Trapper Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα, Το Σάββατο παίρνω τον iMac τον 21,5 και έχω μερικές απορίες. Σκοπεύω να τον έχω ανοιχτό 24/7 (για download κτλ). Θα υπάρχει πρόβλημα με θερμοκρασίες; Επιπλέον, όταν θα είναι ανοιχτός η οθόνη κλείνει από το κουμπί; Ή μήπως είναι καλύτερα να τον βάζω σε sleep mode; Θα διακόπτονται τα download έτσι;
Steven Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Κανένα πρόβλημα με θερμοκρασίες. Η οθόνη δεν κλείνει με το κουμπί. Μπορείς να του λες να σβήνει την οθόνη μετά από ένα συγκεκριμενο χρονικό διάστημα, αλλα να μη κοιμάται. Τότε δεν θα κόβεται τίποτα
darklordvader77 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Same here.. iMac 17" 24/7 ανοιχτος εδω και 3 χρονια. τον εχω ορισεις να κλεινει στο 1 λεπτο η οθονη. (ομως αμα βλεπεις ταινιες κτλ δεν θα κλεινει η οθονη..well περα απο youtube) παλιοτερα υπηρχε κ ενα widget για να κλεινει η οθονη,αλλα σε Leopard/Snow leopard δεν ξαναβγηκε.. τελος μπορεις και να ορισεις κ Hot Corner (δηλ.σε μια γωνια-στην πανω δεξια στην περιπτωση μου-οταν πας τον κερσορα του ποντικιου να κλεινει αυτοματα η οθονη)
agpol07 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Επιπλέον, όταν θα είναι ανοιχτός η οθόνη κλείνει από το κουμπί; ctrl+shift+eject
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.