ibiza_fr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 παιδια καλημερα εχω λοιπον το παραπανω ρουτερ και μετα απο καιρο αποφασισα να βαλω εναν σκληρο με σκοπο να μπορω να μπαινω απο την δουλεια μου και να βλεπω τα αρχεια μου....το θεμα ειναι οτι με τις οδηγιεσ για ftp που βρηκα μπορω να τον βλεπω μονο απο το δικο μου pc οχι απο αλλο εκτος του ιδιου δικτυου...για να το δεις λεει πατας ftp://192.168.178.1/USBFLASHDRIVE-01 και εισαι οκ...βρηκα λοιπον εγω την ιπ μου την εξωτερικη και την αντικατεστησα αλλα τπτ...εχει κανεις καμια ιδεα πως μπορει να γινει αυτο που ζηταω?
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 λογικα θα πρεπει να θελει καποιο Port forward την 21 νομιζω που ειναι του ftp προς τον σκληρο σου δισκο.και για να μην λεω βλακειες το Port forward einai αμα θες να δεις τον δισκο εκτος δικτυου σου.μεσα στο δικτυο σου ειναι με την fake ip.απλα δεν καταλαβα ανθες μεσα η εξω απο το δικτυο
ibiza_fr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 εχω κανει Port forward την 21...εκτοσ δικτυου θελω
DDoS Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δε δουλευει ακριοβως ετσι φιλε, κανε ενα λογαριασμο σε dyndns για να εχεις σταθερη internet ip και κανε αυτη PF στη local ip σου στην 21
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 ΣΤΟ PORT forward δεν θα του ζητησει outside ip οποτε την 21 πρεπει να κανει στην Local ip tou ftp και οκ.
ibiza_fr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 ετσι ακριβως ειναι...δεν μου ζηταει ip...
poulinos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 μονο Jetspeed και telindus Νομιζω ζητανε wan ip kai subnet mask.και ηταν μαμησι να κανεις Port forward σε αυτα τα 2.
ibiza_fr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Κανείς άλλος καμία ιδέα? Sent from my iPhone using Insomnia.app
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 σιγουρα δεν θελει κα ικατι αλλο για να δει τον εξωτερικο σκληρο?καποια αλλη ip/?αλλιως αμα δεν μπορεις να κανεις αυτο κανε remote σε καποιο pc και απο εκει να βλεπεις τον δισκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.