Προς το περιεχόμενο

aldi - προσφορες

leon00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Επανέρχομαι και εγώ, πήγα απο το aldi στο Ακταίο-Ριο Πάτρας για το dvd και μου είπαν πως δεν το έχουν και ίσως να μην το φέρουν. Έχει κανείς υπόψιν του αν υπάρχει στο άλλο aldi στο παμπελοπονησιακό;

στο κατάστημα αυτό είχε μήπως τα ηχεία;

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και στο καταστημα Σερρων που ρωτησα για το αντιγραφικο μου απαντησαν οτι δεν ηρθε και ενδεχομενως να μην ερθει και καθολου οποτε αν παιδια απο αλλες περιοχες μπορουν να επιβεβαιωσουν την διαθεσημοτητα θα μπορεσουμε να αξιολογησουμε αν η προσφορα ηταν μουφα η οχι.

Δημοσ.

Kαι στον Ταύρο,μία απ' τα ίδια.Με τη διαφορά ότι ο προϊστάμενος κράτησε τα στοιχεία μου (του έδωσα κάρτα) και θα με πάρει τηλέφωνο αν έρθουν.

θα ενημερώσω σε θετική έκβαση.

Δημοσ.

Μάπα το καρπούζι νομίζω. 9:10 ήμουν στο aldi ανατολικής θεσ/νίκης (καλαμαριά) και μου λέει το DVDRW τελείωσε. Ας γράφαν προσφορα Αγιου ελευθερίου και όχι χριστουγενιάτικη προσφορά (που ακούγεται πως για τα χριστούγεννα θα υπάρχει γενικά στα ράφια). 5 κομμάτια θα φέραν ή θα αφήσαν καναν κλάσσικό να πάρει 20 κομμάτια και να τα πουλήσει στο μαγαζί του. Είτε έτσι είτε αλλιώς αυτοί χάνουν σε όνομα.

Μπας και το μετανιώσαν γι'αυτό και δεν το βάλαν στο internet και το αφήσαν μόνο σε μερικά διαφημιστικά?

Δημοσ.
Μάπα το καρπούζι νομίζω. 9:10 ήμουν στο aldi ανατολικής θεσ/νίκης (καλαμαριά) και μου λέει το DVDRW τελείωσε.

thanx φιλε, με γλίτωσες από την ταλαιπωρία

Δημοσ.

Κοιταξε και σε μενα κρατησαν στοιχεια αλλα απο τον τροπο που μου μιλησε ο υπαλληλος (ευγενικα αλλα με διαθεση αποθαρρυνσης) νομιζω οτι απλα προσπαθουν να κανουν damage control. Κριμα αλλα τι να κανεις...

Δημοσ.

νομος Κοζανης 8,30 το πρωι δεν υπηρχε ουτε δειγμα απο τις προσφορες απο παιδικα κορμακια μεχρι dvd recorder .δηθεν ηταν λιγα κομματια και τελειωσαν.ουδεν σχολιο....:confused::confused::-(:-(:mad::mad:

Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο στο τμήμα πωλήσεων στα κεντρικά και κράτησαν το τηλέφωνό μου και το όνομά μου να με ειδοποιήσουν όταν θα φέρουν.

Πάρτε και εσείς τηλέφωνο να δούμε τι θα σας πουν.

Το τηλ τους είναι 2311812500.

Δημοσ.
Πήρα τηλέφωνο στο τμήμα πωλήσεων στα κεντρικά και κράτησαν το τηλέφωνό μου και το όνομά μου να με ειδοποιήσουν όταν θα φέρουν.

Πάρτε και εσείς τηλέφωνο να δούμε τι θα σας πουν.

Το τηλ τους είναι 2311812500.

καλα κρασια!!!!! απο οτι μου ειπαν εμενα αυτα ηταν σε stock απο παλιοτερες προσφορες και οτι υπηρχαν λιγα κομματια που εξαντληθηκαν ,πιθανον και τα πηραν μεταξυ τους στα κατα τοπους καταστηματα.:eek::mad:

Δημοσ.

Πηρα στο τμημα πωλησεων και με μια -ευγενεστατη- κοπελα που μιλησα μου ειπε οτι εψαξε στο στοκ των περιφερειακων καταστηματων και μου ειπε οτι θα μου στειλει ενα που βρηκε Πεμπτη η Παρασκευη.

Νομιζω οτι πιθανον ο vasman15 εχει δικιο αναφορικα με την παρατηρηση του.

Υ.Γ. Για να μην ειμαστε αχαριστοι ευχαριστω τον φιλο kgian για το ποστ του (ακομα κι αν δεν ικανοποιηθει η παραγγελια μου).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...