Προς το περιεχόμενο

Νεο PC για φίλο...?

ultraxmode

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχει 20άρα οθόνη, αλλα θα την αλλάξει σε λίγο καιρό...θα πάει σε 22'' με 24''....οπότε θα του χρειαστεί..

Το σύστημα πιό πάνω που έχω φτιάξει τί σας λέει ?

πεταμενα λεφτα κατα την γνωμη μου!ριξε μια ματια στη συνθεση του nickaek και την δικη μου!1800€ σε ενα τετοιο συστημα χωρις ssd!καλυτερα αυτα ου σου προτειναμε με 1400€ και του μενουν και τα 400€ για οθονη αμεσα!;)

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λέτε ε ?... χμμμ....

Δλδ. η διαφορά της 5850 CF με μία 5950 ποιά είναι ?... Με CF δεν πάμε όμως βρε παιδιά σε μεγάλες καταναλώσεις ρεύματος ?..

Επίσης, βλέπω κάποιους δίσκους SSD που έχουν την ίδια ή λίγο μεγαλύτερη τιμή απο τον Intel Postville με μεγαλύτερες όμως ταχύτητες απο τον Intel .. (πχ Apacer..) ...

Γιατί προτιμάτε τον Intel X-25 ? Έχει κάτι το ιδιαίτερο ?

ΕDIT : Better ? (Δείτε την εικόνα)

post-36667-129063043156_thumb.jpg

Δημοσ.

για να δουλεψει η 5970 οπως πρεπει η μαλλον για αυτο που ειναι προορισμενη να δουλεψει θελεις αναλυση οθονης 2560χ1600 και εννοειται οτι δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο να χωραει στο midi tower!εκτος αν αρχισει και κοβει μεσα πραγμα!

Δημοσ.

Όπως είπα, θα αγοράσει πιό μετά μεγαλύτερη οθόνη.

Το θέμα με το κουτί βέβαια.. είναι μεγάλο πρόβλημα έτσι κ δεν χωράει.

Δημοσ.

νομιζω δεν ειμαι 100% σιγουρος ας πουν και τα υπολοιπα παιδια οτι 2χ5850 ειναι κατα καποιο τροπο οι επιδοσεις τις 5970!αλλα ειναι 100% βεβαιο οτι σε midi tower δεν χωραει!εκτος αν κανεις μεσα στο κουτι πατεντες και κοβει πραγμα!πρεπει να εχεις μηκος 34 και κατι εκατοστα!

Δημοσ.

Θα το φτιάξω εγώ το σύστημα, δεν υπάρχει πρόβλημα... όπως δεν υπάρχει πρόβλημα και για το απο πού θα πάρουμε τα πράγματα...

Θα τα πάρουμε μάλλον και απο eshop αλλα και απο ΠΛΑΙΣΙΟ... !

Eρώτηση ξανα. Γιατί προτιμάτε Intel Postville SSD δίσκο και όχι άλλες μάρκες? Έχουν κάποιο χαρακτηριστικό που του δίνει πλεονέκτημα σε παιχνίδια ?

ΥΓ : Είδατε την τελευταία σύνθεση που έχω διαμορφώσει ? Τί λέτε ?

Δημοσ.

Τιμή/GB καλύτερη έχουν οι Intel οι σκληροί.Και είναι από τους καλούς SSD οπότε η πιο συμφέρουσα πρόταση.Ρε φίλε σοβαρά τι να πούμε δηλαδή άλλο;

Έχεις πάρει και έχεις πετάξει ότι ακριβότερο βρήκες μέσα να πετάξει ο άλλος 300-500€ για ένα +5% το πολύ!Από Ram και μητρική δεν είναι ούτε 0.1% η διαφορά.Τι να κάτσουμε δηλαδή να σου πούμε;Είναι ο ορισμός της σπατάλης αυτό που έχεις φτιάξει.

Δημοσ.

Βρε παιδιά, λέτε να έχω πρόβλημα εγώ να πάρει κάτι (ελάχιστα) υποδιέστερο ??? Αφου τα έχει σταμπάρει και τον έχει πιάσει τρέλα να πάρει τα καλύτερα..!!

Θα πάρει και κουτί (FULL)

Ρε φίλε nikos21aek, μου έχεις δώσει μία σύνθεση την οποία θα πληρώνει κάθε μέρα στη ΔΕΗ με το crossfire, είναι μόνο 200 ευρώ κάτω και δεν έχει κ μεγάλη διαφορά απο τη σύνθεση που έχω φτιάξει...

