Προς το περιεχόμενο

Επιλογή κάρτας Γραφικών

tex439

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για τις 5650/5670 που θα είναι λογικά ίσες σε επιδόσεις με τις αντίστοιχα 4650/4670 ο μόνος λόγος να περίμενες θα ήταν το DX11 καθώς η κατανάλωση θα είναι μηδενική ούτος ή άλλως .

Σύμφωνα πάντως με ότι συμβαίνει μέχρι τώρα οι 5650/5670 θα είναι αρκετά δυνατότερες από τις 4650/4670 με ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση. Όπως έγινε με την 5770 που είναι σχεδόν ίση με την 4870 +DX11 (+μικρότερη κατανάλωση) και δεν συγκρίνεται με την 4770 (η οποία είναι δυνατότερη από την 3870).

Άρα μετά τις γιορτές όποιος περιμένει κερδίζει.

Δημοσ.
Σύμφωνα πάντως με ότι συμβαίνει μέχρι τώρα οι 5650/5670 θα είναι αρκετά δυνατότερες από τις 4650/4670 με ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση. Όπως έγινε με την 5770 που είναι σχεδόν ίση με την 4870 +DX11 (+μικρότερη κατανάλωση) και δεν συγκρίνεται με την 4770 (η οποία είναι δυνατότερη από την 3870).

Άρα μετά τις γιορτές όποιος περιμένει κερδίζει.

Οι 5650/5670 θα είναι η ίδιες με την 4670 με μόνη διαφορά το dx11 ?

Δηλαδή το σύστημα μου θα την παίζει κανονικά σαν να είναι η 4670 ? δηλαδή αν περιμένω μπορώ να την πάρω εκείνη χωρίς πρόβλημα bottleneck?

μήπως όμως θα έχει περισσότερα πράγματα πάνω και να έχω πρόβλημα με τη CPU μου μετά να βαρυφορτώνεται ?

Δημοσ.
Οι 5650/5670 θα είναι η ίδιες με την 4670 με μόνη διαφορά το dx11 ?

Δηλαδή το σύστημα μου θα την παίζει κανονικά σαν να είναι η 4670 ? δηλαδή αν περιμένω μπορώ να την πάρω εκείνη χωρίς πρόβλημα bottleneck?

μήπως όμως θα έχει περισσότερα πράγματα πάνω και να έχω πρόβλημα με τη CPU μου μετά να βαρυφορτώνεται ?

παρε την 4670 γιατι εσενα δεν σε νιαζει η δυναμη της καρτας μιας και θα πηγαινει τσαμπα με το bottleneck που θα τρως

και δεν θα ειναι =με μια 4670 αλλα ποιο συνατη και θα εχει dx11

οπως η 5770 ειναι περιπου ιση με μια 4870 ενω η 5870 πολυ καλυτερη ;)

το bottlneck δεν ειναι προβλημα που σου καταστρεφει κατι απλως δεν αποδισει φουλ η καρτα γραφικων αφου δεν μπορει η cpu σου.

Δημοσ.
παρε την 4670 γιατι εσενα δεν σε νιαζει η δυναμη της καρτας μιας και θα πηγαινει τσαμπα με το bottleneck που θα τρως

και δεν θα ειναι =με μια 4670 αλλα ποιο συνατη και θα εχει dx11

οπως η 5770 ειναι περιπου ιση με μια 4870 ενω η 5870 πολυ καλυτερη ;)

το bottlneck δεν ειναι προβλημα που σου καταστρεφει κατι απλως δεν αποδισει φουλ η καρτα γραφικων αφου δεν μπορει η cpu σου.

ναι καλύτερα να πάρω την 4670 λέω και εγώ.

δηλαδή το bottlneck δεν φορτώνει περισσότερο τον CPU ?

