spid_x Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Εχοντας μια αρκετα καλη επιδοτηση σκεφτηκα να παρω καποιο απο τα σχετικως ακριβα μοντελα. Αυτη τη στιγμη εχω iphone αλλα μου σπαει τα νευρα γενικα! Ασε που το στελνω για service. Ειμαι αναμεσα σε 3 μαρκες. HTC Sony Ericsson Nokia Και τα μοντελα που πανω κατω ξεχωρισα ειναι NOKIA: N97 Ericsson: Sony Ericsson Aino Black HTC: Ε.. Ολα! Και ετσι για να πω καποιο ειδα το Hero που ειναι και πιο προσιτο στην τιμη. Τα ακριβοτερα HTC αξιζουν τοσα λεφτα? Γενικα θελω να εχει wifi και να παιρνει και καμια χρησιμη εφαρμογη (gps ας πουμε). Δεν με ενδιαφερει να εχει τοσες "αχρηστες" εφαρμογες οσες το iphone. Επισης ποιο απο ολα εχει τον πιο ευχρηστο internet browser? Sorry για τις πολλες ερωτησεις, το απογευμα θα παω να τα δω και απο κοντα. Αλλα γενικα εμπιστευομαι την γνωμη σας εδω στο forum, οποτε ακουω προτασεις!
alexzzz Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 To n97 που έχω ψιλό δουλέψει είναι πιο αργό και από τον θάνατο... για τα άλλα δεν έχω άποψη
nikos7690 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 το aino θεωρω οτι δεν αξιζει τα λεφτα του καθολου,το ειχα δει απο κοντα και η οθονη αφης ειναι μονο για συγκεκριμενα πραγματα,αν πας να τα δεις κι εσυ οπως λες,θα το διαπιστωσεις. Το μεγεθος σε ενδιαφερει?ή δεν εχεις προβλημα να ειναι μεγαλο?η καμερα?
alexzzz Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Βασικά όπως γίνεται σε κάθε κινητό της SE είναι πανάκριβο στην αρχή. Σε έναν μήνα θα έχει πέσει κατά πολύ η τιμή του.
spid_x Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 το aino θεωρω οτι δεν αξιζει τα λεφτα του καθολου,το ειχα δει απο κοντα και η οθονη αφης ειναι μονο για συγκεκριμενα πραγματα,αν πας να τα δεις κι εσυ οπως λες,θα το διαπιστωσεις. Το μεγεθος σε ενδιαφερει?ή δεν εχεις προβλημα να ειναι μεγαλο?η καμερα? Το μεγεθος δεν με ενδιαφερει. Καμερα τουλαχιστον 5MP
nikos7690 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 τοτε θα σ προτεινα htc hd2. Εχω ακουσει καλα λογια. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idMaker2=45&idPhone1=2957 , δες και το ομνια 2 παντως.
Xdanger Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 δες το omnia II http://www.skroutz.gr/s/88886/Samsung-I8000-Omnia-II-8GB.html
basilis5 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 ντρεπομαι που το λεω αλλα τον καλυτερο internet browser τον εχει το iphone.. τωρα να δωσεις τοσα λεφτα για κινητο,το θεωρω κακη επιλογη...
nikos7690 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 η αληθεια ειναι οτι κι εγω προτιμω πιο πρακτικα τηλεφωνα και οικονομικα,π.χ to htc diamond 2, το οποιο προσεχως θα παρω,αλλα απο θεμα ικανοτητων αν το χρημα και το μεγεθος δεν παιζει ρολο το htc hd2 θεωρω πολυ καλη επιλογη
spid_x Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Το hd2 το βρισκω αρκετα ακριβο. Δηλαδη οκ ειπα ποιο απο τα ακριβα αλλα αυτο ξεφευγει πολυ. Αξιζει τοσα λεφτα? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:14 ---------- δες το omnia II http://www.skroutz.gr/s/88886/Samsung-I8000-Omnia-II-8GB.html Ειχα δοκιμασει το πρωτο Omnia και επειδη εχω και iphone μου φανηκε εντελως μουφα η οθονη του. Δεν υπηρχε
nikos7690 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 μεχρι ποσα χρηματα εισαι διατεθημενος να δωσεις?το ομνια με το ομνια 2 στην οθονη εχει διαφορα.
spid_x Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπον, κανοντας μια βολτα στα μαγαζια (ειμαι επαρχια) καταφερα να δω τα HTC Magic και Diamond 2. Κανενα απο τα δυο δε με ενθουσιασε εμφανισιακα. Το diamond μου φανηκε με πολυ μικρη οθονη. Ισως συνηθισα στο iphone. Επισης απο τα δυο λειτουργικα μου φανηκαν καλυτερα τα Windows? Εσεις τι γνωμη εχετε. Δυστυχως τα υπολοιπα μοντελα της HTC δεν υπηρχαν πουθενα. (μονο το herο κι αυτο κλειστο).
nikos7690 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 το λειτουργικο των windows ως πιο παλιο ειναι πιο καλο,προς το παρον τουλαχιστον,με περισσοτερες εφαρμογες. Νομιζω πως το διαμαντι εχει και καλυτερη φωτογραφικη στην αναλυση μιας και για το magic δεν εχω ακουσει καλα λογια για την καμερα στο διαδυκτιο. Οχι οτι το διαμαντι εχει τοπ καμερα +1 στο διαμαντι παντως. κι εγω αυτο θα παρω κατα 99%
Vasilisxd Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Καλα πλάκα κάνετε ε; Ως πιο παλιό είναι πιο καλό ? Καταρχήν τα Win6.1 και κατεπέκταση τα Win6.5 - γιατι και τα 6.5 είναι απλά ένα φρεσκάρισμα των 6.1 - είναι το Πλέον Παλίοτερο λειτουργικό σε κυκλοφορία . Ολα μα Ολα τα Review το θάβουνε. Και τι εννοείς -με τις περισσότερες εφαρμογές- δηλαδή ΕΣΥ άμεσα μπορέις να βρείς όλες -μα όλες- τις εφαρμογές για WinMo ? και τα Crack τους ? Απο πού ? Οσο για τον φίλο που το ψάχνει , ας πάει να κάνει ένα Jailbrake σε κάποιον και να του περάσει ότι θέλει γιατι καλύτερο κινητό δεν πρόκειτε να βρεί. Οτι και να πάρει , το ένα θα του ξενίζει και το άλλο θα του βρωμαει, εφόσον έχει κάνει χρήση του Μηλόφωνου. Και τέλος πάντων , εάν θέλεις να τα σκάσεις πάρε το HTC HD2 με Capacitive οθόνη (για να έχεις το iPhone feeling) μόνο και μόνο για να το χρησημοποιήσεις όταν βγούν τα Win7mobile !
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Καλα πλάκα κάνετε ε; Ως πιο παλιό είναι πιο καλό ? Καταρχήν τα Win6.1 και κατεπέκταση τα Win6.5 - γιατι και τα 6.5 είναι απλά ένα φρεσκάρισμα των 6.1 - είναι το Πλέον Παλίοτερο λειτουργικό σε κυκλοφορία . Ολα μα Ολα τα Review το θάβουνε. Και τι εννοείς -με τις περισσότερες εφαρμογές- δηλαδή ΕΣΥ άμεσα μπορέις να βρείς όλες -μα όλες- τις εφαρμογές για WinMo ? και τα Crack τους ? Απο πού ? Οσο για τον φίλο που το ψάχνει , ας πάει να κάνει ένα Jailbrake σε κάποιον και να του περάσει ότι θέλει γιατι καλύτερο κινητό δεν πρόκειτε να βρεί. Οτι και να πάρει , το ένα θα του ξενίζει και το άλλο θα του βρωμαει, εφόσον έχει κάνει χρήση του Μηλόφωνου. Και τέλος πάντων , εάν θέλεις να τα σκάσεις πάρε το HTC HD2 με Capacitive οθόνη (για να έχεις το iPhone feeling) μόνο και μόνο για να το χρησημοποιήσεις όταν βγούν τα Win7mobile ! Θεωρω τα winmo παρεξηγημενα. Σιγουρα οπως καθε λειτουργικο εχει τις ατελειες του. Συμφωνω πως τα 6.5 ειναι ρετουσαρισμενα 6.1 χωρις κατι νεο. Εννοειται δε πως σαφως μπορεις να βρεις ολες τις εφαρμογες του λειτουργικου με τα παντα τους (για να απαντησω στην ερωτηση). Επισης συμφωνω οσον αφορα το HD οχι λογω του iphone feeling (αυτο το εχει ηδη με το iphone το οποιο θελει και να αλλαξει lol) οσο για την τεραστια οθονη. The more the merrier. Οσο για τα 7, ποτε λεγεται πως θα βγουν? Οφφτοπικ: εχω παρατηρησει πως ανα διαστηματα ποσταρεις απο ενα insomnia app, μηπως μπορεις να μου πεις που υπαρχει αυτη η εφαρμογη για να την περασω στο touch μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.