Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 189
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Εγώ δεν θα έπαιρνα Bosch γιατί τα Amper που αναγράφουν είναι ψευδή.

Όχι πως παίζει κανένα πρόβλημα, απλά το αναφέρω.

Πια μαρκα ειναι καλυτερη?

Δημοσ.

Μην μπούμε τώρα στο κεφάλαιο <<καλύτερο>> γιατί άκρη δεν θα βγάλουμε.

Για νορμάλ χρήση δεν χρειάζεται πονοκεφάλιασμα.Μια κλειστού τύπου που δεν χρειάζεται να ανησυχείς για υγρά, είναι ότι πρέπει.

Άλλωστε πολλές μάρκες είναι ίδιες μπαταρίες με άλλα αυτοκόλλητα..

Δημοσ.
Εγώ δεν θα έπαιρνα Bosch γιατί τα Amper που αναγράφουν είναι ψευδή.

Όχι πως παίζει κανένα πρόβλημα, απλά το αναφέρω.

Εχω την εντυπωση πως κανεις λαθος.

Οι πλεον αισιοδοξες μετρησεις αναγραφονται στις ιταλικης προελευσης μπαταριες καθως και σε καποιες κορεατικες.

Δημοσ.

Μπορεί να ισχύουν και για αυτές, αλλά σε σύγκριση (μπροστά μου) Bosch με άλλη άγνωστη μάρκα (Zap) έχαναν κατά κράτος οι υπερτιμημένες και πολυδιαφημισμένες..

Δημοσ.

Bosch - Varta (για οποιον θυμαται: ''βαλε Varta..κραταει'' :P ) ειναι το ιδιο και το αυτο (μονο το αυτοκολλητο αλλαζει, στο ιδιο εργαστησιο βγαινουν και περα απο το αυτοκολλητο ειναι απαραλλαχτες), με τις bosch να ειναι και ακριβοτερες λογω...αυτοκολλητου!

θα σου ελεγα να βαλεις hankook, πολυ τιμια για τα χρηματα της. του αδερφου μου του εβγαλε 6 χρονια (68αρα) στο αυτοκινητο του και παιζει και φουλ ηχοσυστημα με 2 ενισχυτες και sub (πολυ καλα του πηγε για κλειστου τυπου μπαταρια). οποτε κι εγω το φλεβαρη που χρειαστηκα εβαλα hankook (90αρα ομως στο δικο μου) και παει μια χαρα (εχω κι εγω ιδιο ηχοσυστημα).

σε τιμη οταν την εβαλα...καπου 30 ευρω κατω απο varta και 40-45 κατω απο bosch.

Δημοσ.
Bosch - Varta (για οποιον θυμαται: ''βαλε Varta..κραταει'' :P ) ειναι το ιδιο και το αυτο (μονο το αυτοκολλητο αλλαζει, στο ιδιο εργαστησιο βγαινουν και περα απο το αυτοκολλητο ειναι απαραλλαχτες), με τις bosch να ειναι και ακριβοτερες λογω...αυτοκολλητου!

θα σου ελεγα να βαλεις hankook, πολυ τιμια για τα χρηματα της. του αδερφου μου του εβγαλε 6 χρονια (68αρα) στο αυτοκινητο του και παιζει και φουλ ηχοσυστημα με 2 ενισχυτες και sub (πολυ καλα του πηγε για κλειστου τυπου μπαταρια). οποτε κι εγω το φλεβαρη που χρειαστηκα εβαλα hankook (90αρα ομως στο δικο μου) και παει μια χαρα (εχω κι εγω ιδιο ηχοσυστημα).

σε τιμη οταν την εβαλα...καπου 30 ευρω κατω απο varta και 40-45 κατω απο bosch.

ok εγινε!!!:-):-D

Δημοσ.

οι Varta και Βοsch είναι οι χειρότερες τις αγοράς.

Μαλλον ελαφραν την καρδιαν εχεις βγαλει αυτο το συμπερασμα.

Η varta ειναι κατεξοχην κατασκευαστρια εταιρεια μπαταριων με μεγαλη παραδοση στον χωρο που ναι μεν ειχε παλια τα προβληματακια της τα οποια ομως εχουν περασει στο παρελθον.

Ειναι μαλιστα και εταιρεια που προτειμαται απο πολλους κατασκευαστες αυτοκινητων για πρωτης τοποθετησης μπαταριων.

Η bosch απο την αλλη πλευρα ειναι υπερεργολαβος μπαταριων κατι που σημαινει οτι αναθετει σε διαφορα εργοστασια την κατασκευη μπαταριεων που εμπορευεται με το σημα της.

Θα πρεπει ομως να ξερεις πως οτι φερει το εμπορικο σημα bosch ειναι ποιοτικα ελεγμενο και εχει ολα εκεινα τα stadarts και τα ποιοτικα χαραχτηριστικα που ζητα η εταιρεια.

