nikos7690 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι σιγουρο για το αν τα winmo 7 θα λειτουργουν μονο με capasitive οθονες.Συνεπως ισως να δυνεται η δυνατοτητα αναβαθμησης του. Θεωρω πως για τα λευτα του το διαμαντι ειναι μια πολυ καλη επιλογη σε σχεση με τα υπολοιπα στην τιμη αυτη. το hd2,εχει τρομερες δυνατοτητες γι αυτο το προτεινα κι εγω, αλλα μονο αν δεν σε νοιαζει το μεγεθος και τα λευτα φυσικα
Vasilisxd Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Οφφτοπικ: εχω παρατηρησει πως ανα διαστηματα ποσταρεις απο ενα insomnia app' date=' μηπως μπορεις να μου πεις που υπαρχει αυτη η εφαρμογη για να την περασω στο touch μου? [/quote'] Bah , την εφαρμογή την έχουν φτιάξει οι Διαχειρηστες του Φορουμ και παίζει μόνο σε iPhone. Όσο για το iPhone feeling το αναφέρω ακριβώς γιατί έχει την συσκευή και αν παει σε Resistive θα ξενερωσει λίγο. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
GeorgeVls Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Γιατι απεκλεισες το iphone? Για μενα ειναι το καλυτερο με διαφορα απο το 2ο. Εχω το 3gs 16g και δεν το αλλαζω με τιποτα. Στην περιπτωση σου ομως θα προτεινα(αν και ειναι εξω απ την λιστα σου) ενα motorola droid ή ένα omnia 2.
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Bah ' date=' την εφαρμογή την έχουν φτιάξει οι Διαχειρηστες του Φορουμ και παίζει μόνο σε iPhone. Όσο για το iPhone feeling το αναφέρω ακριβώς γιατί έχει την συσκευή και αν παει σε Resistive θα ξενερωσει λίγο. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app[/quote'] Wait γιατι να μην παιζει στο ipod touch μου? Ιδιο λειτουργικο εχουν. Οντως καμια σχεση η resistive με την capacitive. Βεβαια οι πρωτες εχουν βελτιωθει παρα πολυ, αλλα σιγουρα η ανταποκριση στις capacitive ειναι πολυ πιο καλη..
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Wait γιατι να μην παιζει στο ipod touch μου? Ιδιο λειτουργικο εχουν. Οντως καμια σχεση η resistive με την capacitive. Βεβαια οι πρωτες εχουν βελτιωθει παρα πολυ' date=' αλλα σιγουρα η ανταποκριση στις capacitive ειναι πολυ πιο καλη..[/quote'] Την εφαρμογή θα τη βρεις στο App Store. Ψάξε με τη λέξη insomnia και θα το βρεις! http://itunes.apple.com/gr/app/insomnia-gr/id338418953?mt=8
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Την εφαρμογή θα τη βρεις στο App Store. Ψάξε με τη λέξη insomnia και θα το βρεις! http://itunes.apple.com/gr/app/insomnia-gr/id338418953?mt=8 Thanks! Φοβερο app!
xolloth Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 εχω το omnia 2,για μενα το καλυτερο κινητο στα λεφτα του. ουτε bugs,ουτε προβληματα, για μενα η καλυτερη συσκευη που εχει βγαλει η samsung. για την οθονη τι να πει κανεις,οτι καλυτερο σε ευκρινεια εχει βγει ποτε σε κινητο. παρτο με κλειστα ματια!
panos2171 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Eγω προτεινω να πας σε HTC,πολυ ποιο μπροστα απο τους αλλους πανω σε τετοιου τυπου κινητα και πολυ ποιοτικα.Αν δεν μπορεις να παρεις το HD2 τοτε εχε στα υποψην το Diamond 2.Αυτο εχω και ειμαι υπερευχαριστημενος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.