De@th L0rd Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Πως ακριβώς μετράς με αμπεροτσιμπίδα συνεχές ρεύμα;
Alxnks Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Πως ακριβώς μετράς με αμπεροτσιμπίδα συνεχές ρεύμα; εαν δεν ξερεις, μπορει να στο κανουν σε ενα απο τα μαγαζια που ειπα... εαν ξερεις...ενας ευκολος τροπος ειναι αυτος: http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=20054 Μετατρέπει οποιοδήποτε πολύμετρο με κλίμακα Vdc σε αμπεροτσιμπίδα συνεχούς ή εναλλασσομένου ρεύματος.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Σε συνδυασμό με αυτό http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=19229&cat=337&page=1 θα κάνουν δουλειά;
Alxnks Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Σε συνδυασμό με αυτό http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=19229&cat=337&page=1 θα κάνουν δουλειά; αυτο ηδη μετραει αμπερ σε συνεχες ρευμα, αλλα μονο μεχρι 20. DC Current 20mA/2mA/200mA/20A (0.8%+1) AC Current 200mA/2mA/20mA/200mA/20A με την προσθηκη της τσιμπιδας θα μετραει πολυ παραπανω. Μετατρέπει οποιοδήποτε πολύμετρο με κλίμακα Vdc σε αμπεροτσιμπίδα συνεχούς ή εναλλασσομένου ρεύματος •Αντιστοιχία 1mV για κάθε Αμπέρ συνεχούς ή εναλλασσομένου •Ένταση AC: 1000A +/- 3% (true rms) •Ένταση DC: 1000A +/-3%
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Το απαυτώσαμε το thread. Μετράει αμπέρ, αλλά μόνο εν σειρά, όχι επαγωγικά. Σωστά;
Alxnks Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 ναι οντως...τελευταιο ποστ απο εμενα (παντως γενικα ελπιζω να βοηθαει παιδια που εχουν προβλημα με τη μπαταρια τους). επαγωγικα θα τη μετρησεις παλι και θα δεις τις καταναλωσεις, θα χρησιμοποιησεις μονο το θετικο πολο. ενα ακομα χρησιμο οργανο (που επισης εχουν στα μαγαζια που πουλανε μπαταριες) ειναι αυτο, εχω ηδη χτυπησει ενα τετοιο: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390013210646&ssPageName=STRK:MEWAX:IT αυτο στρεσαρει την μπαταρια με μια μεταβλητη αντισταση και μπορεις να δεις ποσο ακομα αντεχει.
De@th L0rd Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Το απαυτώσαμε το thread.Μετράει αμπέρ, αλλά μόνο εν σειρά, όχι επαγωγικά. Σωστά; Eπαγωγικά τα μετράει κ μου κάνει εντύπωση.Τόσα χρόνια στη σχολή μας λένε οτι οι αμπεροτσιμπίδες δουλεύουν μόνο στο εναλλασόμενο.Αυτό από ότι κατάλαβα επειδή το συνεχές έχει πολύ μικρό επαγωγικό φαινόμενο στον αγωγό της τάξεως των mV εσύ βλέπεις τα mV στο πολύμετρό σου και τα πολλαπλασιάζεις με την αντιστοιχία που δίνει ώστε να βγάλεις τα Ampere. Ευχαριστώ Alxnks ,μόλις μου έμαθες κάτι ενδιαφέρον.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Αυριο θα παω παιδια....Βραδακι θα σας πω.....
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Πηγα να φερω χθες το αμαξι αλλα εκτος απο μπαταρια εχει προβλημα και η αντλια βενζινης οποτε.....Στην επαρχια Σαββατο να βρεις ανταλακτικα ειναι απιθανο...Ημουν στην Κυμη και ο πιο κοντινος στο Αλιβερι δεν ειχε....Θα το φτιαξει ο μαστορας και θα ξαναπαω ή μεσοβδομαδα ή Σαββατοκυραικο. Ευτυχως τα λαστιχα του ειναι σε πολυ καλη κατασταση λογω του οτι ηταν σε κλειστο γκαραζ.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Ok, αναμενουμε νεα ενημερωση.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Μολις το εφερα Αθηνα.Μια χαρα ο "Μητσος"....Μονο εχει καμμενα λαμπακια ή επαφες για τα πισω stop που θελουν αμμεσα κοιταγμα. Μετα απο 4 χρονια ξαναοδηγησα μηχανικο κιβωτιο.Εχει την ευκολια του το αυτοματα αλλα εχει και την χαρη του το μηχανικο.
kostastnt Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Τα λάστιχα μετά από λίγες μέρες μόλις φύγει η πάνω πάνω φλούδα θα είναι κυριλέ αφού ήταν σε γκαράζ... Όσο για την μπαταρία μην την αλλάξεις κατευθείαν... Ακόμη κι αν σου πέσει καμιά φορά δώσε ρεύμα από άλλο αμάξι... Και ίσως μετά δεν ξαναπέσει... Εγώ κλειστή μπαταρία κατασκευής 2002, που μπήκε στο αμάξι το 08/2003 ακόμα την έχω και δουλεύει τέλεια... Μια φορά πέρυσι το χειμώνα δεν έδινε ρεύμα για να ξεκινήσω λόγω κρύου... Μόλις την φόρτωσα από άλλο αμάξι δούλεψε τέλεια και μέχρι σήμερα δουλεύει...
jimmy007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Παιδια γεια σας! Εχω ενα peugeot 206 και μου εμεινε απο μπαταρια (12volt)! Και σκεφτομουν να το βαλω μπροστα με ενα μετασχηματιστη 12volt γινετε? Αν ναι τι πρεπει να προσεξω?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Να το βάλεις μπροστά, όχι. Να φορτίσεις την μπαταρία για μερικές μιζιές, εξαρτάται το μετασχηματιστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα