Προς το περιεχόμενο

Προβλήματα στην εκίνηση του υπολογιστή..

sintalkas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά είπα να φτιάξω έναν υπολογιστή καλό για να παίζω παιχνίδια και να βλέπω ταινίες.Τα χαρακτηριστικά του είναι:

Επεξεργαστής :Intel core 2 Duo E7500-Box

Μητρική:msi g41kati tetoio 8a sas pw otan paw spiti

καρτά γραφικών:MSI 9600gt TD21G

RAM:kingston KVR667D2N6 στα 667 2gb

PSU:THERMALTAKE W0101 TR2 POWER 550W

KOYTI ενά απλό τυπικό midle ATX

Card Reader int. equip 128539

hdd SEAGATE 1TB 7200.12 32mb cache ST31000528AS

DVD RW LG 20Χ

Την πρώτη φορά που τον φτιάχναμε κάναμε μια πατατιά και τον βαλάμε να δουλεύει στα 120ν με αποτέλεσμα να κάψουμε το τροφοδοτικό και δεν ξέρουμε τι αλλό.Εσείς πιστέυετε οτί μπορεί να κάηκε και τίποτα αλλό ?Επιπλέον η κάρτα γραφικών είναι πάρα πολύ μεγάλη για την μητρική (βλέπετε δεν μεριμνήσα και πήρα micro ATX) με αποτέλεσμα να ακουμπάει στα καλώδια power,reset,hdd led και φοβάμαι μήπως τα χάλασα μιας και δεν παίρνει σήμα η οθόνη ενώ ο υπολογιστής παίρνει μπρος.Για ποιο λόγο εσείς πιστέυετε δεν δείχνει εικόνα η οθόνη μου?Τελος θεωρείτε πως πρέπει να βάλω μια καλύτερη ψυκτρά στον επεξεργαστή από την τυπική που έχει πάνω?

Ο επεξεργαστής που πηρά ήταν σε κουτάκι αλλά δεν βρηκά πουθένα να υπάρχει η πάστα για να βάλω πάνω σε αυτόν ,εχεί πάνω ο ίδιος ή θα πρέπει να βαλώ εγώ ?

Ευχαριστώ..

Δημοσ.

1ον θελω να μου λυσεις την απορια αφου καψατε το τροφοδοτικο πως παιζει ο υπολογιστης. 2ον θελω να κοιταξεις αν βαλατε την μιτρηκη πανω στις βασεις που εχει το κουτι η αν βιδωσατε πανω στο κουτι τισ ειδικες βιδουλες που λειτουργουν σαν βασεις τις μιτρικης.. σε περιπτωση που δν μπηκε σε ειδικες βασεις ανυψωσης η μιτρικη βραχυκυκλωνει απο την πισω μερια ...

2ον οι καινουργιες καρτες γραφικων συνδεοντε και με το τροφοδοτικο .. ελενξε αν εχει συνδεσει το τροφοδοτικο σου με την καρτα γραφικων σου και αν θες δωσε μου ενα ακριβες λινκ της καρτας γραφικων σου και του τροφοδοτικου σου... αυτα για αρχη

Δημοσ.

1α) ειναί απλό το αλλάξα αυρίο το παραλαμβάνω

1β) χρησιμοποιήσαμε τις ειδικές βίδες στήριξης που λειτουργούν ως βάσεις της μητρικής.Μαζι με αυτές είχε και ενά σιδερένιο δακτυλίο που δεν ξέραμε τι να τον κάνουμε και δεν τον βάλαμε στο σύστημα.

2ον οντώς είχε μια υποδοχή και ένα καλώδιο που συνδεόταν στο τροφοδοτικό εκτός όμως αυτού είχε και ένα αλλό καλώδιο που είναι άγνωστο που μπαίνει.Το λίνκ είναι αυτό http://eu.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=130&cat2_no=136&prod_no=1407

και του τροφοδοτικού μου http://uk.thermaltake.eu/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000903&id=C_00000904&name=TR2+550W&ov=n&ovid=

Thanks για την βοήθεια..

Δημοσ.

ειναι αυτο που σου ειπα .. βλεποντας την τελευτεα εικονα θα δεις οτι εχει μια υποδοχη να σνδεσεις το τροφοδοτικο... θα βρεις αυτο το βισματακι * αν το εχει το τροφοδοτικο σου * και θα το βαλεις... δωσε μου και ενα λινκ απο το τροφοδοτικο που πιρες για να δω αν το εχει ... αλλιως θα παρεις εναν ανταπτορα :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...