Προς το περιεχόμενο

iMac + Samsung P2450 = πρόβλημα

sagan_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον iMac που τον έχω συνδέσει με μια καινούργια 24άρα Samsung P2450.

Στη μέγιστη ανάλυση, που είναι και η default της οθόνης, υπάρχουν μάυρα κενά δεξιά και αριστερά από το περιεχόμενο που προβάλλεται και γενικά τα γράμματα και τα γραφικά δεν φαίνονται τέλεια (είναι σαν να έχει πέσει λίγο emboss effect του Photoshop). Απ'ότι έχω καταλάβει, είναι πρόβλημα ανάλυσης. Την Samsung την έχω ρυθμίσει ως κύρια οθόνη.

Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικά με το θέμα αυτό?

Από το e-shop που αγόρασα την οθόνη, μου είπαν να δοκιμάσω άλλον τρόπο σύνδεσης: Ο iMac βγάζει μόνο mini-DVI. Προς το παρόν συνδέω ένα ανταπτοράκι mini-DVI 2 VGA στον Mac και από εκεί με VGA στην οθόνη. Μου πρότειναν λοιπόν να δοκιμάσω mini-DVI 2 DVI και από κει DVI στην οθόνη ή και mini-DVI 2 HDMI και από κει με HDMI στην οθόνη. Λέτε να βοηθήσει κάτι τέτοιο? Οι αντάπτορες δεν είναι και φθηνοί...

Ας βοηθήσει όποιος μπορεί γιατί περνάν οι μέρες και αν το πρόβλημα δεν λύνεται, δεν θα μπορώ και να επιστρέψω την οθόνη...

Ευχαριστώ.

Υ.Γ. Αν θέλετε μπορείτε να δείτε και τη συζήτηση που άνοιξα στο macephemera.gr εδώ:

http://macephemera.gr/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?458571.last

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...