Αν κατάλαβα καλά, π.χ αν η κάρτα γραφικών μου είναι μια δυνατή κάρτα, και ο CPU μου λίγο αδύνατος, η κάρτα θα εκμεταλλεύεται στο full τις πληροφορίες που στέλνει ο CPU και ακόμα θα της περισσεύει κι' άλλη δύναμη, κάπως έτσι ??

δηλ. δεν θα την γεμίζει με λίγα λόγια.

Αν όμως π.χ σερφαρω στο internet θα δουλευει σε full load η CPU μου για να γεμιση την κάρτα γραφικών ?? ή μόνο σε παιγνίδια που χρειάζονται πολλή ισχύ από CPU και Κάρτα γραφικών??

Δηλαδή αν πάρω και την ποιο δυνατή κάρτα απλά θα αποδίδει με βάση όσο μπορεί στέλνει ο CPU μου. δεν θα προσπαθεί σε idle κατάσταση να την γέμισή και να δουλεύει full ο CPU παρά μόνο όταν χρειάζεται έτσι ?

Δημοσ.

οτι και να κανεις η cpu σου θα πηγαινει στα φουλ της για αυτο περνεις μια μικρη καρτα ετσι ωστε οσο μπορεις να την εκμεταλευτεις πληρως

αμα παρεις μια πχ 5770 θα εχει αποδοση σαν μια 4670 επειδη θα την κοβει η cpu

και για να μην δινεις τσαμπα λεφτα περνεις την μικροτερη;)

Δημοσ.

γεια σας παιδια..

ποια γνωμη για την asus 5770 ? πακετο με amd 4cores 955 3.2 ?

(τροφοδοτικο 525 της enermax.. mobo της asus στα 100 ευρω περιπου.. και 4 g ram ddr3....

crysis dirt 2 με dirextx 11 ?? τι επιδοσεις εχει ξερουμε???

αργοτερα με αγορα και δευτερης καθως εχει crossfire τι λετε?

κυριος λογος π την επελεξα ειναι το 11... α επισης σκοπευω να την ανεβασω λιγο....

εχω αγχωθει.. :fear:

Δημοσ.

αμα θελεις crysis τοτε πας σε μια 5850 ;)

αν θελεις dx11 απλα πας για μια 5770 αλλα σε επιδοσεις στα παιχνιδια θα εισαι κατω

ΥΓ το crysis δεν εχει dx11 μονο dx10:p

ΥΓκαλυτερα να πας σε μια 5850 παρα σε cf 5770 ποιο μετα

• Moderators
Δημοσ.

αργοτερα με αγορα και δευτερης καθως εχει crossfire τι λετε?

Δεν εχει σxεση το crossfire με την υποστηριξη 2 οθονων.

Και σε μια καρτα μπορεις να συνδεσεις 2 οθονες.

Δημοσ.
Δεν εχει σxεση το crossfire με την υποστηριξη 2 οθονων.

Και σε μια καρτα μπορεις να συνδεσεις 2 οθονες.

για 2 οθονη λεει η για καρτα???

Δημοσ.

για καρτας παιδες...!

ευχαριστω.. κοιταξτε τελικα πηρα την 5770

και αργοτερα π θα πεσουνε οι τιμες θα παμε σε μια 5850 :-D αν οχι μεγαλυτερη...

προσωρινα βλεπω διαφορα μπεντσμαρκς δυνατων παιχνιδιων εκτος κρισις που ειναι αλλου.. και τα παει καλα .. το χτυπαει το 30αρι....

θα τα δουμε και στη πραξη.. α υποψιν οθονη 22αρα με αναλυση ..1050p.... :P

ps: τα 1050 ειναι full hd ? ασχετο..

Δημοσ.

δεν ξερω αμα ειναι σωστο απλως το full hd ειναι απλως η αναλυση 1920χ1080

με λιγα λογια οσες οθονες εχουνε 1920χ1080 ειναι full hd(δεn ειμαι σιγουρος thresh αναλαβε )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...