rambias Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μήπως τελικά αυτά τα δύο μαγαζιά έχουν δημιουργήσει ένα είδος καρτέλ και συνεννοημένα βάζουν τιμές αντίστοιχες το ένα του άλλου? Στης μνήμες τον τελευταίο καιρό έχουν τα 2GB DDR2 περί τα σαράντα ευρώ όταν σε όλα τα άλλα μαγαζιά εδώ και καιρό έχουν 22-30 ? Μα ε΄δω και δύο μήνες λέμε?
katsikoula Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 εγω εχω παρατηρησει τον τελευταιο μηνα οτι εχουν σε ολα τα προιοντα ακριβως ιδιες τιμες με ακριβεια cent!!!! δεν υπερβαλλω! εγω αυτο τουλαχιστον το λεω κοροιδια κ πιστευω οτι μας υποτιμουν σαν καταναλωτες! τουλαχιστον ας ηταν λιγο διαφορετικες οι τιμες!!! εστω κ 1 cent! ξεφτιλα δλδ!!!
Anubis13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Kαρτέλ..Τι είναι αυτό? Ποιος λέει αυτές τις κακοήθειες?:lol: Ακου εκεί καρτέλ... Να επέμβει ο μοντ παρακαλώ δε γινεται να δυσφημίζουμε έτσι τα μαγαζιά... Καρτέλ έχουν δημιούργήσει εδώ και πολύ καιρό σε όλα τα προιόντα εμείς φταίμε που συνεχίζουμε να αγοράζουμε από εκεί.
skrats Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 αγοράζουν σχεδόν το ίδιο... και πουλάνε με ... σχεδόν ίδιο κέρδος. όποιος πουλάει φθηνότερα ... θα κλείσει.
katsikoula Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Kαρτέλ..Τι είναι αυτό? Ποιος λέει αυτές τις κακοήθειες?:lol:Ακου εκεί καρτέλ... Να επέμβει ο μοντ παρακαλώ δε γινεται να δυσφημίζουμε έτσι τα μαγαζιά... Καρτέλ έχουν δημιούργήσει εδώ και πολύ καιρό σε όλα τα προιόντα εμείς φταίμε που συνεχίζουμε να αγοράζουμε από εκεί. Ποιος λεει για καρτελ??? --> ban κατευθειαν!!! τωρα λιγο στα σοβαρα, κ αν δεν αγοραζουμε απο πλαισιο, απο που θα αγοραζουμε??? απο Multirama ή pc1??? εγω προσωπικα προτιμω το πλαισιο γιατι οσες φορες εχω αγορασει κατι απο εκει (απο πληκτρολογιο κ ποντικι μεχρι σκληρο δισκο) κ μου χαλαει μου το αλλαζουν κατευθειαν χωρις δευτερη κουβεντα. για αυτο κ συνεχιζω να αγοραζω απο εκει. after sale εξυπηρετηση. κ το θεμα ειναι οτι δεν ξερω κατα ποσο τα υπολοιπα μαγαζια προσφερουν κατι τετοιο αλλα δεν με ενδιαφερει να μαθω με το ρισκο να χασω τα λεφτα μου. αυτα τωρα δεν τα ειπα για να διαφημισω το πλαισιο (καρφακι δεν μου καιγεται αλλσοτε) απλα για να δου εξηγησα την λογο για τον οποιο κ εγω αλλα κ πολλοι αλλοι συνεχιζουμε να ψωνιζουμε απο εκει
phanispal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 εγω αυτο τουλαχιστον το λεω κοροιδια κ πιστευω οτι μας υποτιμουν σαν καταναλωτες! Εδώ σε υποτιμούν σαν ον, σαν καταναλωτή δε θα σε υποτιμούν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.