finch Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν είπα να ανοίξω ένα thread για ταινίες (ελληνικές, ξένες, animation,etc) που έχουν να κάνουν με φαγητό, γλυκά, κλπ κλπ δηλαδή γαστρονομικού χαρακτήρα, Μονιες for Foodies κοινώς. Λοιπόν αναφέρω μερικές και περιμένω προτάσεις και από άλλους.. A Big night Babette's Feast Tampopo Mostly Martha Spanglish Willy Wonka and the Chocolate Factory Julie and Julia Tom Jones Chocolat Ratatouille Cloudy with a chance of meatballs Πολίτικη Κουζίνα Είναι ο θεός μάγειρας;
fearwhatnow Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 - Soul Kitchen - Like Water For Chocolate Aς βαλω και το Sideways αν και καταπιανεται με κρασι εχει ομως γαστρονομικες αναφορες.
finch Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Ωραία thanx για τις προτάσεις, θα τις τσεκάρω τις ταινίες. Είχα δει και μια παλιά του 60 αλλά γαμώτο δεν θυμάμαι ούτε τίτλο ούτε τίποτα.. Το Νο Reservations που αναφέρθηκε αν δεν κάνω λάθος είναι βασισμένο στο Mostly Martha σωστά;; θα του δώσω μια ευκαιρία αν και δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα σχόλια.. Μπράβο ναι και το Sideways ξέχασα να γράψω, αρκετά καλό...
freedubus Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Delicatessen Sweeney Toad 1.Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε
meanton Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 γεια χαρα και από μενα! εχω και εγώ να προσθεσω μία ταινεία. Ο τίτλος της είναι "the waitress". Να την δείτε, είναι τέλεια!!!
oneofthem Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Το Νο Reservations που αναφέρθηκε αν δεν κάνω λάθος είναι βασισμένο στο Mostly Martha σωστά;;θα του δώσω μια ευκαιρία αν και δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα σχόλια.. δεν ξέρω αλλά από ότι διαβάζω έτσι είναι και κακώς, μου τη σπάει να δανείζονται ταινίες copy paste πάντως για άνθρωπο που δεν του αρέσουν καθόλου τα κομεντί, μου φάνηκε ευχάριστο σύγκριση με το original δεν μπορώ να κάνω αλλά υποθέτω πως θα είναι πιο έντονο το original αφού είναι ευρωπαϊκό το μεγάλο φαγοπότι που αναφέρθηκε είναι γνωστή ταινία, δεν την έχω δει όμως
twiner Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Στο fried green tomatoes η γαστρονομία παίζει καταλυτικό ρόλο... αλλά δε νομίζω να ταιριάζει ακριβώς στην κατηγορία moovies for foodies. Ενδιαφέρον έργο πάντως.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Το Δείπνο της Μπαμπέτ (Babettes gæstebud) το είχα βρει πολύ ενδιαφέρον. Με έμφαση στα κρασιά (και ολίγον τι φαγητά), θαμμένο από τις κριτικές αλλά με ορισμένους έξοχους χαρακτήρες, το Μια Καλή Χρονιά (A Good Year).
frenzy Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Το μεγάλο φαγοπότι Ο μάγειρας ο κλέφτης η γυναίκα του κι ο εραστής της
paschalia Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Μιας και μιλήσατε για κρασιά,το French Kiss δεν είχε θεματολογία τους γαλλικούς αμπελώνες έμμεσα ?
finch Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν είδα το La Grande Bouffe, αρκετά καλό, και Waitress ήταν πάρα πολύ καλό. Καλα το No reservations βαρέθηκα στο μισάωρο,, κακη αντιγραφή του γερμανικού, ίσως και να φταίει το γεγονός το ότι είμαι προκατειλημμένος με την Catherine Zeta-Jones, αλλά γενικώς ήταν μούφα η ταινία..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.