vdanasto Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Μου ήρθε κι εμένα αλλά δυστυχώς δεν λειτουργεί! Για την ακρίβεια δεν ξεκινάει και ακούς ένα συνεχώς κλικ, κλικ. Στη ουσία με το που ξεκινάει, σταματάει. Θα τον πάω στην quest. Συνέδεσέ το σε USB κατευθείαν πάνω στη μητρική, όχι σε hub ή front usb. Αυτό που σου κάνει είναι επειδή δεν έχει αρκετό ρεύμα για να ξεκινήσει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darksoho33 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Συνέδεσέ το σε USB κατευθείαν πάνω στη μητρική, όχι σε hub ή front usb. Αυτό που σου κάνει είναι επειδή δεν έχει αρκετό ρεύμα για να ξεκινήσει . ακριβως οπως το ειπε το παλικαρι. ο σκληρος δεν ειναι προβληματικος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 μπορει απλα να χρειαζεται καλωδιο απο mini usb σε 2 usb για να τροφοδοτειται επαρκως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 μπράβο στο you... τέτοιες προσφορούλες να βγάζει να βγαίνουμε κερδισμένοι εμείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Μου ήρθε κι εμένα αλλά δυστυχώς δεν λειτουργεί! Για την ακρίβεια δεν ξεκινάει και ακούς ένα συνεχώς κλικ, κλικ. Στη ουσία με το που ξεκινάει, σταματάει. Θα τον πάω στην quest. ότι λένε και τα παιδιά, απλά να πω ότι την έχω πατήσει και εγώ με παλιότερους passport... όπως και καλώδιο άλλου δίσκου δεν δούλεψε σωστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστώ πολύ παιδιά μόλις τώρα είδα τα μηνύματα. Θα δοκιμάσω αυτό που μου λέτε. Εν τω μεταξύ μου είχε τύχει παλιότερα και σε φίλο αυτό το πρόβλημα και δεν πήγε το μυαλό μου στη τροφοδοσία. Update: Αυτό ήταν παιδιά. Τον έβαζα να παίξει πάνω σε hub και προφανώς δεν έπαιρνε το απαιτούμενο ρεύμα. Χίλια ευχαριστώ με γλιτώσατε από τον κόπο! (νιώθω... αρχάριος...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Χίλια ευχαριστώ με γλιτώσατε από τον κόπο! (νιώθω... αρχάριος...) Πολύς κόσμος την έχει πατήσει έτσι (ανάμεσά τους κι εγώ ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troy23 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Προς απαντηση σε φιλο που ρωτουσε την τιμη αγορας του PASSPORT 500GB,εγω τον παρηγειλα στα 55 ευρω μετα απο μιση ωρα η τιμη του επεσε στα 49 (και εβριζα την τυχη μου ) και τον παρελαβα σημερα απο το καταστημα στη τιμη των 49 λογω Χριστουγεννιατικης τιμης οπως μου ειπαν,ενω το συνοδευτικο του ηταν στα 55.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 μπορει απλα να χρειαζεται καλωδιο απο mini usb σε 2 usb για να τροφοδοτειται επαρκως δεν υπαρχει αυτο το καλωδιο στην συσκευασια; γενικως τι παιζει με το θεμα της τροφοδοσιας (γιατι τον θελω για συνδεση και με tv και με media player); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aloenanick Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 δεν υπαρχει αυτο το καλωδιο στην συσκευασια; γενικως τι παιζει με το θεμα της τροφοδοσιας (γιατι τον θελω για συνδεση και με tv και με media player); Δεν θέλει άλλο (σαν αυτό που δείχνεις) καλώδιο στην περίπτωσή σου.Αυτό το καλώδιο είναι για παλιές μητρικές που δεν είχαν υπολογίσει το ρεύμα που θα δινόταν σε "ενεργοβόρους" σκληρούς μέσω της usb θύρας. Αν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε ενεργοβόρους τους 2.5" άρηδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.