Προς το περιεχόμενο

Αντάπτορας από πρίζα τοίχου σε υποδοχή αναπτήρα αυτοκινήτου

Anexann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις αγόρασα ένα GPS για το επερχόμενο ταξίδι μου στο εξωτερικό και είδα ότι δεν έχει αντάπτορα από πρίζα του σπιτιού...

'Έριξα μια ματιά on-line και το μόνο που βρήκα είναι αυτό.

Ξέρει κανείς τίποτα άλλο πιο κοντά; Όχι ότι έχω πρόβλημα με το μαγαζί, αλλά θα προτιμούσα κάτι πιο άμεσο - να πεταχτώ και να το αγοράσω αμέσως.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

και εγώ έψαχνα ακριβώς το ίδιο πράγμα για ακριβώς τον ίδιο λόγο!

Πήρα προχθές από τον Φανό (2103828748) που βρίσκετε Ομόνοια κοντά στον σταθμό του μετρό στην Σολωμου 40.

Το είχε 10ευρώ αλλά δεν είναι το ίδιο με αυτό που λες στο μέγεθος. Την ίδια δουλειά κάνει απλά είναι λίγο πιο μεγάλο.

Ελπίζω να βοήθησα!

Δημοσ.

Πολύ καλή σκέψη. Πρόκειται για το Mio Moov 560 και έχεις δίκιο φορτίζει μέσω της USB. Οπότε η όλη δουλειά γίνεται πολύ πιο εύκολη.

Πάντως αν έχεις κάτι έτοιμο να προτείνεις, θα είμαι ευγνώμων.

Δημοσ.

No name είναι ο converter και να τον αν ενδιαφέρεσε (με τον φορτιστή του gps ενωμένο)

dsc02203e.jpg

σου συνιστώ να πάρεις ένα usb πάντως! (USB σε mini-USB είναι συνήθως τα GPS αλλά κοίταξε το βιβλιαράκι του GPS σου να δεις ακριβώς τι παίρνει)

Δημοσ.

Μάλλον προς τα εκεί κατευθύνομαι αφού πρώτα δω τι απαίτηση ρεύματος έχει. Βλέπω κυκλοφορούν διάφορα στην αγορά π.χ. 500mA ή 1000mA. Έχω διαβάσει όμως και άλλες συσκευές που χρειάζονται 1,5Α και παρουσιάζεται πρόβλημα.

Θα δω τι χρειάζεται και θα πράξω ανάλογα. Πάντως και η δικιά σου λύση δεν είναι τόσο άσχημη. Το μόνο που με ωθεί στη λύση USB είναι ότι μπορώ να τη χρησιμοποιήσω και για άλλες συσκευές που φορτίζονται με τον τρόπο αυτό.

Δημοσ.
Πολύ καλή σκέψη. Πρόκειται για το Mio Moov 560 και έχεις δίκιο φορτίζει μέσω της USB. Οπότε η όλη δουλειά γίνεται πολύ πιο εύκολη.

Πάντως αν έχεις κάτι έτοιμο να προτείνεις, θα είμαι ευγνώμων.

http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=18190&cat=394&page=1

Έχω παραγγείλει αρκετές φορές από το κατάστημα αυτό. Στέλνουν πολύ γρήγορα.

Και κάτι ποιο στιβαρό:

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Chargers/Sony-Ericsson-Mini-Usb-Cmu-20-1216-4649.htm

Όλα τα παραπάνω με την προϋπόθεση ότι το gps θέλει 5.0 volts. Η ένταση δεν πρέπει να σε ενοχλεί αν μπορεί και το φορτίζει ο υπολογιστής που βγάζει 500 mAmps.

Δημοσ.

Όλα τα παραπάνω με την προϋπόθεση ότι το gps θέλει 5.0 volts. Η ένταση δεν πρέπει να σε ενοχλεί αν μπορεί και το φορτίζει ο υπολογιστής που βγάζει 500 mAmps.

Πολύ σωστά τα λες. Αν και για να είμαι σίγουρος ότι δε θα έχω πρόβλημα σε ταυτόχρονη φόρτιση και λειτουργία (π.χ. update μέσω Η/Υ και φόρτιση ταυτόχρονα) έχω καταλήξει πια σε ένα από το δικό σου, το HQ UNIVERSAL ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ USB 5V 1000mA, το CRYPTO TRAVEL POWER 50 ΣΤΑ 1000MA ή το CRYPTO TRAVEL POWER 100 ΣΤΑ 1000MA.

Για όσους ενδιαφέρονται και για αντάπτορα πρίζας σε υποδοχή για αναπτήρα αυτοκινήτου ρίξτε και μια ματιά εδώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...