leon00 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Ξέρουμε για ποιές ημερομηνίες είναι; Ισχύει για όλα τα καταστήματα; δεν γραφει κατι για ημερ. σ' αυτη τη σελιδα ,στην αλλη σελιδα γραφει για 14 και 17/12 τωρα δεν ξερω περισσοτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Το international http://www.aldi.com/ και το Ελληνικο http://greece.aldi.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Γράφει διαστάσεις από τα ηχειάκια; Θέλω να χωράνε στη θήκη του laptop... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polisv Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Γιατί δεν βρίσκω το εξωτερικό dvdrw που είναι παραπάνω πουθενά στο site της ALDI; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epsilon753 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 ούτε και εγώ το βρίσκω και θα το θελα για το netbook μου έχει χρειαστεί 3-4 φορές μέχρι τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Αν πάρει κάποιος το dvdrw, ας γράψει μάρκα και μοντέλο που έχει μέσα αν είναι δυνατόν. Αν είναι IDE, ίσως το χρειαστώ για έναν παλιό φορητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SUEd Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δεν είναι ξεκάθαρο στο φυλλάδιο. Νομίζω είναι απο Δευτέρα ή Τρίτη (14 ή 15/ 12). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Αν πάρει κάποιος το dvdrw, ας γράψει μάρκα και μοντέλο που έχει μέσα αν είναι δυνατόν. Γιατι αν εχει κανα Μatshita μεσα , βραστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
default Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Αν δε κανω συγκλονηστικα λαθος, το εξωτερικο αντιγραφικο το ειχαν και παλιοτερα αλλα δυστυχως χρειαζεται εξωτερικη τροφοδοσια οποτε δε νομιζω οτι αξιζει (ουτε για τα λεφτα του) διοτι τα slim drives εχουν πολυ χαμηλες ταχυτητες εγγραφης και αναγνωσεις και το συγκεκριμενο χανει και στο portability. Αν καποιος ξερει περισσοτερα ας με διορθωσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leon00 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 το dvd εγγραφης ειναι tevion και γραφει οτι δεν απαιτειται εξωτερικο τροφοδοτικο cd 24x,dvd 8x με nero 8 ----------------------------- τα ηχεια εχουν διαστασεις 24χ7,3χ8cm υγ καλα τι εγινε μονο σε μενα επεσε στα χερια το συγκεκρινο φυλλαδιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Έτσι φαίνεται. Thanks για το σκανάρισμα. Κάνε και έναν έλεγχο μήπως είναι μόνο για κάποια περιοχή της ελλάδας, γι αυτό και δεν ήρθε σε κανέναν άλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leon00 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 το'χω τσεκαρει δε γραφει ουτε ημερομηνιες ,ουτε για συγκεκριμενες περιοχες εγω παντως αυριο θα ριξω μια ματια και αν βρω το dvd το χτυπησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Πάντως aldi και lidl κάθε δευτέρα και πέμπτη βγάζουν προσφορές....άρα αν είναι αυτή τη βδομάδα θα είναι αύριο 14/12. Βέβαια επειδή λέει χριστουγεννιάτικες προσφορές ίσως εννοεί την επόμενη "εβδομάδα των χριστουγέννων". Ακριβώς το dvd μαζί με τα ηχειάκια για το netbook είναι οτι πρέπει. Όποιος κάνει καμμιά κίνηση πρωί πρωί ή είναι κοντά και μπορεί να πάει να δει ας μας πληροφορήσει asap. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leon00 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 επανερχομαι ,πηγα σημερα και ρωτησα και μου ειπαν απο 15 (αυριο) θα υπαρχουν στα ραφια(στις αποθηκες τους ειναι απο σημερα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Επανέρχομαι και εγώ, πήγα απο το aldi στο Ακταίο-Ριο Πάτρας για το dvd και μου είπαν πως δεν το έχουν και ίσως να μην το φέρουν. Έχει κανείς υπόψιν του αν υπάρχει στο άλλο aldi στο παμπελοπονησιακό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.