Προς το περιεχόμενο

Νεο PC για φίλο...?

ultraxmode

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/OCZ-Ddr3-6Gb-Kit-3P1600Lv6Gk-3P1600LV6GK.htm να πάρει λίγο πιο γρήγορες με 7άρια ρολόγια και όχι 9άρια που θέλει.Πρώτον.Δεύτερον τα 12gb να τα κάνει τι ακριβώς;;;;;Άνετα μπορεί να βάλει τα 6gb τώρα και τα υπόλοιπα αργότερα μόλις δει ότι δεν του φτάνουν.

Έχω κολλήσει όντως.Σου είπα και πρίν είναι άσκοπη η συζήτηση σε αυτό το thread γιαυτό και δεν απαντάει κανένας.Και εγώ δεν θα συνεχίσω.Για ακόμη μια φορά σου λέω ότι μιλάμε για πολύ πεταμένα λεφτά.

Δημοσ.
Δεύτερον τα 12gb να τα κάνει τι ακριβώς;;;;;Άνετα μπορεί να βάλει τα 6gb τώρα και τα υπόλοιπα αργότερα μόλις δει ότι δεν του φτάνουν.

Καταρχάς, είμαστε αισίως στην 4η σελίδα του νήματος, που πάει να πεί πως καλώς ή κακώς οι αγαπητοί συμφορουμίτες νοιάζονται για αυτό το νήμα..

απο εκεί και πέρα, μάλλον εσύ δεν το παρακολουθείς, γιατι αν το παρακολουθούσες δεν θα μου έλεγες τη μία πάρε 12 και την άλλη πάρε 6GB μνήμη.. απο τη στιγμή κιόλας που στην τελευταία σύνθεση που έχω φτιάξει, έχω βάλει 8GB μνήμη (!!) Γιαυτό λοιπον ξαναβάζω τη σύνθεση (τελική) που έχω φτιάξει ωστε να μπούν τα πράγματα στη θέση τους..

post-36667-129063043197_thumb.jpg

Δημοσ.

Κοίτα φίλε τη μια φορά είδα 8gb(μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι ήταν 6gb γιατί είδα ασυναίσθητα το μονοψήφιο και δεν περίμενα να μην έχεις βάλει κάτι σε tripple channel) με απίστευτα πολλά λεφτά και σου είπα βάλε τουλάχιστον 12 με αυτά τα λεφτά και μετά πάει αλλού η κουβέντα και σου λέω ότι γενικά και με τα 6 πολύ μια χαρά είναι αλλά εννοείται όχι σε τόσα χρήματα!Αν δώσει τόσα χρήματα να βάλει 12.Το υπογραμμισμένο κάνει τη διαφορά.Αλλιώς και με λιγότερα χρήματα και με τα 6gb άρχοντας θα είναι.

Δημοσ.

Χθές παρήγγειλα όλα τα πράγματα τα οποία θα τα έχω μέχρι και αύριο (σήμερα θα πάρω το κουτί απο πλαίσιο..) ΕΚΤΟΣ που δεν βρήκα ΠΟΥΘΕΝΑ (παρα μόνο στο eshop) την 5970... και το eshop την έχει αλλα είναι μία POWERCOLOR.. για την οποία δεν μπορώ να έχω άποψη και ίσως να με βοηθούσατε στο να την παραγγείλω ή όχι...

Απο εκεί και πέρα η παραγγελία περιέχει τα εξής :

• Intel Core i7 920 2.66Ghz
  • Asus P6T Deluxe V2
  • Intel SSD 160GB X-25 M
  • Zalman 9900 cooler
  • 12GB OCZ DDR3 1600Mhz (6x2GB)
  • Case Sharkoon Rebel 12 Value Edition Black (REBEL12BLACK)
  • + κάτι brackets Κingston για τον SSD.

Δημοσ.

Nαι την είδα κ εγώ στο youtube και μου άρεσε αρκετά. Πολύ καλή.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:58 ----------

Παιδιά, να κάνω μία ερώτηση ?