Πριν λοιπον πιασεις το πληκτρολογιο και αρχισεις να ριχνεις λασπη σε μια τοσο μεγαλη εταιρεια καλο θα ηταν να σκεφτεις αν το αυτοκινητο που οδηγεις αποτελειται το μισο ή και ολοκληρο απο ανταλλακτικα ή και επιμερους στοιχεια που κατασκευαζει η bosch.

• Like 1
Δημοσ.

βασικα...για να μην σας παραμυθιαζουν για ''αμερικανικες'', ''γερμανικες'' κτλ κτλ μπαταριες... δειτε εδω το που φτιαχνονται ολες οι μπαταριες:

http://www.solarnavigator.net/batteries/battery_manufacturers_a_b.htm

(στο τελος της σελιδας εχει ταξινομηση με βαση το αρχικο γραμμα του καθε εργοστασιου)

οι hankook που λεγαμε (οπως και καποιες ακομα) φτιαχνονται εδω:

Korea Storage Battery [KSB], (Korea) 042-620-4247 or http://www.ksb.co.kr/

Atlas - CTX Gold [Maintenance Free Deep Cycle] - MF Black - Aurora

Hankook for Hankook Tire - Koba

αναλογα μπορειτε να δειτε για οποιαδηποτε μπαταρια. γιατι ειναι κριμα να σας λενε οτι η ταδε μπαταρια φτιαχνεται αμερικη, ευρωπη κτλ ενω παραγεται εκει απλα μπαινει ενα αυτοκολλητο (και αν) ενω κατα τα αλλα η παραγωγη της ειναι σε κινα, κορεα κτλ ;)

Δημοσ.

Παντως μακραν οι καλυτερες μπαταριες για μενα ηταν οι hoppecke.

Δεν ξερω οπως αν το εργοστασιο παραγει ακομα μπαταριες γι΄αυτοκινητα.

Δημοσ.

Πιστεύω ότι υπερβάλλετε λίγο. Φυσικά και ΔΕΝ είναι όλες οι μπαταρίες ίδιες.

Οι καλύτερες σε θέμα απόδοσης και μακροζωίας είναι οι Banner, Optima, Odyssey που τις βρίσκεις σε πιο εξειδικευμένα καταστήματα ( και όχι στο Praktiker) .

Συγκεκριμένα επιχειρήματα δεν μπορώ να παραθέσω τώρα και ούτε έχω τις γνώσεις για να το κάνω. Μιλώ ως καταναλωτής που στο παρελθόν έχω κάνει ερευνα για να αντικαταστήσω την παλιά μου μπαταρία. Αν googlaρετε θα βρείτε σχετικά test και άρθρα. Επίσης ρωτήστε έναν καλό ηλεκτρολόγο αυτοκίνητων και θα σας βοηθήσει.

Με εξαιρεση τις Banner, οι άλλες (Optima, Odyssey) είναι πανάκριβες, αλλά είναι και για πιο απαιτητικούς με μεγάλες εγγυήσεις .

Oι Bosch και Varta δεν ανταποκρίνονται ούτε στα amps που αναγράφουν.

@kostas.b Δεν με απασχολεί και κανένα ρόλο δεν παίζει αν η Βosch είναι υπερεργολάβος μπαταριών. Επίσης δεν με ενδιαφέρει ο ισολογισμός του τελευταίου εξαμήνου της εταιρείας ( για να σε προλάβω) . Και το αυτοκίνητο μου , γνήσιο Ιαπωνικό γαρ :P , έχει μόνο υαλοκαθαριστήρες Bosch.

Δημοσ.

Πιστεύω ότι υπερβάλλετε λίγο. Φυσικά και ΔΕΝ είναι όλες οι μπαταρίες ίδιες.

Οι καλύτερες σε θέμα απόδοσης και μακροζωίας είναι οι Banner, Optima, Odyssey που τις βρίσκεις σε πιο εξειδικευμένα καταστήματα ( και όχι στο Praktiker) .

Συγκεκριμένα επιχειρήματα δεν μπορώ να παραθέσω τώρα και ούτε έχω τις γνώσεις για να το κάνω. Μιλώ ως καταναλωτής που στο παρελθόν έχω κάνει ερευνα για να αντικαταστήσω την παλιά μου μπαταρία. Αν googlaρετε θα βρείτε σχετικά test και άρθρα. Επίσης ρωτήστε έναν καλό ηλεκτρολόγο αυτοκίνητων και θα σας βοηθήσει.

Με εξαιρεση τις Banner, οι άλλες (Optima, Odyssey) είναι πανάκριβες, αλλά είναι και για πιο απαιτητικούς με μεγάλες εγγυήσεις .

Oι Bosch και Varta δεν ανταποκρίνονται ούτε στα amps που αναγράφουν.

@kostas.b Δεν με απασχολεί και κανένα ρόλο δεν παίζει αν η Βosch είναι υπερεργολάβος μπαταριών. Επίσης δεν με ενδιαφέρει ο ισολογισμός του τελευταίου εξαμήνου της εταιρείας ( για να σε προλάβω) . Και το αυτοκίνητο μου , γνήσιο Ιαπωνικό γαρ :P , έχει μόνο υαλοκαθαριστήρες Bosch.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...