Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με DVI

Kouniados

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Ξεκίνησα να αναδιοργανώσω το δωμάτιό μου από τα πολλά καλώδια και αποφάσισα να βάλω τους πύργους μου σε απόσταση 10 μέτρα από την οθόνη. Έτσι αγόρασα ένα δεκάμετρο καλώδιο DVI-D(Dual Link) για να συνδεθεί στον πύργο και στην οθόνη.

Όταν σύνδεσα τον πύργο με την οθόνη, δεν μου λειτούργησε, παρά μόνο εάν έριχνα την ανάλυση στα 800χ600 στα 8bit. Δοκίμασα με ένα άλλο εξάμετρο καλώδιο DVI που είχα και όλα λειτούργησαν κανονικά/

Ενδεχομένως υπέθεσα ότι κατά την τοποθέτηση του καλωδίου, το καλώδιο φθάρθηκε. Έτσι αποφάσισα να αγοράσω έναν adaptor από DVI-d (θηλυκό) σε VGA (αρσενικό) ώστε να μετατρέψω το σήμα μου από ψηφιακό σε αναλογικό. Πάλι δεν μου λειτούργησε τίποτα. Τι συμβαίνει? Κάνω κάτι λάθος? τι προτείνετε?

Να σας ενημερώσω ότι το δεκάμετρο καλώδιο DVI δεν μπορώ να το αντικαταστήσω μιας και έχει περαστεί πίσω από γυψοσανίδα. Δεν έχω πρόβλημα όμως να παίξω και με αναλογικό σήμα, αρκεί να δουλέψει χωρίς να έχω καλώδιο στα πόδια μου.

Δημοσ.

Αν φθάρθηκε το καλώδιο δεν έχει νόημα ο αντάπτορας που έβαλες. Δεν μπορείς να διορθώσεις ένα κομμένο καλώδιο με αυτόν τον τρόπο. Προφανώς έχει πρόβλημα το καλώδιο, δεν το δοκίμασες πριν περάσεις τη γυψοσανίδα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...