Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για mobo Asrock AM3

ikaruga24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιά αυτό που λές υπάρχει νόμος(όχι δεν είμαι δικηγόρος),πολύ παλαιός,πού μιλάει γιά ''σκόπιμα κρυμμένα ελαττώματα'' και σε καλύπτει απόλυτα!(''κεκρυμμένα ελαττώματα'')

Υπάρχει αρμόδια υπηρεσία στο υπουργείο Εμπορίου που στη χειρότερη περίπτωση θα τους αναγκάσει να δώσουν γραπτή απάντηση,και δεν θα το κάνουν.Υπάρχει ο ΕΛΟΤ,υπάρχει το ΙΝΚΑ και πολλοί άλλοι.Ναι περίμενε και απάντηση της ASRock.(Τώρα είδα πως πήρες απάντηση.Το ''πάθος'' τυφλώνει)

Μην κάνεις πίσω!

• Moderators
Δημοσ.

Παντως σε αντιστοιχο motherboard AM2+ της Asrock που εχω εγω (780G, HD3200 με 128MB onboard vram, 6Sata κτλ κτλ), λειτουργουν και οι 6 usb πισω, και οι 2 εμπρος ταυτοχρονα μια χαρα.

Οποτε ειναι προβληματικο το Motherboard, οποτε πας για αντικατασταση.

Αν και παλι το παιξουν "αλλου", δειχνεις τις εκτυπωμενες οδηγιες απο την μαμα-Asrock, και απειλεις με ενημερωση του ΙΝΚΑ, αποστολη επιστολων στον ειδικο τυπο και δυσφημιση σε online forums. Δε νομιζω να αρνηθουν και παλι...

Δημοσ.

Λοιπον παλικαρια μετα απο εκτεταμενη δοκιμη με βαση των οδηγιων της Asrcok Support το προβλημα διχνει να εχει φτιαξει. Το jumper που ελεγε ο Copydisk το εβαλα στη θεση 1-2 (που ηταν και το τελευταιο βημα) και ενεργοποιησα τα legacy USB ταυτοτοχρονα και ολα λειτουργουν οκ (αν σβησω τα legacy εχουμε ξανα τα ιδια οποτε τα κραταω στο on). Απο μπροστα, απο πισω και πολλαπλες συσκευες μαζι.

Θα το δουλεψω με αυτον τον τροπο μερικες μερες για να σιγουρευτω οτι λειτουργει σωστα κατω απο συνθηκες πιεσης και idle για εκτεταμενη χρηση. Αν λειτουργει σωστα μετα απο μερικες μερες τοτε οκ. Αυτο με τα legacy παντως να χρειαζεται να ειναι αναμενο μαζι με την αλλαγη του jumper ψιλοανωμαλια μου φενεται.

Δημοσ.

κι εμενα η δικη μου δεν εχει κανει κιχ με ολες τις θυρες γεματες!!

αν στρωσει με την τελευταια ρυθμιση εχει καλως. να μη τα ριχνουμε ολα και στα καταστηματα..! αν δεν στρωσει ομως, παρε την γκλιτσα και πηγαινε απο κει, και απαιτησε αντικατασταση....!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...