mitsosk2000 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Κατ'αρχας I salut you, Μπαινω στο θεμα....Πριν κανα δεκαλεπτο και ενω χαζευα το forum με το pc της υπογραφης μου ειδα ενα ωραιοτατο BSOD το οποιο βλεπω αραια και που και μετα απο ενα rr ολα επιστρεφουν στο κανονικο... Σημερα ομως δεν επεστρεψαν στο κανονικο καθως τα win 7 ξεκινουσαν μονο σε recovery.... Επελεξα start up repair και αρχισε να διορθωνει κατι θεματα στον σκληρο αλλα μετα απο restart παλι δεν εμπαινε στα win........ Τωρα το start up repair εχει κανει ολους τους ελεγχους χωρις προβλημα και δεν βρισκει λυση... Τα μονα θεματα που εχει βγαλει ειναι: ROOT CAUSE FOUND Boot manager failed to find OS Loader Repair action : FIle repair Result: Failed. Error Code=0x490 Repair Action : Boot Configuration data store repair Result: Failed. Error code=0x490 Το DVD των windows δεν το εχω βαλει καθως δεν το εχω καμμενο αυτην την στιγμη. Αν το καψω και το βαλω θα βρεθει καμια λυση....Ξερεται αν εχει ξανασυμβει σε καποιον καμια λυση.... NEED YOUR HELP PLEASEEEEEEEEEE..... THANX..... ΥΓ. Αμεσα οτι βοηθεια μπορειτε γιατι δεν μπορω να το βλεπω ετσι το λυπαμαι....
liopyr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Κάψε το DVD του λειτουργικού, και δοκίμασε από εκεί repair. Εμένα με έχει σώσει μία φορά που κατέστρεψα το boot loader από μλκία. Επίσης φόρτωσε optimized defaults στο bios, και τρέξε διαγνωστικά, ξεκινώντας με memtest bootable.
mitsosk2000 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπον το προβλημα ειναι στον OSLoader... Το θεμα ειναι πως και με το CD μεσα δεν μπορει να κανει repair...Δεν ξερω τι αλλο να κανω....
liopyr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Εμένα κατάφερε το DVD να κάνει repair στην τρίτη προσπαθεια. Παράδοξο μεν, αλλά συνέβη.
fotis12 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Έχει συμβεί και σε έναν φίλο μου, επειδή πολύ πιθανόν θα πάω να κάνουμε format αύριο, αν βρείτε καμιά εύκολη λύση πέστε το να μην μπαίνουμε σε κόπους , αν δεν κάνω λάθος το πρόβλημα είναι στα τελευταία update των win7, τα οποία αν δεν κάνω λάθος κυκλοφόρισαν χθες
mitsosk2000 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Το θεμα ειναι πως εγω δεν εκανα update.... Επισης οταν βαζω το DVD κατι μου λεει πως και καλα δεν ειναι το σωστο....Παιζει κανα ρολο που ειναι τα σπασμενα??? την 7600 εχω πανω...
macgyver Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Αγαπητέ φίλε, Μπόρεις να δοκιμάσεις την εξής εντολή από DOS. fdisk /mbr. Στο τέλος της ρουτίνας εκκίνησης ROM BIOS, το BIOS διαβάζει και εκτελεί τον πρώτο φυσικό τομέα της πρώτης δισκέτας ή σκληρού δίσκου του συστήματος. Ο πρώτος τομέας του σκληρού δίσκου ονομάζεται βασική εγγραφή εκκίνησης (ή ορισμένες φορές πίνακας διαμερισμάτων ή κύριο μπλοκ εκκίνησης). Υπάρχει ένα μικρό πρόγραμμα στην αρχή αυτού του τομέα του σκληρού δίσκου. Οι πληροφορίες διαμερίσματος ή πίνακα διαμερισμάτων, αποθηκεύονται στο τέλος αυτού του τομέα. Αυτό το πρόγραμμα χρησιμοποιεί τις πληροφορίες διαμερίσματος για να προσδιορίσει ποιο διαμέρισμα έχει δυνατότητα εκκίνησης (συνήθως το πρώτο κύριο διαμέρισμα του DOS) και προσπαθεί να κάνει εκκίνηση από αυτό. Αυτό το πρόγραμμα γράφεται στο δίσκο μέσω της εντολής fdisk /mbr και συνήθως ονομάζεται βασική εγγραφή εκκίνησης. Στη διάρκεια μιας τυπικής λειτουργίας, το Fdisk κάνει εγγραφή αυτού του προγράμματος στο δίσκο μόνο όταν δεν υπάρχει βασική εγγραφή εκκίνησης. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει αλλά δεν χάνεις να δοκιμάσεις πριν καταφύγεις στην λύση του format. Με εκτίμηση.
mitsosk2000 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δεν με προλαβες καλε μου φιλε... Εκανα format...Ελπιζω να μην ξαναγινει το ιδιο γιατι εχω βαρεθει τα format γενικα....τωρα εχω παρει και backup image για να ειμαι comple... Ευχαριστω παντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.