Προς το περιεχόμενο

Επιλογή κάρτας Γραφικών

tex439

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καταπληκτική λογική..

Το ότι με τα ίδια (και λιγότερα) χρήματα παίρνεις κάτι καλύτερο δε σου λέει τίποτα;

Το ότι με 21.5€ λιγότερα παίρνεις την ίδια και με καλύτερη ίσως ψύξη πάλι δε σου λέει τίποτα;

νε ρε φίλε γιαυτό ρωτάω να μου πείτε και αντί να πάμε πάνω πάνω με πάτε κάτω κάτω :)

Δηλαδή πια είναι η διaφορα αυτης με αυτη και έχει 20ευρο διαφορά?

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χμμ επειδή ίσως είναι καλύτερες? εμμ δεν ξέρω και γιαυτό ρωτάω. δηλαδή εγώ πια απο τις 2 να προτιμήσω? πια έχει καλύτερο σύστημα ψύξης και επίσης στη μια γράφει

Εξωτερική τροφοδοσία: Απαιτείται τροφοδοτικό με ΕΛΑΧΙΣΤH ΙΣΧΥ 550W.

και στην άλλη

Εξωτερική τροφοδοσία: Απαιτείται τροφοδοτικό 450W ή ανώτερο.

Εγώ τώρα μπερδεύτηκα. πια από της 2 να προτιμήσω?

Αυτη ή Aυτη

Δημοσ.

Ειπώθηκε και πριν ότι με το σύστημά σου θα έχεις bottleneck ακόμα και με την 5750, πόσο μάλλον με ισχυρότερες.

Τα specs που δίνουν τα διάφορα μαγαζιά αποδεικνύεται περίτρανα στη συγκεκριμένη περίπτωση πως βαρούν στο γάμο του καραγκιόζη.

Η κατανάλωση μια 5750 κυμαίνεται από τα ~15W @ idle, μέχρι τα 60W @ load και τα 75W περίπου @ peak.

Οπότε γίνεται εύκολα αντιληπτό πως μιλάμε για ιδιαίτερα "οικονομικές" vga.

Το θέμα δεν είναι η ονομαστική ισχύς, αλλά τα Α που βγάζει το τροφοδοτικό σε κάθε γραμμή.

Το σύστημα ψύξης της ακριβότερης 5750 φαίνεται αποδοτικότερο ίσως λόγω των heatpipes, αλλά έχει μικρότερο ανεμιστήρι, κάτι που ίσως να υποδηλώνει και περισσότερο θόρυβο.

Δημοσ.

αχα μάλιστα,

δηλαδή εσύ για το σύστημα μου ποια θα μου πρότεινες (επέλεγες), για να μην έχω bottleneck και για να δουλεύει σωστά και με προοπτική να αντέξει ακόμα λίγο καιρό παραπάνω..

Δημοσ.
αχα μάλιστα,

δηλαδή εσύ για το σύστημα μου ποια θα μου πρότεινες (επέλεγες), για να μην έχω bottleneck και για να δουλεύει σωστά και με προοπτική να αντέξει ακόμα λίγο καιρό παραπάνω..

4770 και κρατα τα λεφτα για μια ολικη αναβαθμισει σε κανενα χρονο :P

η 4770 να παρεις η 5770 το ιδιο θα ειναι :rolleyes:

γιατι να μην τα κρατισεις και οταν ξανααλλαξεις ολο το pc σχεδψν να παρεις με τα ιδια λεφτα μια 5850 ;)

ΥΓ δεν ειναι και το πρωτο λογικο που γραφω!!!!!!!!!! :P

Δημοσ.

δεν αποδιδει φουλ η καρτα γραφικων επειδη το cpu την "κοβει" ;)

εγω θα επερνε την sapphire περιμενε να σου απαντησουνε και οι αλλοι

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:00 ----------

στο τσακ το ειδα λολ ε οχι και 100+Ε για 4770 :P

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/XFX-4770-SVGA-PCI-Express-512-MB-HD-477A-YDFC.htm

και εχει τις ιδες επιδοσεις με τις αλλες ;)

Δημοσ.

Φιλε μου ημουν και εγω στο ιδιο δειλλημα λιγες μερες πριν..Δηλαδη 5770 ,5750 και 4770.Απο τις 4770

8α επαιρνα την asus formula γιατι εχει καλυτερο συστημα ψυξης ειδικα αν ασχολεισαι με το oc.Oσο για

μενα πηρα μια 5770 και απο οτι καταλαβαινω δεν εχω bottlenecck εχω τον Ε6400 clockariσμενο στα 3.2.

Βασικα στην αποφαση μου επαιξε ρολο και το οτι οταν σε κανα χρονο 8α αλλαξω ολοκληροτικα το pc

η 5770 8α εχει μεγαλυτερη μεταπωλητκη αξια απο την 4770 ωντας 11 dx..(ΑΝ και μπορει να την

κρατησω για λιγο και στο new pc).Eιμαι απολυτα ευχαριστημενος απο την 5770 αν και υπαρχουν

καποια 8εματακια με τους drivers και καποια προγγραματα αλλα περιμενουμε new drivers που πιστευω 8α τα λυσουν..

Δημοσ.
στο τσακ το ειδα λολ ε οχι και 100+Ε για 4770 :P

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/XFX-4770-SVGA-PCI-Express-512-MB-HD-477A-YDFC.htm

και εχει τις ιδες επιδοσεις με τις αλλες ;)

Για να ψάχνει στο e-shop της Κύπρου μάλλον από εκεί είναι το παιδί.

Εκτός κι αν στέλνει το Πλαίσιο και Κύπρο ;)

Δημοσ.

ναι παιδιά από Κυπρο είμαι γιαυτό ψάχνω στο eshop.cy

Δεν ξέρω παιδιά πάντως οι τιμές κειμενoνται η μια με την άλλη πολύ κοντά. τώρα πραγματικά αν πάρω την 5750 θα παρουσιαστή αυτό το φαινόμενο 100% ? επίσης δεν ασχολούμαι με το o/c ..

Δημοσ.
κανείς δεν ξέρει αν θα έχω πρόβλημα bottleneck ρε παιδιά?

θα εχεις λεμε.....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:13 ----------

βασικα αυτη ειναι καλη επιλοψη

http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.519348

καλυτερη απο την 4770 και εχει και physx που στο bottleneck που θα εχεις θα ειναι ακομα καυτερα(δεν ξερω ομως αμα ειναι σωστο αυτο που εγραψα 100%)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...