Προς το περιεχόμενο

Τελλας Οχυgen Royter προβλημα!!

mikeharitakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το εχω και 1 μηνα περιπου και παρατηρω οτι αμα το αφησω πολυ ωρα να κατεβαζει με τορεντ σαν να μπουκωνει ενα πραγμα...και στρωνει μετα απο ενα ρεσταρτ στο ρουτερ..γιατι γινεται αυτο ξερει κανεις?αντιμετωπιζει κανεις τετοιο προβλημα?καμοια λυση??

Δημοσ.

πολλα ρουτερακια μπουκωνουν με πολλα connection.Οποτε πρωτη κινηση μειωνουμε τα connections και οχι 200-300 που βλεω και δευτερον περιοριζουμε το Upload διοτι αμα εχεις 1 Mbit upload kαι ανεβαζεις με 100 μετα οτι και να κανεις θα πηγαινει σαν κοτα

Δημοσ.
εχω Upload 1 mbit.οταν θελω να seedaro το αφηνω free δηλαδη 100 kilobytes.οταν θελω να surfaro τοτε 50-60

"Για τι ταχύτητα μιλάμε; Με τι ταχύτητα ανεβάζεις και κατεβάζεις στο torrent;"

Βασικά αναφερόμουν στον mikeharitakis.

Δημοσ.

α νομιζα οτι παει σε εμενα.κανονικα απο Private trackers πρεπει να κατεβαζεις τερμα /πχ με 12,5 Mbit/ 1 upload τοτε ισουται 1250/100 kilobytes

Δημοσ.
α νομιζα οτι παει σε εμενα.κανονικα απο Private trackers πρεπει να κατεβαζεις τερμα /πχ με 12,5 Mbit/ 1 upload τοτε ισουται 1250/100 kilobytes

Ναι και σε μένα full πάει το oxygen. Τα πιάνει τέρμα στο torrent τα 14 Mbit / 1Mbit. Γι'αυτό ρώτησα τον haritakis να δω τι ταχύτητα έχει εκείνος και μας λέει ότι μπουκώνει.

Δημοσ.

εγω δεν εχω το oxygen απλα ειπα με το δικο μου ρουτερ και αλλη εταιρεια τι γινεται.απο εκει και περα το μπουκωμα θα ειναι πιο ευκολο σε μικρες συνδεσεις και αναλογως τι εννοεις μπουκωμα?οταν κατεβαζεις δεν ανοιγει σελιδες η οταν ανεβαζεις?αμα leechareis η seedareis full ειναι λογικο

Δημοσ.

μπουκωμα εννοω...οτι ενω μπορει να λειτουργει το upload μια χαρα το download ειναι με βιας 10κβ και οι σελιδες σερνωνται σαν να εχεις pstn!μετα απο ρεσταρτ ολα λειτουργουν ρολοι..

Δημοσ.

εκεινη την στιγμη που σουρνονται ολα ανεβαζεις αβερτα και seedareis καποιο torrent η δεν κανεις τιποτα?δηλαδη οταν μπουκωνει αμα κλεισεις mtorrent και γενικοτερα οτιδηποτε μετα δεν στρωνει?

Δημοσ.

οταν συνηδητοποιω οτι γινεται αυτο το μπουκωμα κλεινω το μτορρεντ και δοκιμαζω να σερφαρω και η κολαει και δεν ανοιγει τις σελιδες η τις ανοιγει σαν pstn....εχω win7 αν αυτο παιζει ρολο.

Δημοσ.

αν μπορεις να δοκιμασεις με αλλο Pc η σε αυτο το Pc Με αλλο λειτουργικο.δυσκολο να φταιει βεβεα αλλα ειναι μια δοκιμη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...