Προς το περιεχόμενο

Συνδεση Laptop με ενισχυτη

ntg24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να συνδεσω ενα laptop με ενισχυτη onkyo 607, ωστε να μπορω να βλεπω ταινιες σε αποδοση 5.1 και να ακουω μουσικη. Στοχος ειναι να αποφυγω την αγορα edia player.

Τι συνδεσεις πρεπει να κανω?

To s-video του laptop με RCA στον ενισχυτη θα δουλευε? Ή η VGA ?

Σημειωση, δεν εχω ακομα το laptop, για αυτο δωστε μου εναλλακτικες, ωστε να κανω την επιλογη σε laptop.

Δημοσ.

απλος εγω εχω παρει καλωδιο RCA 2 σε 1 και το ενα το βαζεις στην υποδοχη του laptop και τα αλλα δυο στον ενισχυτη στις που γραφει tuner...και την ενταση στο laptop τη βαζεις στο μισο γιατι μπορει να σου καψει τη καρτα ηχου.....πρεπει να εχεις και αναλογα ηχεια...εμενα ο ενισχυτης ειναι 1000λιαρης και εχω ηχεια απο club

Δημοσ.
απλος εγω εχω παρει καλωδιο RCA 2 σε 1 και το ενα το βαζεις στην υποδοχη του laptop και τα αλλα δυο στον ενισχυτη στις που γραφει tuner...και την ενταση στο laptop τη βαζεις στο μισο γιατι μπορει να σου καψει τη καρτα ηχου.....πρεπει να εχεις και αναλογα ηχεια...εμενα ο ενισχυτης ειναι 1000λιαρης και εχω ηχεια απο club

αυτα για ηχο, για εικονα?

Επισης, με αυτο τον τροπο εχεις ηχο 5.1?

Δημοσ.

Τι laptop έχεις. Ήχο 5.1 θα έχεις εφόσον το laptop βγάζει ήχο 5.1 στην έξοδο του. Μήπως βγάζει κάποια ψηφιακή έξοδο; Μήπως έχει hdmi θήρα;

Νια, τo s-video με rca θα το στείλεις στην είσοδο s-video του ενισχυτή. Κάτι σαν το παρακάτω.

7_Pin_S_Video_to_RCA_AC_Cable_Adapter_Converter.jpg

Δημοσ.

ΔΕΝ το συστήνω καθόλου καθώς περισσότερο μπλέξιμο είναι παρά ευκολία. Θα έλεγα πάρε ένα media player φτηνό να κάνεις τα πρώτα βήματα (π.χ. το πρώτο WD που το βρίσκεις μεταχειρισμένο στα 55 - 60 ευρώ ή το πολύ καλύτερο egreat (34) στο κατοστάρικο). Υπόψιν θα χρειαστείς κ σκληρό, στο egreat μπορείς με οποιοδήποτε εσωτερικό sata (η συσκευασία έχει καλώδιο sata+τροφοδοσία κ το egreat αντίστοιχη έξοδο) ενώ στο WD οπωσδήποτε USB εξωτερικό.

Εάν για άλλη μια φορά δεν με ακούσεις, προχώρα στην αγορά ενός laptop με σοβαρή κάρτα γραφικών, έξοδο HDMI, οπωσδήποτε τουλάχιστον 2πύρηνο κ ίσως κ τηλεχειριστήριο (ή συνδέεις εξωτερικό πληκτρολόγιο).

ΥΓ: Αν θες το δικό μου WD σφύρα να στο δανείσω (έχω κ στα τρία σημεία πλέον τρία egreat κ το HTPC παροπλισμένο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...