Προς το περιεχόμενο

Τι είναι πτώχευση;

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία. Αφού γνωρίζεις το ρόλο του εξήγησε μου γιατί είναι της πλάκας και γιατί περιμένεις να ελέγχει τα φάρμακα που γράφονται, ακόμα και αυτά που γράφουν τα νοσοκομεία και οι κλινικές, γιατί εγώ γνωρίζω (και πολύ καλά μάλιστα) ότι ελέγχει την προμήθεια των φαρμάκων πάντα προληπτικά και όχι αυτά που γράφονται στα φύλλα νοσηλείας :) (γιατί σε βιβλιάρια δε γράφουν στα νοσοκομεία...)

Πραγματικά δεν μπορεί να κάνω τόσο μεγάλο λάθος φίλε Μεν.

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ωραία. Αφού γνωρίζεις το ρόλο του εξήγησε μου γιατί είναι της πλάκας και γιατί περιμένεις να ελέγχει τα φάρμακα που γράφονται, ακόμα και αυτά που γράφουν τα νοσοκομεία και οι κλινικές, γιατί εγώ γνωρίζω (και πολύ καλά μάλιστα) ότι ελέγχει την προμήθεια των φαρμάκων πάντα προληπτικά και όχι αυτά που γράφονται στα φύλλα νοσηλείας :) (γιατί σε βιβλιάρια δε γράφουν στα νοσοκομεία...)

Πραγματικά δεν μπορεί να κάνω τόσο μεγάλο λάθος..

Και εγώ σου λέω λοιπόν, ότι δεν υπάρχει ουσιαστικός έλεγχος ούτε στα βιβλιάρια, ούτε στα φύλλα νοσηλείας, ούτε στα μπλοκ των ελεγκτων ιατρών του ΙΚΑ (και τις επακόλουθες παραγγελίες των κλινικών), ούτε στα εντάλματα, ούτε πουθενά...

Δε πληρώνει μόνο το δημόσιο νοσήλια. Η μερίδα του λέοντος των ασφαλισμένων είναι του ΙΚΑ.

Δημοσ.
δεν υπάρχει ουσιαστικός έλεγχος ούτε στα βιβλιάρια, ούτε στα φύλλα νοσηλείας, ούτε στα μπλοκ των ελεγκτων ιατρών του ΙΚΑ (και τις επακόλουθες παραγγελίες των κλινικών), ούτε στα εντάλματα, ούτε πουθενά...

Σύμφωνοι! Σε ποιανού δικαιοδοσία είναι όλα αυτά αλήθεια;

και 2ον: Τι κάνεις εσύ γι' αυτό;

Δημοσ.
Σύμφωνοι!

10 χαρακτήρες!

Έχεις δει ποτέ ελεγκτή ΙΚΑ να "ελέγχει" κλινική από το ιδιωτικό του ιατρείο και εκεί να υπογράφει και τα συνταγολόγια;

Δημοσ.

Αρχίσαμε από οικονομικό θέμα και (μέχρι στιγμής) είμαστε σε αμιγώς εκπαιδευτικό.

Το πανεπιστημιακό άσυλο στην Ελλάδα είναι άχρηστο, γιατί άσυλο είναι η επικράτεια.

Άσυλο, που οι τροφιμοί του έχουν μια διαρκή κρίση σχιζοφρένειας, μπουρδολογίας, αυτοκαταστροφής, μεγαλοϊδεατισμού κλπ κλπ.

Ήμουν νιος και γέρασα, να ακούω και να διαβάζω τα ίδια πράματα, τα ίδια παχιά λόγια.

Πρυτάνεις που λένε και ξελένε (Μαρκάτος δεκαετία 90') MAT και αστυνομία που αποδεδειγμένα περνάει από την απέναντη μεριά, αριστεριστές, αριστεροί και ΚΚΕδες που είναι ήξεις αφίξεις, γιατί προκειμένου να υπάρχει <<η τάξη του συστήματος καλύτερα να γίνουν τα πάντα μπουρδέλο>>.

Και ο λαός να (τηλε) παρακολουθεί οργισμένος και να απαιτεί δικαιοσύνη..

Μπορεί να μου πει κάποιος παρακαλώ, τι σπουδαίο και κοσμοιστορικό συμβαίνει υπό την προστασία του παν. ασύλου που ΔΕΝ μπορεί να συμβεί εκτός;

εκτός από την φιλοξενία servers για το DC++ :-D

Δημοσ.
Σύμφωνοι! Σε ποιανού δικαιοδοσία είναι όλα αυτά αλήθεια;

και 2ον: Τι κάνεις εσύ γι' αυτό;

Εγώ από τη μεριά μου, φρόντισα να φύγει η προϊσταμένη που τα είχε κάνει πλακάκια με φαρμακεία και είχαμε τόσο μεγάλο στοκ φαρμάκων που τα πετάγαμε γιατί έληγαν και ελέγχω το τι γίνεται τώρα και θα προντίσω να φύγει και ο γιατρός μας που τα έχει κάνει πλακάκια και με φαρμακευτικές...

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά, αναλύσαμε τι είναι πτώχευση, γράψατε και τον σνούμπα στους αδένες σας, βγήκε και οφτόπικ το θέμα, τι λέτε για λίγο φασισμό-προδοσία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...