Προς το περιεχόμενο

συνδεση internet δουλεια - σπιτι

joanna_k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ερωτηση: εχω internet στην δουλεια (δικο μου), μπορω απο το σπιτι να συνδεθω με καποιο τροπο? δεν θελω να κλεψω καποιον η συνδεση στη δουλεια ειναι δικη μου.Αν ναι, πως?

ευχαριστω :-)

αν οχι θα αναγκαστω για 1-2 ωρες να μπω στο δικτυο καποιου αλλου, αν μπω φαινεται? :fear:

Δημοσ.

Τι εννοεις? Να μπεις στο ιντερνετ απο το σπιτι με την ADSL της δουλειας?

Αν εχεις βρογχο DSL στο σπιτι μονο, του ιδιου παροχου, και βαλεις τα ιδια συνθηματικα.

Δημοσ.
Τι εννοεις? Να μπεις στο ιντερνετ απο το σπιτι με την ADSL της δουλειας?

Αν εχεις βρογχο DSL στο σπιτι μονο, του ιδιου παροχου, και βαλεις τα ιδια συνθηματικα.

ναι αυτο εννοω

βρογχο DSL ?????? δεν ξερω τι ειναι.

οσο για τα συνθηματικα οκ.

Δημοσ.

Παμε απο την αρχη

Για να εχεις ADSL Internet πρεπει

1) Να εχει ενεργοποιηθει βρογχος DSL στην γραμμη σου

2) Να εχεις λογαριασμο σε μια εταιρεια πάροχο.

Γιατι υπάρχει το (1) περιμένεις καποιες μερες απο την αιτηση μεχρι που "ερχεται" το DSL.

Απο τα συμφραζομενα καταλαβαινω οτι δεν εχεις ενεργοποιημενη DSL στη γραμμη σου (αν ειχες θα πληρωνες παγιο για αυτο). Αρα δε μπορεις να εχεις ADSL προσβαση με τα συνθηματικα σου.

Καποιες εταιρειες προσφερουν ομως απλη συνδεση 56κ με τα ιδια συνθηματικα, με χρεωση ΕΠΑΚ , στους συνδρομητες τους. Σε τετοια περιπτωση πρεπει να εχεις 56κ μοντεμ. Θα σε βοηθησει περισσοτερο για αυτο η εξυπηρετηση πελατων της εταιρειας σου.

Τελος μπορεις (αν εχεις 56κ μοντεμ)να χρησιμοποιησεις τις "δωρεαν" υπηρεσιες παροχης ιντερνετ με χρεωση του τηλεφωνου σου που δινουν καποιες εταιρειες (οπως η tsak bam, τυχαια αυτη μου ηρθε στο μυαλο).

Δημοσ.

αν εννοείς για σύνδεση DSL όχι δεν γινεται , αν ειναι απλή με το παλιο καλό modemaki... γίνεται .

Αν μπεις στο δίκτυο καποιου αλλου και σε ψαξει , ναι φαίνεται.

Το πρόβλημα σου δεν θα πρέπει να ειναι οτι φαίνεται , αλλα το ΤΙ φαίνεται... π.χ οι κωδικοί που γράφεις κτλ κτλ κτλ..

Δημοσ.
αν εννοείς για σύνδεση DSL όχι δεν γινεται , αν ειναι απλή με το παλιο καλό modemaki... γίνεται .

Αν μπεις στο δίκτυο καποιου αλλου και σε ψαξει , ναι φαίνεται.

Το πρόβλημα σου δεν θα πρέπει να ειναι οτι φαίνεται , αλλα το ΤΙ φαίνεται... π.χ οι κωδικοί που γράφεις κτλ κτλ κτλ..

τι εννοεις οι κωδικοι που γραφω?? δηλ. αν ειμαι μελος σε καποιο φορουμ η το e-mail μου μπορει να τα δει??

Δημοσ.

Μη σπερνετε τον πανικο.

Για να μπεις σε αλλου το δικτυο πρεπει η να ξερεις τον κωδικο η να το εχει ξεκλειδωτο

Αν μπεις τοτε εχει προσβαση σε οτιδηποτε στελνεται unencrypted στο δικτυο, οπως και στους κοινοχρηστους φακελους σου και στους κοινοχρηστους εκτυπωτες.

Αλλα ο γειτονας σου, με το ξεκλειδωτο wireless, να ειναι ο σουπερχακερ και να εχει στησει το δικτυο για παγιδα για να βρει τις προσωπικες φωτο σου στο pc και τα σουπερ σημαντικα μεηλ με τους φιλους σου μου μοιαζει σεναριο χολυγουντ.

στις υπολοιπες 9999/10000 περιπτωσεις δεν ηξερε καν πως να κλειδωσει το ρουτερ του οποτε μπορεις να μπεις αφοβα.

Δημοσ.
Μη σπερνετε τον πανικο.

Για να μπεις σε αλλου το δικτυο πρεπει η να ξερεις τον κωδικο η να το εχει ξεκλειδωτο

Αν μπεις τοτε εχει προσβαση σε οτιδηποτε στελνεται unencrypted στο δικτυο, οπως και στους κοινοχρηστους φακελους σου και στους κοινοχρηστους εκτυπωτες.

Αλλα ο γειτονας σου, με το ξεκλειδωτο wireless, να ειναι ο σουπερχακερ και να εχει στησει το δικτυο για παγιδα για να βρει τις προσωπικες φωτο σου στο pc και τα σουπερ σημαντικα μεηλ με τους φιλους σου μου μοιαζει σεναριο χολυγουντ.

στις υπολοιπες 9999/10000 περιπτωσεις δεν ηξερε καν πως να κλειδωσει το ρουτερ του οποτε μπορεις να μπεις αφοβα.

σε υπερ ευχαριστω:-D

Δημοσ.

εγω που δεν ειμαι υπερχακερ νομίζω οτι μπορώ να δώ τους κωδικούς που έχει σε site που δεν έχουν https π.χ το http://www.insomnia.gr όπως επίσης μπορώ πιστευω να δω τον κωδικό που έχει για τα email της. Οπως επίσης και τα conversation στο msn.

Οποτε δεν σπέρνω τον πανικό , απλά προειδοποιώ να ξέρει τι μπορεί να πάθει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...