι αντιπρόσωποι να προσφέρουν ανάλογου επιπέδου υπηρεσίες για τα προϊόντα της..???

Απορία το έχω αυτό, μετά από τόσα και τόσα που ακούω για την Rainbow...

Δημοσ.
Σιγά η Apple μην κάτσει να ασχοληθεί με την ανύπαρκτη Ελλάδα.

Μα από την στιγμή που δίνει μία αντιπροσωπία σε κάποια χώρα, το λογικό είναι να ασχολείται ούτως ή άλλως...!!! Δεν γίνεται να μην ασχοληθεί, διότι μία μεγάλη εταιρία σαν την Apple δεν λειτουργεί αυθαιρέτως, αλλά βάση "διαδικασιών" (όπως στο "ISO").

Δημοσ.

Δεν ξέρω κατα πόσο αληθεύει, ακούστε αυτό: Χάζευα μια μέρα στα fnac τον 27"άρι iMac που μόλις είχαν στήσει στον πάγκο. Εκεί συνάντησα έναν κύριο, 60+ χρονών, αρχίσαμε να μιλάμε κ συνεχίσαμε για 3 τέταρτα περίπου. Ο άνθρωπος ήξερε τα πάντα γύρω απο οτιδήποτε Apple. Έχει γιό διδάκτορα σε πανεπιστήμιο του San Fransisco αν θυμάμαι, και μέσω γνωριμιών έφτασε στα αυτιά του οτι ο ιδρυτής της rainbow( μου είπε το όνομά του αλλά δν το θυμάμαι) ήταν συγκάτοικος του Jobs στη φοιτιτική εστία(για όσο παρέμεινε εκεί ο Jobs) και εκεί του έταξε να πάρει την αντιπροσωπεία της Apple στην Ελλάδα. Τα συμπεράσματα δικά σας..

Δημοσ.
ο Jobs εκεί του έταξε να πάρει την αντιπροσωπεία της Apple στην Ελλάδα. Τα συμπεράσματα δικά σας..

E!To οτι και οι Jobs θα εδινε σε δικο του την αντιπροσωπεία δεν το περίμενα!

Μήπως τελικά και ο Jobs ειναι Ελληνάρας γι'αυτο είναι στα τέτοια του με το μαγαζακι του

στην Ελλαδα??

Δημοσ.

Και εδώ θα θέσω ένα ρητορικό ερώτημα.

Πιστεύετε πως υπάρχει άλλο

κράτος στο πλανήτη που όλα λειτουργούν τόσο σκ@τ@?

"Σε κάθε" τομέα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...