Προς το περιεχόμενο

VLC και εξωτερικα αρχεια υποτιτλων

Nik0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια αυτος ο VLC παιζει αρχεια εξωτερικων υποτιλων .srt και .sub?

Σημερα κατεβασα το last night build( εχει εξτρα feautures) και ολα καλα εξαρετικη ποιοτητα εικονα και ηχου με τους win7 codecs αλλα πρεπει να ειμαι τυχερος οι υποτιτλοι να ειναι ενσωματωμενοι στην ταινια.

Αν δεν ειναι ακομα και αν τους κανω οopen ή δραγ ν' δροπ την ωρ που παιζει η ταινια δεν γινεται τιποτα.

Δεν μπορει ο vlc να παιξει external subttiles? Με ενδιαφερει οχι μονο .srt να μπορει αλλα και .sub.

Tα φωτα σας παρακαλω.

Δημοσ.

Παίζει όλων των ειδών τους υπότιτλους. Κάνε δεξί κλικ στην ταινία... στο Video (Νομίζω) και μετά Subtitles (πάλι νομίζω) και διαλέγεις το αρχείο που θέλεις.

Επίσης, άμα το αρχείο έχει την ίδια ονομασία με το αρχείο video τότε ο vlc το φορτώνει αυτόματα.

post-98228-129063042399_thumb.png

Δημοσ.

υτο ακριβως που περιγραφεις εκανα φιλε μου και δεν φορτωνει υποτιλοπςθ αν ακισ τα μενου του φαινετι οτι φορτω σε το τρακ αλλα δεν τοδ ειχνει ομως.

επισης ακομα και να εχουν ιδιο ονομα παλι δεν τους ξεκιναει αυτοματα.

Δημοσ.
Ποια έκδοση έχεις?

vlc-1.1.0-git-20091210-0003-win32 μολις βγηκε απο το φουρνο σημερα το πρωι.

Δημοσ.

Απ όσο ξέρω η τελευταία έκδοση είναι η 1.0.3. Μπορεί να μην σου δουλεύουν οι υπότιτλοι λόγω κάποιου προβλήματος στην εκδοσή που έχεις.

Δημοσ.

κατεβασα την stable kai παιζει μια χαρα!

αληθεια το avi fix ti kanei οταν στην ουσια δημιουργει το index?

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Τον τελευταιο καιρο εχω και εγω το ιδιο προβλημα με το VLC.Μαλιστα ειχα μια παλια εκδοση και εβαλα την τελευταια και παλι δεν βλεπω καθολου υποτιτλους.Το θεμα ειναι οταν βαζω το ιδιο αρχειο με το Media Clasic Player δεν υπαρχει προβλημα και βλεπω τους υποτιτλους κανονικα.Ενα αλλο θεμα ειναι οτι οταν παω να παιξω το ιδιο αρχειο με το Divx Player δεν ξεκιναει καν, ενω αν αφαιρεσω τους εξωτερικους υποτιτλους απο το φακελο ξεκιναει να παιζει(φυσικα χωρις υποτιτλους αφου τους εχω αφαιρεσει ).Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει.Ενα αλλο που εχω παρατηρησει ειναι οτι βλεπω διαφορετικη γραμματοσειρα στο Browser οταν ανοιγω σελιδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...