Προς το περιεχόμενο

iPhone 3G S 16GB Παραγγελία

Lagoudisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Θελω πολυ να αγορασω το καινουργιο iphone 3g s αλλα ειναι πανακριβο στην Ελλαδα(569€). Ηθελα να σας ρωτησω λοιπον, αν γινετε να το παραγγειλω απο το εξωτερικο.

Καταρχας γινετε να το παραγγειλω απο το site της Apple(199$/135€)? Το φερνουν Ελλαδα? Ποσο θα μου κοστισει περιπου?

Αν δεν γινετε απο την Apple, απο που αλλου μπορω να το παραγγειλω και να ειμαι σιγουρος οτι θα ερθει χωρις να λειπει κατι και χωρις ζημιες?

Πληρωνω και τελωνειο? Τι αλλο χρειαζετε να ξερω?

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας. Το θελω παρα πολυ αυτο το κινητο, αλλα 569 ευρο δεν παιζει να δωσω.:fear:

Δημοσ.

πουθενα δεν κοστιζει οσο λες σκετη συσκευη.

αν παραγγειλεις οτιδηποτε εκτος ε.ε φλερταρεις πολυ με το ενδεχομενο να πληρωσεις την διαφορα και παραπανω σε τελωνειο.

η τιμη που ειδες λογικα αφορα σε κανενα 2ετες συμβολαιο,ψαξε καλυτερα

γενικα ειναι ακριβο χομπυ το αι φον,αν δν το σηκωνει η τσεπη σου παρε ενα αι ποντ που ειναι το ιδιο πραγμα χωρις τηλ και καμερα,κλαιν δηλαδη

Δημοσ.

μπορεις και να ψαξεις σε αγγελιες για μεταχειρισμενο αν θες καλυτερη τιμη..ειναι αξιοπιστο τηλεφωνο χωρις προβληματα.Το θεμα ειναι να βρεις καποιον να το δωσει ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλησπερα παιδια. Θελω πολυ να αγορασω το καινουργιο iphone 3g s αλλα ειναι πανακριβο στην Ελλαδα(569€). Ηθελα να σας ρωτησω λοιπον, αν γινετε να το παραγγειλω απο το εξωτερικο.

Καταρχας γινετε να το παραγγειλω απο το site της Apple(199$/135€)? Το φερνουν Ελλαδα? Ποσο θα μου κοστισει περιπου?

Αν δεν γινετε απο την Apple, απο που αλλου μπορω να το παραγγειλω και να ειμαι σιγουρος οτι θα ερθει χωρις να λειπει κατι και χωρις ζημιες?

Πληρωνω και τελωνειο? Τι αλλο χρειαζετε να ξερω?

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας. Το θελω παρα πολυ αυτο το κινητο, αλλα 569 ευρο δεν παιζει να δωσω.:fear:

Η Apple στις ΗΠΑ δεν στέλνει εκτός ΗΠΑ, οπότε δεν μπορείς να το πάρεις. Γενικά, τα Applestores κάθε χώρας δεν στέλνουν σε άλλη χώρα.

Επίσης παραγνωρίζεις το γεγονός ότι η Apple πουλάει το iPhone στα 199 δολλάρια με διετές υποχρεωτικό συμβόλαιο στην ΑΤ&Τ και κλείδωμα του τηλεφώνου στην AT&T (που σημαίνει ότι εάν βάλεις άλλη SIM μέσα, το τηλέφωνο δεν λειτουργεί)

Αντίστοιχα, στο Ηνωμένο Βασίλειο το iPhone πουλιέται με υποχρεωτικό συμβόλαιο και κλείδωμα της συσκευής είτε στην Orange είτε στην Ο2.

Σε όσες χώρες πωλείται "ξεκλείδωτο", το iPhone έχει παραπλήσια τιμή με τη λιανική τιμή που πωλείται στην Ελλάδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...