Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη σκληρου ερωτησης!!

StoR@GE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω τον sony vaio vgn-fz38m και θελω να αλλαξω τον σκληρο δισκο με εναν που εχω για να κανω δοκιμη τα xp και τα 7 να δω αν λειτουργουν μια χαρα(ηχος,εικονα,κ.τ.λ).Η ερωτηση μου ειναι τωρα αν βαλω εγω αυτο τον σκληρο(το παλιο δεν θα τον πηραξω θα τον αφησω στην ακρη) κανω εγκατασταση τα xp h τα 7 και μετα βαλω ξανα τον παλιο σκληρο θα μου ανηξει το pc κανονικα?(δηλαδη θα μου φορτοσουν τα vista που εχω τωρα μια χαρα)

Δημοσ.

Κανονικά πρέπει να μην έχεις πρόβλημα, όμως επειδή με τα win ποτέ δεν ξέρεις, πριν βγάλεις το σκληρό με τα vista, κάνε backup :)

Δημοσ.

δηλαδη δεν θα εχω προβλημα γιατι εχω δει σε desktop να μην τους βλεπει τον σκληρο και να πρεπει να περασουν drivers.

Δημοσ.
δηλαδη δεν θα εχω προβλημα γιατι εχω δει σε desktop να μην τους βλεπει τον σκληρο και να πρεπει να περασουν drivers.

Αν το σκληρό τον βγάλεις από το φορητό σου, ΔΕΝ τον βάλεις σε άλλον υπολογιστή και μετά τον βάλεις ξανά στο φορητό σου, τότε κανονικά δε θα έχεις πρόβλημα. Όμως το backup για εμένα, είναι απαραίτητο.

Αυτό που αναφέρεις, συμβαίνει όταν ένα σκληρό με εγκατεστημένα τα win και τους drivers ενός υπολογιστή, φορητού ή σταθερού, τον τοποθετείς σε άλλον υπολογιστή και στην περίπτωση αυτή μπορεί να εμφανιστεί μπλε οθόνη και να χρειαστεί ξανά εγκατάσταση, ή μπορεί να χρειαστεί να κάνεις repair στα win και κατόπιν όπως έγραψες να περάσεις και τους οδηγούς του hardware του υπολογιστή στον οποίο τοποθέτησες το σκληρό. :)

Δημοσ.

οκ ευχαριστω.ετσι κι αλλιος μολις του εκανα fοrmat και δεν εχω τπτ μεσα.απλος επειδη αυτος ο σκληρος εχει και τα recovery της sony μεσα(τα εχω και σε dvd) και δεν θελω να πειραχτη αυτος ο σκληρος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...