Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοίγει το pc.

makedonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα άνοιξα το κουτί και άλλαξα απλώς το φανάκι του επεξεργαστή και τώρα πατάω το μπουτόν και είναι νεκρό.Δεν ανάβει τίποτε.

Δεν πείραξα κανένα καλώδιο, μόνο το φισάκι απο το φανάκι έβγαλα και έβαλα.Μεχρι πριν ανοίξω το κουτί δούλευε.Λέτε να φταίει το μπουτόν?

Να κάηκε μητρική χωρίς να δουλεύει δεν νομίζω.Δεν ξέρω άλλο τι να ψάξω

Πάντως τα φυσάκια τα έβγαλα και τα ξαέβαλα

Ξεβίδωσα και τη μητρική και τη σήκωσα λίγο μηπως και βρχυκυκλώνει απο κάτω.Τζίφος

Τι άλλο ,τι άλλο

Δημοσ.
μηπος το τροφοδοτικο φταιει για ξαναβαλε το παλιο

Το μόνο που δεν άλλαξα ήταν το τροφοδοτικό, είναι περσινό seasonic 80plus http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/SeaSonic-Energy-550W-S12-550-S12-550W.htm

Εαν έδεινε ρεύμα θα άναβε κάποιο λαμπάκι στην μητρική?Το λέω γιατί δεν ανάβει τίποτε.Τα πάντα νεκρά.Πάντως μέχρι το τροφοδοτικό πάει ρεύμα γιατί έβλα δοκιμαστικό.

Δημοσ.

δοκιμασε να αποσυνδεσεις τελειως το τροφοδοτικο.. μετα συνδεσε ξανα μονο την μητρικη την καρτα γραφικων ( αν ζηταει συνδεση απο τροφοδοτικο. και επισις τροφοδοτισε εναν δισκο ( τα καλωδια επικοινωνιας δλδ τα sata-ide αν θες βγαλτα και αυτα.. αν ετσι παρει μπροστα ισως κατι γινεται με καπια συσκευη... αν παλι δεν δουλευει δοκιμασε το τροφοδοτικο σε καπιο αλλο μιχανιμα ή δοκιμασε ενα αλλο ( οτιδιποτε ισχυος ) τροφοδοτικο συνδεοντας παλι μονο μιτρικι καρτα γραφικων και εναν δισκο :) .. ελπιζω να εχω βοηθισει

Δημοσ.

εβαλα όπως ήταν το πολύπινο φίς σε μητρική άλλου κουτιού και δεν έκανε τίποτε.Ετσι για πλάκα χαλάνε τα τροφοδοτικά των 115 ευρώ.Ενω δούλευε ένα χρόνο.Δεν επισκευάζεται?Το άνοιξα μέσα κούνησα καλώδια, χτύπησα κλπ ΤΙΠΟΤΑ

Δημοσ.

δεν αρκει το πολιπονο φισ .. σινδεσε τα κουμπακια του κουτιου με τιν μιτρικι ( για να δωσει συμα να ξεκινισει το pc και επισης βαλε και ενα 4πινο που καπιες μιτρικες εχουν ( σινυθος στο τροφοδοτικο ειναι ενα κιτρινο μαυρο καλωδιο

Δημοσ.
δεν αρκει το πολιπονο φισ .. σινδεσε τα κουμπακια του κουτιου με τιν μιτρικι ( για να δωσει συμα να ξεκινισει το pc και επισης βαλε και ενα 4πινο που καπιες μιτρικες εχουν ( σινυθος στο τροφοδοτικο ειναι ενα κιτρινο μαυρο καλωδιο

Πω πω τι μαμακία.:P

Πατούσα το μπουτόν χωρίς να είναι συνδεμένοΑρα έχω ελπίδες ακόμη.Πάνρως αν είχε καεί θα μύριζε.Δεν μπορεί να καήκε ενώ δεν δούλευε.Κά κάτι άλλο ...

Αν βάλω ένα πολύμετρο στα φίς του αν δεν έχει πρόβλημα θα μου δείχνει τάση?

Δημοσ.

σε ενα 4 πιν αν βρεις πιο ειναι το θετικο και πιο το αρνιτικο ισως .. δεν ξερω.. ειναι προτιμοτερο να δοκιμασεισ πανω σε υπολογιστη και οχι με πολυμετρο

συνδεσε τα κουμπακια βαλε και τ 4 πιν αν το χρειαζετε. 2 πανω 2 κατω ειναι οχι οπως τα drive

και μου λες τι εγινε :)

Δημοσ.

Έβαλα και τα κουμπάκια αλλα 4πινο δεν χρειαζόταν και δεν έκαν τίποτε,Νεκρή η μητρική.Αρα ...

Πάντως σταμάτησε να δουλεέυει το τροδοδοτικό (εάν είναι αυτό) μόνο και μόνο επειδή άνοιξα το κουτί).Ούτε καν δούλευε ο υπολογιστής.Δεν νομίζω να κάηκε.Κάτι άλλο έχει πάθει.

Δημοσ.

ο υπολογιστης ασχετα αν ηταν κλειστος αν ηταν στην μπριζα ρευμα επερνε η μιτρηκη . θυμησου αν το ειχες στο ρευμα :) μπορει να χαλασε και απο εκει :)

Δημοσ.

oxi. το είχα βγάλει και μετακίνησα το κουτί σε άλλο σημείο.Οταν το έκλεισα και το έβαλα στην θέση του απλά δεν δούλεψε.

Πριν μια εβδομάδα που έστησα το pc άλλες φορές άνοιγε άλλες οχι.Οταν του σταθροποιήθηκε και δούλευε κανονικά το άφησα σε ένα σημείο χωρίς να το πειράζω.Αυτό που κατάλαβα είναι ότι κάθε φορά που ανοιγα ή μεακινούσα το κουτί άλλες δούλευε άλλες όχι.

Πάντως κούνησα ολα τα καλώδια μήπως δεν κάνει επαφή καλή κάπου άλλα δεν ..

Δημοσ.

τοτε αν ξερεις να στεινεισ καλα τα pc αλλα ΜΟΝΟ αν ξερεις να τα στεινεις καλα δοκιμασε να το ξανα στισεις απο τη αρχη αν εχει ορεξη βεβαια :)

Δημοσ.

πολλα μπορει να φταινε .. τωρα αν βρεις δοκιμασε να βαλεις ενα αλλο cpu καποιου αλλου pc και υστερα αν δεν δουλευει παλι ισως να φταει και η μητρικη :)

Δημοσ.

Το πρόβλημα λύθηκε.Σας ευχαριστώ όλους

Ηταν χαλασμένη η πρίζα του UPS

Στο εργαστήριο που το πήγα δούλεψε με την πρώτη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...