kaliostro Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Μου συμβαίνει το εξής: είχα φτιάξει μια ταινία στο ulead videostudio και είχα σώσει κανονικά το project. Δυστυχώς όμως κάποια στιγμή λόγω ιού έπαθα μεγάλη ζημιά σε αρχεία του λειτουργικού και άλλων software και αναγκάστικα να ξηλώσω όλους τους σκληρούς, έβαλα καινούργιους και έκανα εγκατάσταση ξανά όλα τα προγράμματα (και το Ulead). Το πρόβλημά μου είναι ότι ναι μεν υπάρχει το project που είχα φτιάξει, όπως και όλα τα αρχεία που χρησιμοποιεί (ήχους, εικόνες, διάφορα βιντεάκια), αλλά όταν το ανοίγω είναι κενό, σα να μην περιέχει τίποτα. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει και πώς μπορώ να ανακτήσω τα περιέχομενα του project αφού όλα τα αρχεία υπάρχουν κανονικά ??? Στην ιδεά ότι θα πρέπει να τα ξανακάνω όλα από την αρχή, με πιάνει κατάθλιψη :cry:
micos000 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Ναι μεν τα αρχεία μπορεί να υπάρχουν όλα, αλλά είναι στους ίδιους φακέλους/δίσκους που ήταν και πριν; Αν τα είχες σε Έγγραφα ή Επιφάνεια εργασίας, είναι το όνομα του χρήστη το ίδιο με πριν το format; Όταν ανοίγεις κάποιο project, αν δεν βρεθούν τα επί μέρους στοιχεία, μάλλον θα σου λέει το πρόγραμμα ότι δεν βρέθηκε το τάδε αρχείο στον δείνα φάκελο. Το Premiere τουλάχιστον το αναφέρει και με ρωτάει αν το έχω μετακινήσει κάπου αλλού ή αν θέλω να ορίσω εναλλακτικό αρχείο. Αν βγάζει το ulead μήνυμα σφάλματος, ανέβασε ένα screengrab να δούμε τι λέει.
kaliostro Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δυστυχώς το πρόγραμμα δε βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους. Απλά κάνω open το project και δεν κάνει τίποτα
micos000 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Όσον αφορά τις υπόλοιπες ερωτήσεις; Ανέβασε και ένα project κάπου και δώσε το Link να το δω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.