Επειδή δεν έχω ξανακάνει installation τα Windows 7 σε SSD δίσκο. Πρέπει να προσέξω κάτι? ή τον μεταχειρίζομαι σαν έναν οποιονδήποτε SATA δίσκο ?

Eυχαριστώ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:17 ----------

Μαζί με την παραπάνω ερώτηση... να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε παιδιά?... Το AHCI mode πρέπει να το έχω ενεργοποιημένο ?... πριν εγκαταστήσω τα Windows 7 ? Παίζει κανονικά και με SSD έτσι δεν είναι?.. .με δισκέτα περνιέται ?

Δημοσ.

:-) Ε, στην ίδια μοίρα είμαι και εγώ. Αλλά σε κανα δύο μέρες θα είμαι πιστεύω σε θέση να ξέρω...

Έχω μπερδευτεί μόνο με το AHCI. Χρειάζεται ή όχι... ιδού το ερώτημα. Κάποιοι λένε πως όταν έχεις Motherboard με Intel Chipset δεν χρειάζεται γιατι έχουν τους drivers τα Windows 7 απο μόνα τους...

...και τότε όμως γιατί πχ η Asus , για το P6T Deluxe V2 έχει drivers για Windows 7 32 Και 64bit ? ε ?

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα τα περισσότερα απο τα hardware parts...!! (τώρα μένει η 5970) ;)

Έχω χαζέψει με την 9900 Zalman, αλλα ακόμα πιό πολύ, με τον Intel SSD 160GB !!!

17.12.09

Έτοιμο ως ένα σημείο. Λείπει το τροφοδοτικό (θα το παραλάβω απο το φίλο μου σήμερα), όπως και το DVDRW και δύο ακόμα δίσκους που θα μπούν απο το παλιό PC. Η συναρμολόγηση πήγε πολύ καλά, ειδικά με την ψύκτρα, μπήκε χωρίς κανένα πρόβλημα.. Τελικά το slot1366 είναι φοβερά εύκολο για τοποθέτηση ψύκτρας.Πολύ πιό εύκολο απο LGA775. Ο SSD είναι απλά μινιατούρα!!! :-)

Επίσης, μήπως μπορείτε να μου απαντήσετε σε 2-3 ερωτήματα σχετικά με Dual Boot Installation (WinXP/Win7) που θέλω να κάνω σε αυτή την υλοποίηση ?...

Έχω φτιάξει ένα άλλο νήμα και είναι αυτό : http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3069415#post3069415

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Παιδιά SOS !!!!

Έχω μοντάρει τον υπολογιστή και είμαι έτοιμος!!! Το θέμα είναι πως επειδή ο φίλος μου είχε μία κάρτα ήχου (PCI) και μία κάρτα TV (PCI και αυτή) και η κάρτα γραφικών (έβαλα προσωρινά την προηγούμενή του κάρτα, μία 8800GTX) πιάνει δύο slot και κρύβει τις 2 PCI, έβαλα την GPU στην τρίτη κατα σειρά PCI Express x16.

1. Πειράζει που έβαλα την 8800GTX στην τρίτη PCI-Express x16 ??? Είναι το ίδιο με το να την έβαζα στο μπλέ σλότ???

2. Έχω πρόβλημα με την εικόνα. Έχω μία 24άρα DELL (U2410) και μου βγάζει την εικόνα σε σμίκρυνση (4:3) Τί φταίει ?? Δεν έχω βάλει Windows ακόμα..και το δικό μου PC κατα το μπουτάρισμα, δείχνει κανονικά ολόκληρη την οθόνη..!!

3. Έβαλα τους SATA δίσκους σε AHCI mode. Έπραξα σωστά?

Αυτά για την ώρα..

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ..!

Ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσ.

Σας έχει ξανατύχει σε widescreen οθόνη να σας βγάζει εικόνα στο κέντρο και πιό μικρή σε μέγεθος απο ό,τι είναι όλη η οθόνη ?...

Πολύ παράξενο ρε γαμώτο...

Στο manual μέσα, λέει πως αν θέλουμε να βάλουμε Sigle Card πρέπει να βάλουμε την κάρτα στο μπλέ σλότ... δεν ξέρω τί να κάνω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...