Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Αυτή που έχει τώρα επάνω πόσο καιρό τη έχει ; Φόρτισε την με ένα φορτιστή αρχικά .

Εγώ σε 2 αμάξια με varta έβγαλα 5 χρόνια , αλλά με άφησαν ξαφνικά, δεν έδωσαν καθόλου σημάδια πτώσης .

Του 2017 είναι η μπαταρία. Αλλά γίνεται δουλειά με τον φορτιστή; Είχα διαβάσει ότι ναι μεν θα φορτίσει (εφόσον τον έχω τον εξοπλισμό) αλλά μετά από καιρό και πάλι θα ξεφορτιστεί. Οπότε σε δουλειά να βρισκόμαστε.. Εάν δεν ισχύει αυτό και τελικά πράγματι κάνει δουλειά ο φορτιστής, ποιον ακριβώς να αγόραζα;

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 189
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, nkarafo είπε

Του 2017 είναι η μπαταρία. Αλλά γίνεται δουλειά με τον φορτιστή; Είχα διαβάσει ότι ναι μεν θα φορτίσει (εφόσον τον έχω τον εξοπλισμό) αλλά μετά από καιρό και πάλι θα ξεφορτιστεί. Οπότε σε δουλειά να βρισκόμαστε.. Εάν δεν ισχύει αυτό και τελικά πράγματι κάνει δουλειά ο φορτιστής, ποιον ακριβώς να αγόραζα;

Ευχαριστώ.

Μια παράταση θα δώσει στη μπαταρία . Εάν δεν κάνει χιλιόμετρα το αμάξι και κάνει κοντινές αποστάσεις θα έχεις ξανά θέμα .

Αναλόγως πόσα χρήματα διαθέτεις για φορτιστή.

Υπάρχουν επώνυμοι που ξεκινούν από 60€ ctek. Εγώ έχω πάρει ένα απλό της EINHELL στα 25€ , μια χαρά τη κάνει τη δουλειά .Εγώ φόρτισα πάντως μια varta του 2017 προληπτικά .

https://www.e-shop.gr/fortistis-mpatarias-aytokinitoy-einhell-ce-bc-2-m-1002215-p-TLS.051660

• Like 1
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω αγοράσει μπαταρία τον Αύγουστο του 2022, πριν μερικές μέρες πάω πρωί να την ξεκινήσω τελείως νεκρό το αμάξι, (δηλαδή μέχρι και το ρολόι είχε απορρυθμιστεί), δεν προλάβαινα κάτι παώ δουλειά γυρίζω παίρνω τον φορτιστή, πριν τον συνδέσω στην μπαταρία δοκιμάζω παίρνει μπροστά το αμάξι!! (με ζόρι λίγο είναι αλήθεια), αφήνω τον φορτιστή, σε 3 ώρες είχε φορτίσει, τον άφησα μέχρι το επόμενο πρωί σε κάθε περίπτωση. Τις επόμενες μέρες έπαιρνε μπροστά χωρίς πρόβλημα.

Σήμερα πάω να βάλω μπρόστα τελείος νεκρό πάλι το αμάξι. Πάω γρήγορα την μικρή με τα πόδια στο σχολείο, γυρίζω παίρνει πάλι με δυσκολία το αμάξι μπροστά! Βάζω πάλι τον φορτιστή και το μεσημέρι θα τον παώ στον ηλεκτρολόγο. Είναι δυνατόν να χάλασε η μπαταρία λίγο πάνω από τον χρόνο; Μέχρι τώρα δεν την είχα ξεχάσει να ξεφορτιστεί ούτε είναι ότι δεν κινώ το αμάξι. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Conan2046 είπε

Έχω αγοράσει μπαταρία τον Αύγουστο του 2022, πριν μερικές μέρες πάω πρωί να την ξεκινήσω τελείως νεκρό το αμάξι, (δηλαδή μέχρι και το ρολόι είχε απορρυθμιστεί), δεν προλάβαινα κάτι παώ δουλειά γυρίζω παίρνω τον φορτιστή, πριν τον συνδέσω στην μπαταρία δοκιμάζω παίρνει μπροστά το αμάξι!! (με ζόρι λίγο είναι αλήθεια), αφήνω τον φορτιστή, σε 3 ώρες είχε φορτίσει, τον άφησα μέχρι το επόμενο πρωί σε κάθε περίπτωση. Τις επόμενες μέρες έπαιρνε μπροστά χωρίς πρόβλημα.

Σήμερα πάω να βάλω μπρόστα τελείος νεκρό πάλι το αμάξι. Πάω γρήγορα την μικρή με τα πόδια στο σχολείο, γυρίζω παίρνει πάλι με δυσκολία το αμάξι μπροστά! Βάζω πάλι τον φορτιστή και το μεσημέρι θα τον παώ στον ηλεκτρολόγο. Είναι δυνατόν να χάλασε η μπαταρία λίγο πάνω από τον χρόνο; Μέχρι τώρα δεν την είχα ξεχάσει να ξεφορτιστεί ούτε είναι ότι δεν κινώ το αμάξι. 

Ελεγξε πόσο καλά σφιγμένοι είναι οι πόλοι.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ελεγξε πόσο καλά σφιγμένοι είναι οι πόλοι.

Το σκέφτηκα κι εγώ, το τσέκαρα είναι κανονικά. 

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Conan2046 είπε

Το σκέφτηκα κι εγώ, το τσέκαρα είναι κανονικά. 

Μπορεί κάποιος πόλος να έχει πρόβλημα και μην κάνει καλή επαφή παρόλο που είναι κανονικά σφιγμένος, μπορεί να φταίει η γείωση, τα συμπτώματα που περιγράφεις δείχνουν κακή επαφή. Δεν αποκλείεται να φταίει και η ίδια η μπαταρία, αλλά είναι λίγο απίθανο.

Δημοσ.

μπορει να υπαρχει και καποια διαρροη και σου τρωει την μπαταρια.Η να μην σβηνει η πλαφονιερα πορτ μπαγκαζ.
Και η μπαταρια μπορει να χαλασε τοσο συντομα.ο ηλεκτρολογος θα σου πει.

Δημοσ.

Αν ήταν διαρροή τότε δεν δικαιολογείται που τη μια στιγμή είναι εντελώς νεκρό από μπαταρία και μετά από μερικές ώρες να παίρνει μπροστά χωρίς φόρτιση.

Εκτός και αν δεν κατάλαβα κάτι σωστά από την περιγραφή.

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Αν ήταν διαρροή τότε δεν δικαιολογείται που τη μια στιγμή είναι εντελώς νεκρό από μπαταρία και μετά από μερικές ώρες να παίρνει μπροστά χωρίς φόρτιση.

Εκτός και αν δεν κατάλαβα κάτι σωστά από την περιγραφή.

Συμφωνώ!!!

Κάτι άλλο "κλειδώνει" και δεν αφήνει το αυτοκίνητο να πάρει ρεύμα... Κάποια διαστολή συστολή ή κάποιος μηχανισμός ασφαλείας ίσως δημιουργεί το κενό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...