Προς το περιεχόμενο

"HOL" Το μεγαλείο της απάτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,

θα ηθελα να με βοηθεισετε με ενα προβλημα που εχω με την hellas on line.

Η "hol" συμμετεχει σε εργο συγρηματοδοτουμενο απο την ευρωπαικη ενωση <κοινωνια της πληροφοριας - προηγμενες τηλεπικοινωνιακες υπηρεσιες για ΑμεΑ>.

Το οποιο υλοποιτε απο το πανελληνιο συλλογο παραπληγικων.

Η hol συμφωνα με το εργο αυτο 'υποτιθεται' οτι θα επρεπε να προσφερει στα μελη του συλλογου παραπληγικων που εχουν λαβει εναν Υ/Η απο το συλλογο ΔΩΡΕΑΝ συνδεση ιντερνετ ADSL για 1 χρονο.

Τον η/υ τον εχω παρει προ 2 μηνες κ απο τον σεπτεμβρι προσπαθω να βρω ακρη με την εν λογο εταιρεια.

Η απαντηση τους παντα η ιδια "εχετε δικιο αλλα θα σας καλεσουμε εμεις τις επομενες μερες να σας ενημερωσουμε για τα επομενα βηματα για την συνδεση σας."

αλλα αυτη η ιστορια τραβαει τωρα 2 μιση μηνες περιπου.

μηπως γνωρισεται τι μπορω να κανω δια να λυθει το προβλημα:

που να κανω παραπονα για να βρω το δικαιο μου?

σας ευχαριστω πολυ....

Δημοσ.

Δεν ειμαι ειδήμων αλλά όπως διαβάζω στο λινκ του πουρναρα

"Αποστολή του Συνηγόρου του Πολίτη είναι η διαμεσολάβηση μεταξύ των πολιτών και των δημόσιων υπηρεσιών ..."

Εσυ έχεις πρόβλημα με εταιρεία, όχι με το δημόσιο

Δημοσ.

"Αποστολή του Συνηγόρου του Πολίτη είναι η διαμεσολάβηση μεταξύ των πολιτών και των δημόσιων υπηρεσιών ..."

αρα που μπορω να απεθυνθω??

Δημοσ.

Σωστα, για αυτο ειπα "ξεκινωντας απο εκει" ωστε να μιλησει με ατομα τα οποια εχουν γνωση πανω σε τετοιου ειδους προβληματα (εστω και με το δημοσιο), και να του δωσουν, τουλαχιστον, τις σωστες κατευθυνσεις, ως προς το που να απευθυνθει.

Απο την αλλη, αν ο συλλογος που αναφερετε, εχει δικηγορο, μια κουβεντουλα μαζι του δεν θα ηταν κακη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δημοσια υπηρεσια δεν σημαινει κατ ανάγκη κρατική... και οι εταιρειες στο χρηματιστήριο δημοσιες ειναι..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...