Ποιό είναι το πιό ακριβό ? Η κάρτα χαίρω πολύ, είναι καινούργια high End, και ΤΟΣΟ κάνει.. 150 ευρώ διαφορά έχει απο τις 5850χ2 . Και για πιό λόγο να κάνει crossfire? Για να καίει 200W σε idle κατάσταση ??? Ή για να έχει χειρότερα αποτελέσματα απο ότι μία 5970 με 2GB ???

Το Motherboard που έβαλες στην προσφορά σου, έχει 4 slots έναντι 6 που έχει το ASUS, περισσότερα slots για κάρτες και γενικά πιό expandable.. διαφορά..??? 60-80 ευρώ (θέλει ASUS , το είπα τόσες φορές)

Intel SSD ο ίδιος που έβαλες,

Eπεξεργαστής, προτιμώ X58 απο P55, είναι κλάσης ανώτερο.

Το PC θα το κρατήσει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3-4 χρόνια!!

Δημοσ.

Βρε να πάρει τα καλύτερα.Το θέμα είναι ότι και τα άλλα τα καλύτερα είναι.Το τι είναι καλύτερο για τον καθένα είναι τελείως υποκειμενικό.

Με τι υπολογιστή είναι δηλαδή τώρα;Τόσος κόσμος είναι με υπερυπολογιστές των 1000€ και δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα και όλα φυσάνε.Θα πάρει και SSD 400€ να το απογειώσει τελείως το σύστημα.ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ ΔΗΛΑΔΗ;Αν ο υπολογιστής στα 1400€ τον ικανοποιήσει 1000% με ακόμη 400€ θα κερδίσει άλλο 1-5% να πάει στο 1005%.Είναι τελείως άσκοπη χρήση των χρημάτων του.Ας τα φάει οπουδήποτε αλλού θέλει που θα τα καταλάβει κιόλας και θα τα ευχαριστηθεί.Ας πάρει τα καλύτερα περιφερειακά που υπάρχουν.

Τι οθόνη έχει βασικά;Γιατί όταν μιλάμε για 5970 το θεωρώ δεδομένο ότι θέλει να παίζει σε 2560X1600.Μην τυχόν και δώσει τόσα λεφτά για να παίζει σε κανένα 1680χ1050 θα είναι και εκεί πολύ κρίμα.Που και να την χρειάζεται την 5970 είναι πολύ καλύτερη η αγορά με λιγότερα λεφτά 2 5850 που του βγάζει τις ίδιες επιδόσεις.Και οι αγορές των οποίων μπορούν να γίνουν και σταδιακά.Πρώτα την μια να δει αμα είναι ευχαριστημένος και μετά την άλλη.Η 5970 είναι διπλοπύρινη κάρτα.Πάλι σε διπλοπύρινη θα πάει και με 2 5850 μόνο που θα του στοιχίσει λιγότερο και θα έχει ίδιες εώς λίγο καλύτερες επιδόσεις.

Δημοσ.

Κι εγώ μαζί σου είμαι. Αλλα δυστυχώς με το ρημαδοinternet, ο καθένας μπαίνει σε διάφορα sites και τρελαίνεται..!

Οπότε, τα 300 ευρώ θα πάνε υπερπατρίδος όπως λές... (λόγω enthusiast λόγων...)

Οθόνη, ναι, για αρχή θα είναι κρίμα γιατι θα παίζει σε 1680 χ 1050... αλλα σχεδιάζει μέσα στο Q1 2010 να αγοράσει μεγαλύτερη οθόνη και με μεγαλύτερη ανάλυση...

Οπότε, το σύστημα παραπάνω καλό είναι? (με μέτρο το πόσο ισχυρό είναι?... )..

Δημοσ.

Γιατί δεν αγοράζει μια 5850 και μελλοντικά να βάλει και δεύτερη δεν μπορώ να καταλάβω.

Τέλος πάντων σε μητρική και ram μιλάμε για αστείο πέταμα χρημάτων.Ας βάλει 12gb φθηνότερες καλύτερα που θα δει και διαφορά και αν περισσεύουν και χρήματα ας τα πετάξει στο δρόμο.Κάποιος θα βρεθεί που θα τα αξιοποιήσει καλύτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...