Προς το περιεχόμενο

fritz box fon wlan 7140 kai usb hdd

ibiza_fr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλημερα εχω λοιπον το παραπανω ρουτερ και μετα απο καιρο αποφασισα να βαλω εναν σκληρο με σκοπο να μπορω να μπαινω απο την δουλεια μου και να βλεπω τα αρχεια μου....το θεμα ειναι οτι με τις οδηγιεσ για ftp που βρηκα μπορω να τον βλεπω μονο απο το δικο μου pc οχι απο αλλο εκτος του ιδιου δικτυου...για να το δεις λεει πατας ftp://192.168.178.1/USBFLASHDRIVE-01 και εισαι οκ...βρηκα λοιπον εγω την ιπ μου την εξωτερικη και την αντικατεστησα αλλα τπτ...εχει κανεις καμια ιδεα πως μπορει να γινει αυτο που ζηταω?

Δημοσ.

λογικα θα πρεπει να θελει καποιο Port forward την 21 νομιζω που ειναι του ftp προς τον σκληρο σου δισκο.και για να μην λεω βλακειες το Port forward einai αμα θες να δεις τον δισκο εκτος δικτυου σου.μεσα στο δικτυο σου ειναι με την fake ip.απλα δεν καταλαβα ανθες μεσα η εξω απο το δικτυο

Δημοσ.

Δε δουλευει ακριοβως ετσι φιλε, κανε ενα λογαριασμο σε dyndns για να εχεις σταθερη internet ip και κανε αυτη PF στη local ip σου στην 21

Δημοσ.

σιγουρα δεν θελει κα ικατι αλλο για να δει τον εξωτερικο σκληρο?καποια αλλη ip/?αλλιως αμα δεν μπορεις να κανεις αυτο κανε remote σε καποιο pc και απο εκει να βλεπεις τον δισκο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...