Προς το περιεχόμενο

HD4850 KAI WINDOWS 7 κολημα

Jimys2008

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το εξης προβλημα. Προσφατα μου ηρθε η ιδεα να βαλω τα γουιντοους 7.

Εδω και λιγο καιρο εχω παρει μια HD4850 και μεχρι προτεινος ( οταν ειχα XP) λειτουργουσε αψογα. Στα 7 δε, οταν κανω εγκατασταση τους αντιστιχους drivers( ειτε απο το επισημο site ειτε αυτοματα μεσω των windows) μετα το restart, κολαει το συμπαν! κολαει στην εναρξη, κολαει στα παραθυρα κ.ο.κ.

Εχει κανεις αλλος το προβλημα αυτο? μεχρι τωρα δεν εχω βρει ουδεμια λυση για το θεμα. Παρακαλω καθε συμβουλη δεκτη :)

My specs: motherboard : ASSUS A8S-X Series

cpu : amd athlon 4200+ dual core x2

audio: Soundblaster x-fi

PSU : 550 watt

Δημοσ.

Μετα απο πολυ μελετη και ψαξιμο σε διαφορα φορους και συζητησεις, κατεληξα στο οτι ειναι πολυ πιθανον να μην τα τραβαει το τροφοδοτικο μου. (550W )

Το κοβω να αγοραζω ενα 700 πολυ συντομα.

Να παραθεσω πως το προβλημα ξεκιναει ακριβως την στιγμη που κανω εγκατασταση τους drivers. Το ολο συστημα λειτουργει σε slow motion και το gpu activity της καρτας βαραει 99% χωρις λογο.

Δημοσ.
Μετα απο πολυ μελετη και ψαξιμο σε διαφορα φορους και συζητησεις, κατεληξα στο οτι ειναι πολυ πιθανον να μην τα τραβαει το τροφοδοτικο μου. (550W )

Το κοβω να αγοραζω ενα 700 πολυ συντομα.

Να παραθεσω πως το προβλημα ξεκιναει ακριβως την στιγμη που κανω εγκατασταση τους drivers. Το ολο συστημα λειτουργει σε slow motion και το gpu activity της καρτας βαραει 99% χωρις λογο.

λιγο δυσκολο να μην τραβαει το τροφοδοτικο σου

εγώ με 5770 5χ1τερρα δίσκους και ένα σωρό μαλακιουλες και τραβάει μια χαρά.

για προσπάθησε να ξανά περάσεις τα windows 7 , αλλιώς safe mode και περνά κανα crack

νομίζω ότι έχεις σπασμένα ,αν ναι , τότε αυτό ίσως να είναι ένας λόγος.

Δημοσ.

για προσπάθησε να ξανά περάσεις τα windows 7 , αλλιώς safe mode και περνά κανα crack

Όντως, λίγο δύσκολο μου φαίνεται να ευθύνεται το τροφοδοτικό αν και ποτέ δεν ξέρεις.

Εσύ ποιο έχεις όμως;

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο μου ειναι ΕΖcool.

Σε Safe mode σαφως δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα, εκτος του οτι βρισκομαι σε safe mode :P .

Οσο για τα windows ειναι οντως σπασμενα. Εχω δοκιμασει ηδη δυο διαφορετικα .iso αλλα το προβλημα επιμενει.

Δηλαδη εαν δεν ειναι και θεμα τροφοδοτικου, δεν ξερω τι αλλο να σκεφτω.....

Ολες οι προτασεις και ιδεες δεκτες :)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:39 ----------

Δεν γνωριζα την υπαρξη τετοιον cracks. Εχεις να προτεινεις κατι?

Δημοσ.

Χεχε.. τα ΕΖcool δεν είναι τόσο τραγικά, έχει πέσει ένα 400άρι στα χέρια μου που έβγαζε περισσότερα Α στη +12V από ένα 500άρι (ανύπαρκτο) QTec :Ρ

Δημοσ.

Τοσο τραγικα ειναι τα πραγματα? :/ καταλαβα.

Εχετε να μου προτεινετε καποιο τροφοδοτικο? δεν γνωριζω πολλα απο μαρκες κτλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...