Προς το περιεχόμενο

αγορα τηλεορασης fullhd

k@menos95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια

επιτελους θα αλαξουμε την 20" crt μας με fullhd lcd:-D και μου ζητισαν οι γωνεις μου να την διαλεξω. η τηλεοραση θα μινει για τουλαχιστον 10 χρονια:X αρα θελω να διαλεξω μια που να αξιζει.

τα χαρακτηριστικα που θελω να εχει ειναι τα εξεις.

να ειναι fullhd,να εχει MPEG4 αποκωδικοποίητη να εχει καλο επεξεργαστη εικονας,ωρεα χρωματα με καλο μαυρο και να παιζει ταινιες μεσο θυρας usb

Η τηλεοραση θα ειναι 37 40η42 ιντσες θα αγοραστει απο πλαισοιο εκτος αν υπαρχει καποια καλη προσφορα σε αλο καταστημα

budget μεχρι 900€

περιμενω τοις προτασεις σας :-)

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
καλησπερα παιδια

επιτελους θα αλαξουμε την 20" crt μας με fullhd lcd:-D και μου ζητισαν οι γωνεις μου να την διαλεξω. η τηλεοραση θα μινει για τουλαχιστον 10 χρονια:X αρα θελω να διαλεξω μια που να αξιζει.

τα χαρακτηριστικα που θελω να εχει ειναι τα εξεις.

να ειναι fullhd,να εχει MPEG4 αποκωδικοποίητη να εχει καλο επεξεργαστη εικονας,ωρεα χρωματα με καλο μαυρο και να παιζει ταινιες μεσο θυρας usb

Η τηλεοραση θα ειναι 37 40η42 ιντσες θα αγοραστει απο πλαισοιο εκτος αν υπαρχει καποια καλη προσφορα σε αλο καταστημα

budget μεχρι 900€

περιμενω τοις προτασεις σας :-)

Φίλε μου, για όλα αυτά που ζητάς συν το ό,τι είναι οι κορυφαίες για μένα στο είδος τους (βλέπε LCD)

σου προτείνω Samsung σειρά B650 (100ΗΖ) ή B750 (200ΗΖ) (η Β750 είναι λίγο πιό ακριβούτσικη)

Αυτές είναι οι καλύτερες LCD τηλεοράσεις κατά τη γνώμη μου!!

Δεν σου προτείνω LED για τους εξής λόγους:

1. Είναι ακριβότερες και άρα ξεφεύγουν από το μπάτζετ σου!

2. Οι περισσότερες είναι μαιμού LED!! Είναι LCD με φωτισμό LED (όχι ότι δεν υπάρχουν και Full LED)

3. Οι κατασκευαστές ενώ δίνουν εγγύηση διάρκειας ζωής (σε ώρες) για τις LCD, αντίθετα για τις LED

κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο (μήπως η διάρκειά τους είναι σαν τις παλιές Plasma??) κι εσύ απ' ό,τι μας γράφεις

θέλεις μια τηλεόραση για τουλάχιστον 10 χρόνια!! Άρα πάμε σε λύση LCD και όχι LED!

Επίσης μια άλλη πολύ αξιοπρεπής πρόταση, που έχει όλα αυτά που ζητάς είναι η LG SL8000 (η SL9000 είναι μαιμού LED, γι'αυτό και δεν στην προτείνω- Full LED είναι η LH9000)

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η τεχνολογία LED είναι ανώτερη της LCD, όμως ακόμη δεν έχει καθιερωθεί και βρίσκεται στο στάδιο των πειραματισμών γι' αυτό και είμαι επιφυλακτικός ακόμα!

Του χρόνου 2010 αναμένονται και οι πρώτες ΟLED τηλεοράσεις, μιά ακόμη πιό εξελιγμένη τεχνολογία!

Επίσης μία άλλη σημαντική παράμετρος που πρέπει να προσέξεις είναι, ότι όλες οι τηλεοράσεις που κυκλοφορούν σήμερα, έχουν θύρες HDMI 1.3, η οποία θα αλλάξει το 2010 από το πρότυπο 1.4, το οποίο δεν θα είναι συμβατό με τα προηγούμενα πρότυπα, όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα, αλλά θα είναι μιά ριζικά διαφορετική θύρα και θα ενσωματωθεί σε όλες τις μελλοντικές συσκευές (BD Players, TV, A/V Receivers κλπ.)

Δημοσ.

Και για τις 2 προλαβαίνει να πάει στον Κώτσο στην Πέτρου Ράλλη όπου μέχρι σήμερα ισχύει -20%, δηλ. τις έχει τελική τιμή 800 ευρώ. Το είδα απο άλλο post δεν θυμάμαι ποιού στο θέμα με τις προσφορές.

