runner1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Κι όμως είναι γεγονός!!!!!Πριν 2 μέρες ανακοινώθηκε από την Sony-Ericsson ότι θα κυκλοφορήσει μια καινούρια κονσόλα!!Με λίγα λόγiα μπαίνει και αυτή στον χώρο των φορητών παιχνιδομηχανών.Η νέα φορητή κονσόλα θα ονομάζεται Red Jade(δεν το νομίζω να αλλάξει την ονομασία αλλα ποτέ δεν ξέρεις!),θα περιέχει 64μπιτο επεξεργαστή που θα απεικονίζει 3D γραφικά σε οθόνη TFT LCD και θα υποστηρίζει τεχνολογία BLUETOOTH!!!!!!!!Έχω και φωτογραφία αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να σας την δείξω από εδώ!
runner1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Να και τα ακριβή χαρακτηριστικά της κονσόλας που τα βρήκε ένα παιδί: Red Jade Specifications: 64-bit CPU 3D polygon graphics Multi-channel PCM Sounds TFT LCD display, 65536 colors Mobile phone rechargeable battery Blue Tooth technology enable wireless communication between 2 or more machines Download game titles from secured game servers Retail price will be less than US $100
runner1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2002 Apo periodiko thn exw scannarei.Alla an psaksete ligo sto internet mallon tha thn breite.
paravatis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2002 paidia sorry alla ego tetoio goumoutsi den pairno...
wOOzY Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Πράγματι το Look του είναι πολύ καλό!Σε τι τιμές κυμαίνεται περίπου;
xaxanoylis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2002 Και πόσο θα κάνει περίπου?Θα βγάλει πολλά παιχνίδια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.