• Super Moderators
Δημοσ.
Και για τις 2 προλαβαίνει να πάει στον Κώτσο στην Πέτρου Ράλλη όπου μέχρι σήμερα ισχύει -20%, δηλ. τις έχει τελική τιμή 800 ευρώ. Το είδα απο άλλο post δεν θυμάμαι ποιού στο θέμα με τις προσφορές.

σωστός :-)

Δημοσ.

Γιατί του προτείνετε Sony του φίλου παραπάνω?

Δεν βλέπετε ότι στις προυποθέσεις που θέτει ο φίλος έχει βάλει και την αναπαραγωγή ταινιών από τη θύρα USB?

'Ολοι γνωρίζουμε ότι οι τηλεοράσεις Sony δεν υποστηρίζουν αναπαραγωγή ταινιών από τη θύρα USB τους, παρά μόνο MPEG-1, δηλαδή η θύρα USB τους, είναι μια μεγάλη ΜΟΥΦΑ!!;);)

• Super Moderators
Δημοσ.

ε και? μπορεί κάλιστα να πάρει ένα WD TV Live με τα 100 euro που γλυτώνει από τα 900 max που έχει ορίσει, το οποίο παίζει .mkv με DTS ήχο που δεν παίζουν οι άλλες TV από την usb port τους!

η ποιότητα εικόνας/χρωμάτων και τα 100hz της Sony/Samsung πατάνε χάμο τα αντίστοιχα μοντέλα LG και φτύνουν στο κουφάρι τους... (BRUTAL YEAH!)

δεν μας πειράζουν τα χρώματα και η εικόνα καθώς και η απόλυτα σωστή λειτουργία των 100hz αλλά μας πειράζει το ότι δεν παίζει από την usb port .mkv που λύνεται με την παραπάνω πρόταση...nice :o

Δημοσ.
ε και? μπορεί κάλιστα να πάρει ένα WD TV Live με τα 100 euro που γλυτώνει από τα 900 max που έχει ορίσει, το οποίο παίζει .mkv με DTS ήχο που δεν παίζουν οι άλλες TV από την usb port τους!

η ποιότητα εικόνας/χρωμάτων και τα 100hz της Sony/Samsung πατάνε χάμο τα αντίστοιχα μοντέλα LG και φτύνουν στο κουφάρι τους... (BRUTAL YEAH!)

Μα ο φίλος μπορεί να μη θέλει να μπλέκει με άλλα καλώδια και συσκευές, βρε αδερφέ!!

Το λέει ξεκάθαρα! Όσο για αυτά που λες συμφωνώ ως προς τις Samsung!

Πράγματι είναι οι καλύτερες τηλεοράσεις αυτή τη στιγμή!

Όσο για τις ΣΟΥΠΕΣ, που λέγονται Sony, μη μου πουλάς παραμύθια, γιατί τις ξέρω καλά.

Μακριά από σούπες Sony, φίλοι μου!!

Η LG μπορεί να μην έχει φτάσει ακόμα τη Samsung, όμως αναπτύσσεται ταχύτατα και σε κάνα-δυό χρονάκια θα έχει πατήσει τον οποιοδήποτε Ιάπωνα που "κοιμάται πάνω στις δάφνες του".

Νάσαι σίγουρος γι'αυτό!!;);)

• Super Moderators
Δημοσ.

o φίλος μπορεί να θέλει ποιότητα εικόνας και χρωμάτων επίσης, η λύση της Samsung/Sony + WD Tv Live είναι η καλύτερη και για τις 2 περιπτώσεις...

δεν πουλάω παραμύθια, μπορεί να μην παίζουν .mkv από τις usb ports αλλά το KDL-40W5500 είναι ισάξιο του LE40B650/651/653 όσο αναφορά τα χρώματα και την εικόνα γενικότερα...

η LG παραμένει LG...

Δημοσ.
o φίλος μπορεί να θέλει ποιότητα εικόνας και χρωμάτων επίσης, η λύση της Samsung/Sony + WD Tv Live είναι η καλύτερη και για τις 2 περιπτώσεις...

δεν πουλάω παραμύθια, μπορεί να μην παίζουν .mkv από τις usb ports αλλά το KDL-40W5500 είναι ισάξιο του LE40B650/651/653 όσο αναφορά τα χρώματα και την εικόνα γενικότερα...

η LG παραμένει LG...

τι εννοείς δεν ειναι καλές; γιατι σκεφτόμουν για μια lg στο μέλλον

Δημοσ.

Συγνώμη αν σας αποπροσανατολιζω από τη συζήτηση σας αλλά τι θα έλεγες να κινηθεις προς την τεχνολογίας plasma;γωνια θέασης,χρόνος αποκρισης μερικά από τα πλεονεκτήματα της.εγώ από πλαίσιο πήρα πρόσφατα μια panasonic tx-p42u10 42 ιντσών 599 € και το wd tv live 116€ και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος...

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...